Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

Scudo
Merhaba,

SDP ayakkabı ihtiyacım var 3 model arasında kaldım . RX-800 , RC701 ve RC702 3 modelde karbon araştırdığım kadarıyla fiyatlarıda yakın . Altı düz RC300M'im var , o yüzden gravel model'e yakınım biraz. Sürüşlerde sahile inerken şehir içinde bazı ışıklardan yürüyerek geçiyorum o durumlarda da konfor sağlar bana diye düşündüm. Performans için diğer modeller ile aşırı bir farkı var mıdır ?

(link)
(link)
(link)

Merhaba kilitli pedala geçmek istiyorum bu yüzden ayakkabı ve pedala ihtiyacım var bütçem ikisi için toplam maks 6k önerilerinizi bekliyorum(41,42 numara)

Merhaba kilitli pedala geçmek istiyorum bu yüzden ayakkabı ve pedala ihtiyacım var bütçem ikisi için toplam maks 6k önerilerinizi bekliyorum(41,42 numara)
Shimano RC100 ayakkabı, yine Shimano Rs 500 kilitli pedal ve başlangıçta olduğumuz için sarı kal ile birlikte güzel bir kit elde etmiş olabiliriz belirttiğiniz bütçeye 👊

Shimano RC100 ayakkabı, yine Shimano Rs 500 kilitli pedal ve başlangıçta olduğumuz için sarı kal ile birlikte güzel bir kit elde etmiş olabiliriz belirttiğiniz bütçeye 👊
Rc300 nasıl olur hocam 100 modelinde aradığım numarayı bulamadım

Merhaba biraz saçma bir soru olacak ama yol bisikleti ayakkabısında çakma olayı var mıdır ?

Var, Ali baba sağolsun
Faturasız bi ürünü ayırt etmenin bir yolu olur mu hocam
Bu ürünü başlangıç olarak alsam beni bi 3-4 sene götürür mü?

Dosyalar

• Screenshot_2024-06-25-19-59-54-20_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    Screenshot_2024-06-25-19-59-54-20_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    31,4 KB · Okunma: 38
Faturasız bi ürünü ayırt etmenin bir yolu olur mu hocam
Bu ürünü başlangıç olarak alsam beni bi 3-4 sene götürür mü?

Bildik markalardan şaşma derim, onların giriş seviyesi modelleri işini görecektir. Fiyat olarak aradıklarına yakın olabilir diye örnek verdim aşağıya

(link)

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Bildik markalardan şaşma derim, onların giriş seviyesi modelleri işini görecektir. Fiyat olarak aradıklarına yakın olabilir diye örnek verdim aşağıya
Rc502 başlangıç için aşırı mı olur sizce karbon taban ve boa olduğu için biraz daha bekleyebilirim

Bugün ilk defa deneme fırsatım oldu. 1 kerecik düşsemde alıştım. Sadece ayak parmaklarım uyuştu. Kali ne yöne oynatmam lazım acaba? Şimdiden teşekkürler

Bugün ilk defa deneme fırsatım oldu. 1 kerecik düşsemde alıştım. Sadece ayak parmaklarım uyuştu. Kali ne yöne oynatmam lazım acaba? Şimdiden teşekkürler
Biraz deneme yanılma yöntemi olacak ama,kali biraz geri çekin muhtemelen kaliniz çok uçta bu yüzden parmaklarınıza yük biniyor,biraz geri alırsanız parmaklara binren yük azalır sanırım.

• Beğen
Tepkiler: can^
Biraz deneme yanılma yöntemi olacak ama,kali biraz geri çekin muhtemelen kaliniz çok uçta bu yüzden parmaklarınıza yük biniyor,biraz geri alırsanız parmaklara binren yük azalır sanırım.
Teşekkür ederim. Epeydir (7ay kadar) onunda hamlığını atmış oldum. Yarın evde deneyim.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri