Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.321
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Abi kaza yapma olasılığın 0 (Sıfır) Hatta imkansız. Sağa veya sola yön vermek gibi bir şey söz konusu değil. Yukarıdaki fotoğraf (C) Klasmanı gurup sürüşü. Bu bende dinlenik, yağ yakım nabzında bisiklet sürmeye denk geliyor. Fakat yarışlarda klasmanın (B) Gurubu olduğundan yarış içerisinde zaten gerekli olan gücü elde etmeye çalışırken çok sağına soluna bakmıyorsun. Benim kullandığım interaktif trainer cihazı da yokuşları simüle (benzeri-aynı hissiyatı verme) ediyor. Bu sebeple gerçek hayattaki gibi pedal ağırlaşıyor ve vites değiştirmek hatta %8-10'u geçen yokuşlarda bir süre ayakta sürmek zorunda kalıyorsun.Adil bu kadar kalabalıkta hayatta bisiklet süremem. Oyun olarak da sanırım beceremem. Şimdi siz Zwiftte yarışlara katılıyorsunuz. Zwiftte peleton yada grup sürüşlerinde kaza yapma olasılığı veya simülasyonu var mı?
Cevabın evet var ise, rakibinizi veya sizi bu kazalar etkiliyor mu? Ceza puanı gibi işlemler oluyor mu?
Ceza puanı gibi işlemler oluyor. (Yarışı yarım bırakmak başta olmak üzere) Mesela aşağıda ekran görüntüsünü paylaştığım yarışta ben (C) gurubu yarışa girmiştim. Çünkü Zwift Power Bana En düşük (C) neredeyse (B) gurubu yarışa girebilirsin demişti. Bende onun dediğine dayanarak içinde bulunduğum E-Sport takımı Zwift Turkey adına (C) grubundan yarışa girdim. Fakat yarış sonrası gördüğün gibi bana 1.'lik kürsüsü vermek yerine (WKG) verdi. Yani ürettiğim Watt/Kg (C) gurubu için çok fazlaydı. Böylelikle bir manada beni diskalifiye etmiş oldu. İşin içine girdiğin gerçekten çok ciddi ve emek isteyen bir olay.
Hani insanlar sağa sola dönemiyorsun. Şu yok, bu yok diyor ama; Seni yarışlarda o kadar çok yoruyor ve efor sarf ettiriyor ki inanamazsın.