Bilge kağan
Üye
- Tepki
- 219
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar herkese selam. evden çalışıyorum ve bu yüzden bir türlü kilo veremiyorum. Ankara kışında üşütmeyecek kıyafetler önerirseniz çok makbule geçer. Yaza kadar bisiklet sürerek kilo verme hedefim var.
%200 zamlanmadan alayım hemenBu bere çok başarılı. Öyle bir ihtiyacı olan kaçırmasın bence. Kaskın içine giyince efsane oluyor.
(link)
(link)Kışın hava yağışlı olmadığı sürece bisiklet biniyorum, kısa tura çıkıyorum ve işe bisikletle gelip gidiyorum. Daha önce den aliexpress ten almış olduğum içi polarlı, rüzgar geçirgenliği az bisiklet için özel yapılmış eşofman altı kullanıyorum ve çok memnunum. Biraz daha dar formda bir model daha edinmek için bakınıyorum ancak Google beni yine aliexpreese yönlendiriyor. Türkiye'de böyle bir ürün alabileceğim yer yok mu? Tayt türü istemiyorum ama, daha çok dar eşofman altı olması lazım.
Örnek
(link)
Kışın hava yağışlı olmadığı sürece bisiklet biniyorum, kısa tura çıkıyorum ve işe bisikletle gelip gidiyorum. Daha önce den aliexpress ten almış olduğum içi polarlı, rüzgar geçirgenliği az bisiklet için özel yapılmış eşofman altı kullanıyorum ve çok memnunum. Biraz daha dar formda bir model daha edinmek için bakınıyorum ancak Google beni yine aliexpreese yönlendiriyor. Türkiye'de böyle bir ürün alabileceğim yer yok mu? Tayt türü istemiyorum ama, daha çok dar eşofman altı olması lazım.
Örnek
(link)
Çok soğuklarda alttan içlik giyin kışlık tayttan sıcak tutar.
(link)
Aksamlari Havalar serin normal tshirt ustune hirka giyip bisiklet sürüyorum en fazla 1saat haliyle terliyorum sonrasında üşüme geliyor. Hasta olmak icin davetiye cikariyorum Yani hangi kumastan nereden ne alsam hic bilmiyorum. Gündüz normal tshirt giyip dolaşıyorum terliyorum tabi hava güneşli cabuk kuruyorum belkide bu sekilde de yanlis yapiyorum..Yardimci olurmusunuz.
Evet arkadaşlar yüzyılın kiyagini yapiyorum toplanın. Çatalca Exuma da mağazaya ilk girdiginiz yerde Hincapie Aranberg Zero mont 2 adet M beden, ayrıca Hincapie yelek 3 adet S beden var fiyatları 300 TL. Arka bölümde Hincapie kışlık taytlar mevcut yaklaşık 15 adet bedenler vardı onlarda 300 TL. Bu ürünler Hincapie siresinde ceket 200 dolar, yelek 85 dolar ve tayt yaklaşık 150 dolardı bilginiz olsun.
Hatta Türkiye de Trendyolda ve Hepsiburada da montla tayt satılıyor fiyatları 1500 TL ile 2500 TL.
Anladım İrfan Bey ben geçen kış aldım hem taytı hem montu kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama bilgilendirme için teşekkürler.Elastik kısımlara, dikişlere dikkat edin, en az 10 yıllık onlar. Bazılarında çürümeler görmüştüm giyince uzayan lastikler vs.
Tura birlikte çıktığım deneyimli arkadaşlar yazlık forma altına termal içlik giyiyor. Ben de bir deneyeceğim bakalım. Sert iniş yapılacağı zaman da rüzgarlık veya yagmurluk giyiyorlar.soğuk ile sıcak arasında ara bir çözüm mecburi mi arkadaşlar? bu işin biraz daha sıcak tutan bir yöntemi yok mu?
standart bisikletçi giyimiyle ilk 10 - 15 dakika ufak çaplı bir donma yaşıyorsunuz. ısınana kadar bir süre ciddi anlamda üşüyorsunuz, bu günlerde bildiğiniz kışlık montla sürmeye başladım. standart forma vs gibi kıyafetlerle yediğim ilk soğuk bayağı bir sert oluyor. günlük montla da sürülüyor fakat nabız 150 leri geçince hafiften bir ıslaklık hissediyorsunuz çünkü terletiyor. bilmiyorum, formanın üzerine giydiğimiz uzun kollunun üstüne bir rüzgarlık şeklinde bir çözüm düşünüyorum. standart bisiklet kıyafetleriyle üşüyorum, mont giyince terliyorum ki mont giyerken rahat hareket etmek zor. acaba bir yerlerde bir yanlış mı yapıyorum? formanın üzerine giydiğiniz uzun kollu bisiklet giysileri yeteri kadar sıcak tutuyor mu? bir arada bildiğiniz kapşonlunun üzerine yağmurluk / rüzgarlık denedim, işe yarıyordu fakat yine terletiyordu.