Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kış geldi. Doğalgaz faturan ne mi gelecek? Cevap içeride...

yazın 10 lira gelen fatura kışın 250 - + geliyor.

Scudo
@chnkrmz
Aynen bende de öyle yanıyor. Geceleri kapatma olayını anlatmadım konunun başında. Onu da denedim ve anlattığım fiyatlardan %25 daha düşün yani o derece. Yok ısıtana kadar daha fazla gaz gidiyormuş felan hikaye gece kapatın 200 tl. yi geçmeyin :)

@ÇaNakkaLeRuHu

75 bana geldi az geldi ,yanlız bende eski model eca 'ın doğal gaz sobası var, valla bunlar yok şimdi ,kombi oldu hep ve de merkezi.

@ÇaNakkaLeRuHu

hay allah 250 tl ',sizin kombimi ?
valla eski sistemın faydası şu otomatik kendini kapatıyor doğal gaz sobası ,bu bakımdan sadece misafir salonunu ısıtmaktayım ,bu da yetiyor 75 lira geldi ,tahminim şubatta 70 liralık yakarız gene.

@ÇaNakkaLeRuHu

bence bu sisteme dönülse iyi olacakta ,yeni inşaatlarda merkezi yapılmakta.ya da kombili ha kombili olanlar bu kadar yakarmı yani ayda 75 lira onu bilmiyorum ama ben tek kişiyim birde o var tabi.

Bu "merkezi" sistemi bulan kimse içinde cayır cayır yansın. Arkadaş geçen ay 100 tl aidat dışında 370 tl fatura ödedim ısınmaya + 20 küsür de doğalgaz. Toplam yuvarlak 500. Adamlar bi de gece 11 de kapatıyo sonrası buz.. Dünyanın en salak ısınma sistemi. Bu evden bi çıkayım bi daha merkeziye geçersem karbonum kırılsın :)

@Kerem Özbayrak

valla kara kara düşünüyorum şimdi bina yıkılacak ,inşaat firması ya kombili yapacak ya da merkezi ,plazada karar kılındı tabi kombili olur ise 47 m2 'de pay ölçer olacak ,istediğim an kapatırımda ,durmayacağız burada tabi aynen kiraya vereceğiz.

@Kudret Kurtcebe Sizin iyi, inşaat firması bir şey yapacakmış. Bizim Karadeniz uşağı müteahhit, binamızı yıktıktan sonra 1 sene bizi oyalamış. Bu esnada çivi bile çakmadı. Binamız hala moloz yığını, 18 aydır kiradayız. Bu süreçte bizim laz uşağı da öldü. Artık bizlere bunca zaman yalan söylediğinden mi yoksa günde içtiği 3 paket sigaradan mı bilinmez :) Bakmayın güldüğüme çok mağdur olduk apartmanca gerçekten bu yüzden gram üzülmüyorum ölen herife :(

Bizim merkezi macerası da geçici ev olarak yaşadığımz yerde başladı zaten

Yazın faturam 15 tl civarında geliyor kışın ise 250 tl civarında geliyor, kombiden dolayı yazın 70 tl gelen elektrik kışın 130 civarına çıkıyor. Allah ev geçimini üstlenen herkesin yardımcısı olsun .

@ÇaNakkaLeRuHu Düşünmeyin. Kontrol sizde değil. Size göre hava normalken apartman ahalisi yakın buraları dediğinde pencereler açık bir evde yakılan kaloriferler için dünya fatura ödersiniz. Ya da siz kısıkta sabaha kadar yakayım da çocuğum üşümesin, zaten üstünü açıyor dersiniz adamlar 11 de cart diye kapatır. Eviniz siz daha ne olduğunu anlamadan yarım saate sokakta rüzgar almayan köşe başına döner. Bir de bizim gibi üst katta iseniz zaten ısınmayan bir ev için aylık ödersiniz 350-500 arası para. Bizde pay ölçer de yok bu arada. Uzak durun derim.

Geri