Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışın bisiklet ve bisiklet giyimi nasıl olmalı?

Tura birlikte çıktığım deneyimli arkadaşlar yazlık forma altına termal içlik giyiyor. Ben de bir deneyeceğim bakalım. Sert iniş yapılacağı zaman da rüzgarlık veya yagmurluk giyiyorlar.
teşekkürler, ben de bir deneyeyim. belki işe yarıyordur.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Scudo
Yazlık forma üstüne rüzgar geçirmez yelekle mevsim geçişlerini halledebilirsiniz. İçlik giyip giymemek kişisel bir tercih.
Kış mevsiminde bisiklet sürmek için tasarlanmış, genelde Goretex kumaştan imal edilmiş, ince ve hafif gördüğünüz cekekler gerçekten yeteri kadar sıcak tutuyor ve teri dışarı atıyor. Konforlu ve hafif bir şekilde, harelet kısıtlılığı yaşamadan bisiklet sürebilirsiniz.

Selamlar kış için eldiven arayışı içerisindeyim. Geçen sene AE üzerinden aldığım sözde *kışlık* eldivenler gram sıcak tutmadı beklendiği gibi. Toplu halde bikeINN den alışveriş yapacağım. Elimde şöyle seçenekler var hangisini tavsiye edersiniz?
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Selamlar kış için eldiven arayışı içerisindeyim. Geçen sene AE üzerinden aldığım sözde *kışlık* eldivenler gram sıcak tutmadı beklendiği gibi. Toplu halde bikeINN den alışveriş yapacağım. Elimde şöyle seçenekler var hangisini tavsiye edersiniz?
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Castelli eldivenlerini performans bisiklette bulabilirsiniz galiba. Tr şubesi onlardı sanırım. Bende decathondan (link) bunu kullanıyorum. Eksi derecelerde bile ciddi derecede parmaklarım üşümemiştir pek. Tek sorunu eller terlerken çıkarması zor oluyor. Ben 1 sene önce almıştım. Yeni ürünlerde belki buna bir çözüm bulmuşlardır. Bir şans verebilirsiniz bence.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Castelli Diluvio kullanıyorum, şayet sürüş sırasında eldiveni çıkarıp tekrardan giyeceksen tavsiye etmem. Zira neopren her ne kadar farketmesende elde terleme yaptırıyor. Çıkardığında eldivenin içindeki nem kurumadan tekrardan giymek nerede ise imkansız. Soğuktan koruması ise harika, yağmurda belli bir süreden sonra içine su geçiriyor ama elinin sıcaklığı hiç bir şekilde etkilenmiyor. Diğer yazdığın modelleri kullanmadım ama kuru havada kullanacaksan Gore-tex/termal bir eldiven almanı öneririm.

Listendekilere ek olarak şunada bakmalısın. Kuru havalarda -5 ile 10 derece arasında kullanıyorum burada ben.

(link)

-5 ten daha soğuk kuru havalarda ise şunu kullanıyorum

(link)

Castelli Diluvio kullanıyorum, şayet sürüş sırasında eldiveni çıkarıp tekrardan giyeceksen tavsiye etmem. Zira neopren her ne kadar farketmesende elde terleme yaptırıyor. Çıkardığında eldivenin içindeki nem kurumadan tekrardan giymek nerede ise imkansız. Soğuktan koruması ise harika, yağmurda belli bir süreden sonra içine su geçiriyor ama elinin sıcaklığı hiç bir şekilde etkilenmiyor. Diğer yazdığın modelleri kullanmadım ama kuru havada kullanacaksan Gore-tex/termal bir eldiven almanı öneririm.

Listendekilere ek olarak şunada bakmalısın. Kuru havalarda -5 ile 10 derece arasında kullanıyorum burada ben.

(link)

-5 ten daha soğuk kuru havalarda ise şunu kullanıyorum

(link)
Semih abi sadece kuru soğuk hava da kullanacağım ıslak hava da sürüş yapmayı sevmiyorum. 5 ve 10 derece arası sürüş esnasında ellerimi terletmeyecek sıcak tutacak bir eldiven arıyorum. Diluvio el terlettiğini bilmiyordum en sevmediğim şey terli halde sürüş yapmak. Northwave eldiveni terletme yapıyor mu peki? Haftanın 3-4 günü sürüyorum, sürüşler genelde 2-3 saat arası alıyor.

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
Semih abi sadece kuru soğuk hava da kullanacağım ıslak hava da sürüş yapmayı sevmiyorum. 5 ve 10 derece arası sürüş esnasında ellerimi terletmeyecek sıcak tutacak bir eldiven arıyorum. Diluvio el terlettiğini bilmiyordum en sevmediğim şey terli halde sürüş yapmak. Northwave eldiveni terletme yapıyor mu peki? Haftanın 3-4 günü sürüyorum, sürüşler genelde 2-3 saat arası alıyor.
Northwave eldivenin içi polardan terletme yapmıyor. Terlesede polar olduğu için çektiğinden fark etmiyor insan. En azından benim demeyimlemem bu yönde.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
5 C üzeri sıcaklıklarda Castelli Perfetto Ros seçenekleriniz içinde benim yöneleceğim ürün olurdu. Yine Gore-Tex Infinium kumaştan yapılmış Sportful WS Essentials 2 yi benzer sıcaklıklarda sorunsuz kullanıyorum ve fiyat olarak daha uygun belki göz atabilirsiniz. Daha düşük sıcaklıklar için Sportful Fiandre eldiven almıştım ama daha deneyemedim. Yine aynı markanın Sottozero ürünü iyi fiyata epey sıcak tutmayı vaadediyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Selamlar kış için eldiven arayışı içerisindeyim. Geçen sene üzerinden aldığım sözde *kışlık* eldivenler gram sıcak tutmadı beklendiği gibi. Toplu halde bikeinn den alışveriş yapacağım. Elimde şöyle seçenekler var hangisini tavsiye edersiniz?
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
sıcak tutmayan model hangisi acaba? ben de bir tane sipariş verdim, sırf 4.8 puanı var diye.

ben de bir tane sıcak tutan eldiven tavsiyesi dinleyebilirim. elimde foxx markasının ranger model eldivenleri var, soğuğu direk içeri geçiriyor. bu modeli yazın takmak için bir sebep bulamıyorum, kışın da sıcak tutmuyor. anlamadım, muhtemelen serbest sürüş dağ bisikleti eldiveni.

