ATALAY16
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.792
- İsim
- Fatih Mehmet ATALAY
- Bisiklet
- Sedona
Kışın kollarınız çok üşüyorsa ceketi anlarım, ancak böyle bir sıkıntınız yoksa Decathlon'un reflektörlü yeleğini öneririm. Ön kısmı rüzgar geçirmez, arka kısmı da filelidir. Kendi kullandığım reflektörlü sarı modeli bulamadım, ancak şu model de aynı özelliklerde sanırım. Katlanabilme özelliği de mevcut.Sırt kısmı fileli nefes alabilen,ön tarafı ise rüzgarı kesip üşütmeyecek bir bisiklet ceketi arıyorum.Ve tüm bunların yanında fiyatı da makul olacak Bontrager markasının istediğim tarzda ürünleri var ama malum euro kuru yüzünden çok pahalıya geliyor.Nefes alabilen bir bisiklet ceketi tavsiyeniz varsa alabilirim.
Kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Katlandığında çok az yer kaplıyor. Özellikle mevsim geçişlerinde sabah erken saatlerde ve rüzgarlı havalarda çok faydası var.Kışın kollarınız çok üşüyorsa ceketi anlarım, ancak böyle bir sıkıntınız yoksa Decathlon'un reflektörlü yeleğini öneririm. Ön kısmı rüzgar geçirmez, arka kısmı da filelidir. Kendi kullandığım reflektörlü sarı modeli bulamadım, ancak şu model de aynı özelliklerde sanırım. Katlanabilme özelliği de mevcut.
(link)
Decathlon ürünlerinin pek çoğu bu şekilde. Bende bir tane ceket (uzun kollu) bir tane de yağmurluk var, ikisinin de önü rüzgarı kesiyor, arkası hava alıyor. Fiyatları da epey uygun Decathlon olunca.Sırt kısmı fileli nefes alabilen,ön tarafı ise rüzgarı kesip üşütmeyecek bir bisiklet ceketi arıyorum.Ve tüm bunların yanında fiyatı da makul olacak Bontrager markasının istediğim tarzda ürünleri var ama malum euro kuru yüzünden çok pahalıya geliyor.Nefes alabilen bir bisiklet ceketi tavsiyeniz varsa alabilirim.
Decathlon ürünlerinin pek çoğu bu şekilde. Bende bir tane ceket (uzun kollu) bir tane de yağmurluk var, ikisinin de önü rüzgarı kesiyor, arkası hava alıyor. Fiyatları da epey uygun Decathlon olunca.
Düzeltiyorum, yağmurluğun arkası böyle değilmiş.
Decathlon bisiklet ceketinin iki modeli var ve ikisinin de arkası fileli değil.Yani terlemeye başlayınca içinde pişebilirim.Sizde hangi model var acaba ?Decathlon ürünlerinin pek çoğu bu şekilde. Bende bir tane ceket (uzun kollu) bir tane de yağmurluk var, ikisinin de önü rüzgarı kesiyor, arkası hava alıyor. Fiyatları da epey uygun Decathlon olunca.
Düzeltiyorum, yağmurluğun arkası böyle değilmiş.
Sırt kısmı fileli nefes alabilen,ön tarafı ise rüzgarı kesip üşütmeyecek bir bisiklet ceketi arıyorum.Ve tüm bunların yanında fiyatı da makul olacak Bontrager markasının istediğim tarzda ürünleri var ama malum euro kuru yüzünden çok pahalıya geliyor.Nefes alabilen bir bisiklet ceketi tavsiyeniz varsa alabilirim.
Rc500 olan an itibariyle 500₺ lik model için diyor ki:Decathlon bisiklet ceketinin iki modeli var ve ikisinin de arkası fileli değil.Yani terlemeye başlayınca içinde pişebilirim.Sizde hangi model var acaba ?
Ekonomi iyi olsa keşke Castelli reklamı yapsak bol bol. Bu arada giyim tarzını yazan arkadaşlar kullandığı bisikletleri ve kullanım tarzlarını yazarsa çok daha faydalı olur. Pamuklu ve gözenekli içlik takımını profil fotonuzdaki katlanır bisikletinizi kullanırken kullanıyorsanız elbette yeterli olacaktır.Başlıkta bolca Decatlon reklamı yapılmış.
Decathlon kullanıyorum. Exuma mont kullanıyorum.
İçlik olarak Migroston aldığım alt üst. Pamuklu ve gözenekli içlik takımı yıllardır işimi görüyor.
Ekonomi iyi olsa keşke Castelli reklamı yapsak bol bol. Bu arada giyim tarzını yazan arkadaşlar kullandığı bisikletleri ve kullanım tarzlarını yazarsa çok daha faydalı olur. Pamuklu ve gözenekli içlik takımını profil fotonuzdaki katlanır bisikletinizi kullanırken kullanıyorsanız elbette yeterli olacaktır.
Ceketlerde sırtı fileli olanların fiyatı uçacaktır büyük ihtimalle sora yeleği bu konuda ideal.Hala sırtı fileli bir bisiklet ceketi arıyorum.Marka,model öneren olursa sevinirim.
Ağzınızdan nefes alın çok soğuk olduğunda.Benim burnum ve boğazım üşüyor soğuk havayi içine çekince. Ne yapmam gerek şuan normal bi boyunluğu burnumu kapatacak sekilde takip kullaniyorum öylede bi sure sonra nefes alamiyorum...