Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kırmızı ışıkta duruyor musunuz?

Scudo
Evet duruyorum,geçtiğim anlar çok çok nadir. Ama ben Salcano Excel marka mtb ile dururken yol bisikletlerinin hepsinin geçtiğini gördüm. Yani benim kalkış yapmam+hızlanmam onlara göre en az 5 kat daha zor. Yol bisikletine geçiyorum umarım böyle yapmam,yaparsam kendimi cezalandırırım

önümde ki araç kırmızı ışığın yandığını geç fark etmişti fren yaptıktan sonra yaya çizgisinin üzerin de durdu hatasını anlayınca aynaya bir kere bile bakmadan son sürat geri vitese taktı...

...O günden beri kırmızı ışıkta durmak istesem bile içimden bir ses hiç kimsenin umurunda değilsin yoluna devam et diyor. Neden başkalarının canı için her seferinde kendi canını riske atıyorsun diye devam ediyor ses...

Her zaman trafik kurallarına uyarım ve trafikteki diğerlerine saygı duyarım.
Kurallara uyup,saygılı olmalıyım ki karşımdakilerin de kurallara uymasını ve saygılı olmasını beklemeye hakkım ,yüzüm olsun.

Bisiklet taşıttır, taşıt değildir ben bilmem. Bildiğim tek şey gittiğin güzergahta sana kırmızı yanıyor ise bekleyeceksin. Yaya olarak da kırmızı ışıkta geç, farkı ne?

Geçersin, geçmezsin orası kişinin tercihi... ama sonra birisi gelip sana koyarsa ahh vah etme:)

Yaya iken dahi yol boş olsa bile farketmez yeşili bekler, geçerken devamlı sağa sola bakarım. Duran arabaların önünden geçerken de aralara bakmaya devam ederim (motosiklet çıkabilir)

Memlekette kırmızı ışık yok :) ama olsa dururum ve tüm arabaların geçip gitmesini beklerim. Çünkü çoğu şoför kırmızı ışıklarda kendisini drag yarışçısı sanıyor.

Yalana gerek yok Allah biliyor nasıl olsa durmuyorum kontrol edip müsaitse geçiyorum..
Ama bir sorun neden?
Işıkta beklersem arada sıkıştırma ve arkadan korna tacizleri yaşıyorum..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alakalı olarak şu videoyu paylaşmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: asibol
Çoğunlukla dururum ama bazen gerçekten durmanın çok anlamsız olduğu anlar oluyor. Issız dönüşlerde, o anda sağda, solda, arkamda araba yoksa geçip gidiyorum.

Lütfen arkadaşlar kurallara uyalım eğer geçersek çok dikkatli olalım haberlerde bisikletçi kaza haberlerinden bıkdım hem diğer araç sürüçülerine örnek oluruz bisiklete binen saygıyı hakediyorsa bizde aynı saygıyı yayalara ve sürücülere gösterelim hepinizesaygılar

Kavsaga geldim :
1- yesil yaniyorsa araclara basip geciyorum.
2- yayalara yesil yaniyorsa yaya yolundan basip gecerim.
3- her iki tarafada kirmizi yaniyorsa dururum :)

Geri