yakupf
Aktif Üye
- Tepki
- 144
- İsim
- Yakup
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bu ölçümü yaptım ama buna rağmen ayakkabı dar geldi
bu ölçümü yaptım ama buna rağmen ayakkabı dar geldi
Shimano RC100 ayakkabı, yine Shimano Rs 500 kilitli pedal ve başlangıçta olduğumuz için sarı kal ile birlikte güzel bir kit elde etmiş olabiliriz belirttiğiniz bütçeye 👊Merhaba kilitli pedala geçmek istiyorum bu yüzden ayakkabı ve pedala ihtiyacım var bütçem ikisi için toplam maks 6k önerilerinizi bekliyorum(41,42 numara)
Rc300 nasıl olur hocam 100 modelinde aradığım numarayı bulamadımShimano RC100 ayakkabı, yine Shimano Rs 500 kilitli pedal ve başlangıçta olduğumuz için sarı kal ile birlikte güzel bir kit elde etmiş olabiliriz belirttiğiniz bütçeye 👊
Bütçeniz dahilinde ise tabi ki daha güzel olur👌Rc300 nasıl olur hocam 100 modelinde aradığım numarayı bulamadım
Merhaba biraz saçma bir soru olacak ama yol bisikleti ayakkabısında çakma olayı var mıdır ?
Faturasız bi ürünü ayırt etmenin bir yolu olur mu hocamVar, Ali baba sağolsun
Faturasız bi ürünü ayırt etmenin bir yolu olur mu hocam
Bu ürünü başlangıç olarak alsam beni bi 3-4 sene götürür mü?
Rc502 başlangıç için aşırı mı olur sizce karbon taban ve boa olduğu için biraz daha bekleyebilirimBildik markalardan şaşma derim, onların giriş seviyesi modelleri işini görecektir. Fiyat olarak aradıklarına yakın olabilir diye örnek verdim aşağıya
Rc502 başlangıç için aşırı mı olur sizce karbon taban ve boa olduğu için biraz daha bekleyebilirim
Tamamdır o zaman rc502'de karar verdimNe kadar üst model o kadar iyi bence, ayakkabı, tayt ve kask kritik zira
Ben olsam giriş modeliyle başlardım, alışamayıp kilitli pedaldan vazgeçenler oluyor.Tamamdır o zaman rc502'de karar verdim
Alışılmayacak bi tarafı yok. Biraz pratikle çözülüyor. Boğulacaksan büyük denizde boğul.Rc502 başlangıç için aşırı mı olur sizce karbon taban ve boa olduğu için biraz daha bekleyebilirim
Biraz deneme yanılma yöntemi olacak ama,kali biraz geri çekin muhtemelen kaliniz çok uçta bu yüzden parmaklarınıza yük biniyor,biraz geri alırsanız parmaklara binren yük azalır sanırım.Bugün ilk defa deneme fırsatım oldu. 1 kerecik düşsemde alıştım. Sadece ayak parmaklarım uyuştu. Kali ne yöne oynatmam lazım acaba? Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim. Epeydir (7ay kadar) onunda hamlığını atmış oldum. Yarın evde deneyim.Biraz deneme yanılma yöntemi olacak ama,kali biraz geri çekin muhtemelen kaliniz çok uçta bu yüzden parmaklarınıza yük biniyor,biraz geri alırsanız parmaklara binren yük azalır sanırım.
Şu videoyu izle bayağı yardımcı olacaktır.Teşekkür ederim. Epeydir (7ay kadar) onunda hamlığını atmış oldum. Yarın evde deneyim.