Bu genelde vucutun kendine ozgu biyolojik yapisi ile ilgili .Ne kadar bilimsel olabilirim bilmiyorum ama ayni sorun bende de var istah super,yemek super ama ,yaktigim kaloride super 1.87 boyum vardi 69 kg ile Turkiye ye donmustum .Tavsiyem sudurki "tabi bu bana doktor tavsiyesi" bol karbonhidratli besinler tuketmek ogunlerin arasini uzun tutup cok yemek ,ve yemekten en az 2-2.5 saat sonra su icmek ,kg psikolojinizi bozdu ve faha hizli kilo aliyim diyorsaniz ,yuzmek ve ardindan geln besin yagmuru

isinizi gorur,yuzemem diyorsaniz son care yatmadan once SIKI bir yemek,o da olmadi yatmadan yiyince sabah uyanamiyorum diyorsaniz ,78 gr lik Snickers Cikolata(bilmiyorum orda varmi ) her gece 1-2 tane yiyin ...Olayin espri ile karisik espirisi bu ,tabi bu benim uyguladigim sismanlama onerisi daha az hareket -daha cok yemek su an 82 kg (11 ay )
Agirlik calismak su sekilde etkiler -insan vucudu sakaya gelmez,her kaldirdiginiz arti yuk ,eklemlere ve eklem sivisini etkiler ,genc yasta farkedilmeyen bu durumlar ileride cok ciddi sorunlara yol acar(acabilir demiyorum),arti siz birde bunun ustune pro-karbonhidrat alirsaniz ,rambo gibi olursunuz o bir gercek,ki biz buna sisme diyoruz

eger bu olayi birakirsaniz bu seferde sumo gibi olursunuz ,bu ilerinde kalp damar ve karaciger sorunlarina yol aciyor,hayatiniz zer zebil olur hafizanallah