Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilo almak isteyenlere tavsiyeler

Gunluk harcadigin kalori miktarini yakiyorsan yani cok fazla hareket ediyorsan o orantida asla kilo alamazsin/ Harcadigin kaloriden fazlasini vucuda sokman lazim. mesela bir erkek ortalama gunde 2000kcal enerji harcar. sen bunu gunluk 3000 e getirirsen o 1000 kcal enerji sana zamanla kilo olarak donusecektir. ama sen 3000 kcal alip 4000 kcal enerji harcarsan o aradaki 1000 kcal lik akdarda ya yaglarindan gider yada beslenmene bagli olarak kaslardan gidebilir.

• Beğen
Tepkiler: semeket
Scudo
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bir kaç gün açamadım özür dilerim şimdi okudum ve yapabileceğim şimdilik bir şey yok anca 'yaşasın yemek yemek' diyebileceğim çünkü burda yazdıklarınızın hepsi bende mevcut DNA babam 40 yaşından sonra kilo almaya başladı. yediğimin hepsi yakılıyor hereket etsemde etmesemde sanırım içimde kocaman bir karadelik var :D .. harcama pek borç yapma alışkanlığım yoktur yani yağım yok onun için pek zorlamıyorum kendimi :D

Doktora görünmeyi hiç düşündünüz mü? Aynı sorun çok yakın bir tanıdığımda da vardı. Deli gibi yemek yiyor ve hiç kilo almıyordu. En sonunda doktora gitti ve parazit teşhisi konuldu... Belki doktorun size bir yararı olabilir

aynı dertten bende de var.:S doktora gittim kan tahlili yaptılar demir mineral ve b1 b6 b12 vitamin takviyesi verdi hiç birşeyin yok diyor halbuki 3 kişilik yiyorum daha ayrıntılı bir muayene olmam şart heralde tiroid olabilir diye düşünüyorum hormon larla ilgili bir problem olabilir sanırım.

ya bu kilo almak isteyenleri anlamıyorum işiniz ne boşverin zayıflık iidir ben 180 boy 85 kiloyum 75 kilo olsam diye düşünüyorum boşverin bakın keyfinize

• Beğen
Tepkiler: semeket
bende 180 boyda ve 63 65 arası geziyorum her gören çok zayıfsın biraz yemek ye diyor sonra onun yediğinin 2 3 katını yediğimi görünce iş değişiyor herkesin çok zayıfsın demesi artık psikolojimi etkiliyor.O derce yani yıllardır kilo alamıyorum askerde bile yattığım yerden yediğimin hesabı yok 4 kilo civarı ancak aldım masraflarımın %80 ini kantin giderleri oluşturoyurdu..:D

arkadaşlar ben 17 yaşındayım 1.83 üm ve 56 kiloyum... sağlıklı bir vücut için en az 10 kilo filan almama gerekiyor.. ancak spor yapmadan duramıyorum bisiklete binmeden duramıyorum... nasıl düzenli kilo alabilirim? şimdiden teşekkürler..

sorunun bisiklete binmekte olduğunu sanmıyorum,kilo vermek kadar ,alamamakta zordur ve sağlıklı olma belirtisi değil ,bilhakis,altında kötü olmayan bir sorun yatması olasılıktır.yani senin vücut tipin,mide ,bağırsak emilimin vs sorunlar olabilir.bunun dışında hormonlarla ilgili bilhassa tiroid veya başka biriyle ilgili çalışma sorunu yaşıyor olabilirsin.Bunların hiçbiri olmayabilir,ergenlik çağında çok hızlı bir boy büyümesi olmuş ve kilo dengen hemen cevap verememiş olabilir,yetersiz ve düzensiz besleniyor olabilirsin,ailene bak annen ,baban,kardeşlerin,dayı,amca vs,onların fiziksel özelliklerini incele kime yakınsın veya onlar senin yaşındayken ne durumdalardı.cevapları bul,sonuç alamazsan bir dr. ile görüş.veya bu durumdan çok rahatsızsan,sende psikolojik ve fizyolojik sorunlar yaratıyorsa,hemen dr. ile işe başla.

bende çok zayıftım ve bir diyetisyene gittim 3 ayda spor yaparak 2 kilo kas kütlesi aldım tabiki fitness yaparak yağ almamaya çalış mesela ben her sabah 4 rafadan yumurta kesinlikle yiyiorum protein olduğu için vede spor yaptığım için doğal olarak kas kütlesi artmaya başladı mümkünse ilk önce bir diyetisyene git ve imkanın varsa bir fitness salonuna yazıl zaten fitness salonundaki her hoca kişiye özel günlük yemek programları veriyor onları uygularsan düzenli kilo alırsın bol protein al ve sebze ye ben uyguladım kilo alacağım diğe kızartma ve yağlı şeyler yeme hatta yağı hayatından çıkart ızgara ye daha sağlıklı. ama ilk önce doktora başvur en iyi yöntem o sonra imkanın varsa fitness a falan yazıl yada parka çık 1 saat bisiklet sür yokuş çık 5 kiloluk dambıl alıp günde 12x4 kez kaldır mekik şınav çek barfiks çek ve bol proteinli beslen ve sık beslen emin ol hem iyi bir vücudun olacak hemde zararlı yağlar vücudunda olmayacak. başarılar ama unutma doktora başvur sağlıklı kilo almak için...

çok teşekkür ederim ikinize de.. söylediklerinizi uygulamaya çalışıp bir süre sonra olan bteni haber veririm.. tekrar çok teşekkürler.. :)

Bir de şöyle bir şey denemek faydalı olur, almak istediğiniz kadar kiloyu (sizin 10 kilo) ağırlık olarak bütün gün her yere yanınızda taşıyın, ondan sonra kilo almak isteyip istemediğinize karar verirsiniz ;)

Dostum bence kilo almaya çalışma,bende senin yaşındayken 1.80 boyunda 55 kiloydum,kenyalı gibiydim,röntgen çektirmeden hangi kemiğimde ne var gayet net gözüküyordu :D,şimdi 22 yaşındayım ve boyun yine aynı kilom 76 oldu,ne yazık ki bu yaşta göbek saldık.Şimdi nasıl vericem diye düşünüyorum.Bence boşu boşuna kilo almaya çalışma yaş ilerdikçe insan kilo alıyor.Şu an bulunduğun yaş metabolizmanın çok hızlı çalıştığı bir yaş bi 2-3 sene içerisinde kilon yerine oturur.Bende çok yiyodum ama kilo alamıyodum,bir aldım tam aldım,şimdi de başlık açıcam Nasıl Kilo Verilir diye :d

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Şevket Şahin

kusura bakmayın ama soyledıklerınız sağlıklı kılo alma yontemı deıl tam bır obezıte tarıfe olmus.........

• Beğen
Tepkiler: cemkosere
Benim duyduğum kadarıyla
Sumo güreşçileri bol tavuk pilav yer ve günde 18 saat yatarlarmış :D
Uyusunda büyüsün beee beeek :D:D

@Şevket Şahin

aksine fazla hareket edip bol su içmen gerek zaten bir insanın içmesi gereken su miktarı 2 litre spor yapmazsan zararlı beyaz yağlar çoğalır ama spor ayaparak kilo alırsan hem kasların gelişip çoğalır hemde daha sağlıklı bir vücuda sahip olursun ve kilo almış olursun ama metabolizmaya bağlı olduğu kesin. (bol su iç, suyu susamadan iç susadığın anda zaten vücut suyun bir miktarını kaybetmiş oluyor) :in:

@cemkosereHocam sen Schleck'lerden bile daha zayıfsın .Hayal ediyorum senin fiziğini. Allah biran önce sağlık ,sıhhat versin . Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

@Ali Gelir

aslında sağlıksız olduğumu düşünmüyorum.. zayıflık yüzünden hasta olanlardan çok daha iyi olduğuma inanıyorum.. benim yaşımdaki ideal bir arkadaşımla aynı oranda iş yapabiliyorum. ayrıca kondisyonum süper futbol oynuyorum.. ama tabi bu senin görüşün.. diyecek birşey yok.. amin cümlemize :)..

@uguryes666

aslına bakarsan işte ben de göbekten ziyade daha kaslı bir vücut isterim.. eğer göbekli biri olarak evde oturmak isteseydim bunu nasıl yapabileceğimi tahmin edebiliyorum.. :) açıkçası daha şekilli ve yeterli gelişmişlikte kaslı bir vücut istiyorum :in:

(link)
(link)

bunlar benim kilo almak için kullandığım takviyelerdi bunları kullanıp haftada 3 kez 2.5 saat vücut çalışırsan belli bir oranda vücudunu geliştirebilirsin hemde kilo alırsın

• Beğen
Tepkiler: cemkosere
Geri