Northwave eldivenin içi polardan terletme yapmıyor. Terlesede polar olduğu için çektiğinden fark etmiyor insan. En azından benim demeyimlemem bu yönde.
Semih abi kış forması için önerin var mı? Elimde kış forması mevcut fakat malzeme kalitesi çok kötü olduğu için yeni kaliteli bir forma arayışı içerisindeyim. 5 ve 15 derece aralığında sıcak tutacak bir forma bakıyorum. Castellinin bir kaç modelini buldum fakat italyan kesimi olduğu için almaktan çekiniyorum. Boy ve kilo oranım 180cm 88kg.

Örnek: (link)
(link)

Agu firmasının yazlık formasını kullanıyorum çok memnunum ve şimdi ise kışlık formasını buldum fakat tasarımı pek hoşuma gitmedi. Birde sanırım dağ bisikleti forması bu?
(link)

Semih abi kış forması için önerin var mı? Elimde kış forması mevcut fakat malzeme kalitesi çok kötü olduğu için yeni kaliteli bir forma arayışı içerisindeyim. 5 ve 15 derece aralığında sıcak tutacak bir forma bakıyorum. Castellinin bir kaç modelini buldum fakat italyan kesimi olduğu için almaktan çekiniyorum. Boy ve kilo oranım 180cm 88kg.

Castelli için bu boy ve kiloyla XL öneririm. Biraz kilo verilirse L de olur gibi ancak XL kesinlikle daha garanti.

Ben 3 sezondur Castelli Fondo FZ formayı giyiyorum. Sanırım Fondo 2 çıkmış, birincisinden daha kötü olamaz diye düşünüyorum. 5-10 derece arasında iyi bir kışlık içlikle, 10-15 derece arası daha ince bir içlikle de sıcak tutar. Yalnız su ve rüzgar geçirmezlik özelliği olmadığı için üzerine havanın durumuna bağlı olarak rüzgarlık ya da yağmurluk da alıyorum.

Örnek: (link)
(link)

Agu firmasının yazlık formasını kullanıyorum çok memnunum ve şimdi ise kışlık formasını buldum fakat tasarımı pek hoşuma gitmedi. Birde sanırım dağ bisikleti forması bu?
(link)
Castelli Fondo kullandım öneririm memnun kalırsın. İlgilenirsen Santini Colore var sıfır kışlık XL beden rengi resimdeki gibi

gravel-jersey.jpg

• Beğen
Castelli için bu boy ve kiloyla XL öneririm. Biraz kilo verilirse L de olur gibi ancak XL kesinlikle daha garanti.

Ben 3 sezondur Castelli Fondo FZ formayı giyiyorum. Sanırım Fondo 2 çıkmış, birincisinden daha kötü olamaz diye düşünüyorum. 5-10 derece arasında iyi bir kışlık içlikle, 10-15 derece arası daha ince bir içlikle de sıcak tutar. Yalnız su ve rüzgar geçirmezlik özelliği olmadığı için üzerine havanın durumuna bağlı olarak rüzgarlık ya da yağmurluk da alıyorum.
Bisiklet (link) ve(link) mevcut. Ben genelde 2XL giyiyorum her markada, internetten araştırma yaptığımda herkes castellinin beden ölçüsünden şikayetçi olduğunu gördüm lakin bu sadece yarış kesim formaları için geçerli sanırım. Zaten yarışçı değilim o yüzden kulüp kesim almak istiyorum. Eh malum zayıf bir insanda olduğum söylenemez. Teşekkür ederim.

Castelli Fondo kullandım öneririm memnun kalırsın. İlgilenirsen Santini Colore var sıfır kışlık XL beden rengi resimdeki gibi

311195 dosyayı görüntüle
Abi şu (link) de çok hoşuma gidiyor, aralarında pek bir fark yok gibi. Turuncu rengi hiç sevmem abi sağol yine de. :D

Bisiklet (link) ve(link) mevcut. Ben genelde 2XL giyiyorum her markada, internetten araştırma yaptığımda herkes castellinin beden ölçüsünden şikayetçi olduğunu gördüm lakin bu sadece yarış kesim formaları için geçerli sanırım. Zaten yarışçı değilim o yüzden kulüp kesim almak istiyorum. Eh malum zayıf bir insanda olduğum söylenemez. Teşekkür ederim.

Abi şu (link) de çok hoşuma gidiyor, aralarında pek bir fark yok gibi. Turuncu rengi hiç sevmem abi sağol yine de. :D
Güzelmiş Traguardo FZ, rengide güzel tam @trainspotting35 seveceği gibi 😀 Bana görünen fiyatına gayet uygun.

@StanicEnemy Castelli ürünlerinin ismini Google'a yazıp, herhangi bir ülkenin Castelli resmi ürün sayfasına gidince, giyilmesi önerilen hava sıcaklık aralıkları bulunabiliyor. Satış yapan siteler bazen bu bilgiyi atlayabiliyor. Faydalı olabilir.

ROCKBROS.jpg

İmkanı olana öneririm. Sıcak tutuyor, rüzgar geçirmiyor. Paçaları daraltabiliyorsunuz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri