Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kış geldi. Doğalgaz faturan ne mi gelecek? Cevap içeride...

@Kudret Kurtcebe bu dedigim ruhsat alani 2000m2 yani 20 daire var 100 m2 ise ( hesabi biraz farklida kolayca ozetleyim) 2000 m2 yapar bu sekilde siz oturum alanini mi kastettiniz acaba 2102 m2 arsaya bayagi buyuk bina olur merkezi sistemlisinden :D

@Soykan U. Ben sadece 165 tl aidat oduyorum. Bu siyeye tasinasim geldi.

• Beğen
Tepkiler: MaviYaka
Scudo
@alperr125

binanın oturduğu alan 1438 m2 ,geriye kalan arsadır 2108 'e tamamlayın o kadar arsa hakkımız var 670 m2 arsa oluyor ama yola terk olunca 480 m2 gitti tabi
bunu talep edebilirizde ,uzun sürecek dava ,sonunda paramızı alırız ,alanlar var.

@Özcan.
Oda termostatını kendim alıp kombiye kendim bağladım 3 yıl önce. Kablolu bir cihaz. Sonrasında ise kombinin varlığını unuttum. Apartmanda en az fatura ödeyen benim doğalgaza. En son atlattığımız kara kışa rağmen 118 TL ödedim İstanbulda. Sizdeki sorun termostat ilk bağlandığında servisin sizi yanlış yönlendirmesi olmuş. Kombi ayarını en yüksekte tutmak doğru değil. Ben 3 farklı şekilde uyguluyorum. Hava 10 dereceye kadarsa kombiyi 40 dereceye, 10 derece altında 60, 0'ın altına inerse 70-80 e ayarlıyorum. Termostat 22-23 dereceye ayarlı. Geceleri 20-21 derece yapıyorum. Termostat fazlasıyla tasarruf ettiriyor ve konfor sağlıyor. Güneş açtığında ev daha çabuk ısınınca da kombinin gereksiz çalışmasını önlüyor. 3 yıl önce 80 TL ye aldığım, kablosuyla birlikte 100'e mal ettiğim termostat kışın 2 ayda kendini amorti etti. Diğer aylar da tasarruf olmuş oldu. Alt katımdaki daire daha küçük olmasına rağmen 180 öderken ben 118 ödedim geçen ay. Önceki aylarda da 40-50 TL düşük ödüyorum hep. Sonuç olarak iyi bir oda termostatı candır.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Vay arkadaş ne konuymuş. Konuyu okuyan nişanlı ve sözlü olan kişiler şuan yüzük atmıştır herhalde doğalgaz masrafından korkup Bekarlarda direkt en yakın pansiyon ile aylık anlaşıp elektrik ve doğalgaz derdi olmadan geçinmenin yolunu arıyordur herhalde:D

Merhaba arkadaşlar bu ay fatura geldi bilgisi olan arkadaşlar cevap rica ediyorum geçen ay ful 3 petek açtım diğer petekler çok çok az yaktık ay içinde 3gün anca yandı diğerleri o halde 219 ödedim ama bu ay 2 petek 20 gün ful kapalı sadece bir petek yandı daha az gelmesini beklerken 227 geldi aklım almadı bu işi merkezi kalorimetre ölçer kullanıyoruz bu arada[emoji54]

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@Anonim

Fatiuralar mantar reis fazla geliyor tabi son zamlardan sonra

Merkezi sistem var. 2 senedir 150₺ ödüyordum, bu sene 170₺ yapmışlar

Faturalar bayağı sağlam.350 lira geldi.

Allahtan evim sobalı.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Aralık ayında 390 ödedim, bu ay daha gelmedi fatura tarihi yaklaştı bir korku sardı beni.

4 kişilik aile olarak yaşıyoruz,akşam 6dan sabaha kadar kombi yanıyor.oda termostatlı.oda sıcaklığını 20 dereceye ayarladık.diğer odalarda neredeyse serin oluyor.geçen ay 260tl gelen fatura bu ay 380tl geldi.hemen korkudan gidip kombinin temizliğini yaptırdık,birde servise 110tl verdik rahatladık.hafiflemek güzel bir duygu.para elinin kiridir,temizlenmek güzel. :D

Benim ev en üst katta dubleks, metrekareside büyük olunca 370 tl fatura geldi 3 gün önce. Ama ben buna razıyım toplamda kış boyu 1500 tl civarı yakarım diye düşünüyorum? böylé giderse.Tabi saygı değer devlet büyüklerimiz bir süpriz yapıp doğalgaz fiyatlarını yükseltmezlerse..

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Ankara’da bize 260, babama 225, enişteyede 325 gelmiş (Aralık ayı)

Birde evin tamamı yanmıyor. Salonlar kapalı, bizim evde bir oda daha kapalı...

Mardinde son kat sözde yalıtımlı binada salon ve bir odanın petekleri kapalı (6 petek açık) 45 derecede 588.50 tl geldi

Ve ev bildiginiz soguk dışarda hava 4-10 derece arası son 4 gündür 55 çıkardım dereceyi pek farkeden bişey olmadı evde sayacın dönme hızı haricinde ?

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
@kadir47
Hocam sizin durum fenaymış

415 lira geldi. 4+1 ev tek yaşıyorum 2 oda da petekler açık. anlam veremedim neden bu kadar çok geldiğine itiraz edicem.

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
Bizleri,anlaşılan yaktığımızdan çok yaktığımız vurmuş.Bu olay böyle başladıysa sonu hayır ola...

Geri