@Özcan.
Oda termostatını kendim alıp kombiye kendim bağladım 3 yıl önce. Kablolu bir cihaz. Sonrasında ise kombinin varlığını unuttum. Apartmanda en az fatura ödeyen benim doğalgaza. En son atlattığımız kara kışa rağmen 118 TL ödedim İstanbulda. Sizdeki sorun termostat ilk bağlandığında servisin sizi yanlış yönlendirmesi olmuş. Kombi ayarını en yüksekte tutmak doğru değil. Ben 3 farklı şekilde uyguluyorum. Hava 10 dereceye kadarsa kombiyi 40 dereceye, 10 derece altında 60, 0'ın altına inerse 70-80 e ayarlıyorum. Termostat 22-23 dereceye ayarlı. Geceleri 20-21 derece yapıyorum. Termostat fazlasıyla tasarruf ettiriyor ve konfor sağlıyor. Güneş açtığında ev daha çabuk ısınınca da kombinin gereksiz çalışmasını önlüyor. 3 yıl önce 80 TL ye aldığım, kablosuyla birlikte 100'e mal ettiğim termostat kışın 2 ayda kendini amorti etti. Diğer aylar da tasarruf olmuş oldu. Alt katımdaki daire daha küçük olmasına rağmen 180 öderken ben 118 ödedim geçen ay. Önceki aylarda da 40-50 TL düşük ödüyorum hep. Sonuç olarak iyi bir oda termostatı candır.