Başlığın ilk mesajını okumadan verilen cevaplar yüzünden 5 sayfanın 4'ü kışın nasıl bisiklet sürüleceğini/sürüldüğünü anlatan mesajlarla dolmuş
Şahsen trainer alacak imkanım veya koyacak yerim yok. Bisikletim varken ilk defa bir kış geçireceğim ancak gördüğüm kadarıyla bir kaç önemli sebep var insanları kışın trainera yönlendiren;
- Benim de en çok endişelendiğim iyi de giyinsem bir şekilde hastalanmak,
- Bahçeli veya büyükçe bir evim olmadığı için bisikletin temizliğini her zaman sağlayamayacak olmak, bu da ıslak zeminde karda falan binme konusunda epey huzursuz ediyor şimdiden,
- Ben kapalı alanda spor yapmayı hiç sevemedim (beceremedim), ama pek çok insan sıcağı sevdiğinden ziyade soğuğu sevmediği için soğuk havalarda kapalı ortamda sevdiği sporu yapmaktan daha fazla keyif alabiliyor,
- Son olarak da gördüğüm kadarıyla gerçekte etrafınızda bulamadığınız sizin seviyelerinizdeki kişilerle birlikte falan istediğiniz yerde sürüş yapılabiliyor, bu da hoş bir özellik olsa gerek.
İlk kışım için heyecanlıyım, kışı da soğuğu da seviyorum. Bakalım yolun sonunda yaz kış yağmur çamur devam mı diyeceğim yoksa bana da trainer yolu mu görünecek göreceğiz..