Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

Herkese merhaba, yol bisikletime bu iki pedaldan birini almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz veya tavsiye edeceğiniz başka ürünler olur mu ?
Benim düşündüklerim shimano pd-rs500 veya Look KEO Classic 3 yol pedalı, hangisini tavsiye edersiniz.
Kullandığım ayakkabı da Fizik Transiro R4 Powerstrap.

Scudo
Sh56 kalli m520 ile crank brothera candy 1 arasında ayakkabıyı pedaldan çıkarma ve takma anlamında en rahat hangisidir?

Sh56 kalli m520 ile crank brothera candy 1 arasında ayakkabıyı pedaldan çıkarma ve takma anlamında en rahat hangisidir?
Ben de aynı seçenekler arasında kalmıştım , hafiflif, fiyat çıkarma rahatlığı açısından crankborthers tercih ettim.Gayet memmunum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Sorunuzla alakasız, özür dilerim ama SH 51'le M520 kullanıyorum ve gayet memnunum.
Bir defa sıcak ve susuzluktan ayağımı çıkarıp yanlış tarafa yattığım için düştüm.
Sakin bir yer olsa gülünç olurdu ama anayolda (normalde) araçların vızır vızır geçtiği bir yerde yıkılmıştım. 😅

@Salihdemir19 Ucuz diye geçen sene aldığım decathlon'un kendi SL ayakkabısını önerecektim ama sanırım şu an decathlon btwin markasının ürettiği bir SL ayakkabı yok. İkinci el bakabilirsiniz. Mümkünse deneyerek alın ki büyük küçük gelme olayı olmasın.

(link) ayakkabı ile (link) pedal ve yanında gelen SM-SH51 kalin uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Sonuçta ayakkabı da Mtb ama uyumluluk mevzuu kafamı karıştırıyor.

Bu arada ayakkabıyı yol bisikletinde kullanacağım. Daha önce kullanan varsa tavsiye eder mi?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
(link) ayakkabı ile (link) pedal ve yanında gelen SM-SH51 kalin uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Sonuçta ayakkabı da Mtb ama uyumluluk mevzuu kafamı karıştırıyor.

Bu arada ayakkabıyı yol bisikletinde kullanacağım. Daha önce kullanan varsa tavsiye eder mi?
Ayakkabıyı kullanmadım ama kal ve pedala uyumlu görünüyor. Ben hem yol, hem dağ bisikletinde SH 51 kal ve M520 pedal kullanıyorum ve memnunum.
Sadece topuğunuzu dışa açmayı unutmayın.😄

@ModernOblomov Ayakkabının vida kısmı birbirine paralel 2 kızaktan oluşuyorsa o ayakkabı SPD pedal oluyor. Bu tarife göre, bu bir SPD ayakkabı. (SL ayakkabılarda, SPD'den farklı olarak, 3 tane vida bağlantı yeri olur). Gösterdiğiniz pedal da SPD bir pedal. Yani ikisi birbirine uyumlu.

selam bu aliexpresteki spd boa lı olan ayakkabılardan kullanan varmı tabiki kalite olarak bişey beklememek gerek ama cok mu kötü dür btwin nin düz simsiyah yol ayakkabısı ile aynı falandır heralde tahminin varmı tecrübe eden

Xlc marka SPD pedallar Shimano kalker uyumlu mudur? Aşağıdaki pedalların kalpleri Shimanoda sh51 e mi de m acep

(link)
(link)

selam bu aliexpresteki spd boa lı olan ayakkabılardan kullanan varmı tabiki kalite olarak bişey beklememek gerek ama cok mu kötü dür btwin nin düz simsiyah yol ayakkabısı ile aynı falandır heralde tahminin varmı tecrübe eden
Bunu ben de merak ediyorum.

Crank brothers candy 1 pedalında yay sertliğini ayarlama mevcut mu?

Hayır mevcut değil.
Peki m520 ye göre kalin pedala takılması ve çıkarması açısından zorluğu var mıdır? Çünkü Shimanoda alternatif sh56 kal, bir de ayar sertlik ayarı mevcut.

Peki m520 ye göre kalin pedala takılması ve çıkarması açısından zorluğu var mıdır? Çünkü Shimanoda alternatif sh56 kal, bir de ayar sertlik ayarı mevcut.
Ben M520 den geçiş yaptım. Çok ağır bir pedaldı M520 sertlik ayarı ihtiyacı duymadım hem renk olarak hemde hafifliğine tav olup crank brothers aldım. Şimdi faturasına baktım 2,5 senedir sorunsuz kullanıyormuşum.

Ben M520 den geçiş yaptım. Çok ağır bir pedaldı M520 sertlik ayarı ihtiyacı duymadım hem renk olarak hemde hafifliğine tav olup crank brothers aldım. Şimdi faturasına baktım 2,5 senedir sorunsuz kullanıyormuşum.
Ben de iki pedal arasında kaldım. Alternatif xlc nin m520 gibi pedalı var. O ağırlık olarak crank brothers kadar. Hem de fiyatı diğerlerinden uygun. Siz hangisini önerirsiniz? İlk kez kilitli pedal kullanacağım.

Geri