can^
Aktif Üye
- Tepki
- 426
- İsim
- Can
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
yürümek için kale takılan shimanonun kapakları var ben onlardan aldımVideoda dediği gibi yaptım en geriye aldım. Ağrı sızı kalmadı. Bir sorum daha olacak. Performansımı kaybetmiş o yüzden yokuşu yürümem gerekti. Kal bu halde bir problem olur mu?
318618 dosyayı görüntüle
En büyük sorun cebinize olur. Ne kadar dikkat etsenizde o nallar yürümek için tasarlanmamış, kolay yıpranıyor.Kal bu halde bir problem olur mu?
Hemde şaşırtıcı derecede yipranmis. En iyisi ben biraz kendime gelene kadar yürü koş yapıyım.En büyük sorun cebinize olur. Ne kadar dikkat etsenizde o nallar yürümek için tasarlanmamış, kolay yıpranıyor.
kaller pedalda sabit kalabilmek için esnek değil sert yapılıyor dolayısıyla hemen çıtır çıtır kırılıyorHemde şaşırtıcı derecede yipranmis. En iyisi ben biraz kendime gelene kadar yürü koş yapıyım.
Afedersin, "banada" nedir?Bisiklet ayakkabısı ve kilitli pedala geçecek arkadaşlarımıza zamanında banada yapıldı.
Afedersin, "banada" nedir?
Bana da oldumu düzelttim.Afedersin, "banada" nedir?
Bu ekonomik koşullarda ve şartlarda insanlara tavsiyeler de bulunurken mantıklı yönledirmeler yapmalıyız. Bisiklet ayakkabısı ve kilitli pedala geçecek arkadaşlarımıza zamanında bana da yapıldı. Neden direk yol bisikleti pedalı ve ayakkabısı tavsiye ediyoruz. Yada dayatıyoruz. Ne amaçla kullanacaksın kardeşim diye soran yok.
1-)Sporcumusun?
2-)Amatör olarak kendini geliştirmek mi istiyorsun?
3-)Yada bu sporu yapmak isteyip haftada 1 veya 2 çıkıp gezerim, almışken de ayakkabı ve pedalda alayım diye mi soruyorsun?
En son maddede fikir danışan insanlara yol bisikleti ayakkabısı tavsiye etmek bana göre yanlış kardeşim. Bu ayakkabılarla her yerde yürüyemiyor insanlar, performans kasmayan, yada dediğim gibi bu işlerde sporcu olmayan adama bu ayakkabıları önermek yanlış, yürüyebilecegi ayakkabıyı kali ve kilitli pedali tavsiye etmek lazım. Yok az esner yok cok esner olaylarını bırakın abi, adam çıkacak iki keyif turu atacak gelecek, gereksiz yol bisikleti kaline ve ayakkabısına para verdirtmeyin insanlara.
yazı uzadı ve hatalı olan kısımlar için kusura bakmayın
Herkese iyi forumlar dilerim.
... Ne amaçla kullanacaksın kardeşim...
Pedal->
(link)
Ayakkabı->
(link)
(aceleyle yazdim yeri burası değilse ilanları kaldırabilirim.)
2 kez kullanma fırsatım oldu. İhtiyacıma yönelik olmadığı için satıyorum.
Eklemek istediğim birkaç cümle var. Pedali alırken defaten bu başlığı ve forumu taradım. Pedal ve ayakkabı ne kadar gerekli almalı mıyım diye. Sonucunda cevreminde görüşleri neticesinde aldım. İlk başlarda güzeldi. İyiki almışım dedim. Ama ikinci turumda hiçte keyif almadığımı hatta biraz korktuğumu fark ettim. Çıkarmada bir problem yaşamadım ancak böyle bir ihtiyacımın olmadığını fark ettim. @ErzincanLee abimin mesajını okumanızı ve gerçekten emin olduktan sonra almanızı tavsiye ederim. Bence benim gibi amatör iseniz böyle bir bütçeyi güvenlik ekipmanlarınıza veyahut bisiklet üzerindeki donanıminizi arttirmanizi tavsiye ederim
İyi pedaller dilerim
eritir, kırar, shimanonun kal kapakları varrs500 pedal ve rc300 ayakkabıyı aldım tek sorun ayakkabı beyaz olduğu için en ufak kiri belli ediyor şimdilik sadece 1 kere düştüm ama temelini anlamış sayılırım birde kallerle yürümek çok hızlı eritir mi onu merak ettim.
Hiç bir şey sanıldığı kadar kolay düşünüldüğü kadar zor değildir.İlk defa kilitli pedal ve ayakkabı kullanacağım. 33 sayfanın neredeyse tamamını okudum. Hafta içi 25-30 km hafta sonu 50-60 km civarı sürüş yapıyorum. Mükemmel bir hız müthiş bir kondisyonum falan yok fakat daha iyi hale gelmek de istiyorum. Başlangıçta gravel aldım fakat şu an yeteri kadar hızlanamadığımı farkediyorum yada ben tatmin olmuyorum... Aslında en başta yol bisikleti alacaktım, biraz tereddütte kaldım. Mtb sürmeye alışkın olduğum için alışamam diye korktum ve gravelı daha mantıklı buldum.
Şimdi aynı şeyi ayakkabıda yaşamaktan korkuyorum. Çok fazla duran biri değilim sürüşte fakat şehir içinde trafik dolayısıyla ister istemez dur kalk oluyor. Ani duruşlar da oluyor. Bu beni biraz korkutuyor. Yol yada mtb arada kaldım ve bir ara model buldum kendimce, o da RX800. kullanan var mıdır? Benim için uygun mudur ? yorumlarınızı bekliyorum.
(link)