Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışın neden bisiklet sürülmez?

Selanık ne oluyo. Kışlık esofmanım var ama bu kış alt üst tam süreyim diyorum bisiklet elbisesi olarak

Bisikletle alakalı giyebilir selanik olarak bunu buldum. Diğeri ataturkle alakalı
sivas erzurum gibi yerlerde kışın tüm halkın giydiği kalın yün atlet diyebiliriz. en sert kış zamanlarında (ocak-şubat) illa giyerim bisiklet sürerken

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Scudo
Kışlık eldiven önerisi alabilirmiyim?

sivas erzurum gibi yerlerde kışın tüm halkın giydiği kalın yün atlet diyebiliriz. en sert kış zamanlarında (ocak-şubat) illa giyerim bisiklet sürerken
Yün atletler nem tutunca yalıtım performansı düşüyor bence. Termal içliklerin nem performansını merak ediyorum ben.

Aslında kışın bisiklet sürülür.metebolizmaya da çok iyi gelir sağlıktır. Ancak kışlık ekipmanlar hayvan gibi pahalıdır. Daha geçen seneye kadar alınabilen içlikler kışlık formalar taytlar artık hayal olmuştur. Benim gibi eskileri ile idare edenler şanslıdır ama kışlık ekipman alacaklar için Allah kolaylık versindir. Daha da kötüye gitmektedir.

Pahalı kıyafet kullanan arkadaşlar yıkama olayına da dikkat etmeli . Sıcaklığı düşük su ile düşük devir , Parfümsüz deterjan ve yumuşatıcı yerine Beyaz sirke kullanırlarsa giysilerinin özelliklerini daha uzun süre koruyabilirler ve yıpranmasını engelleyebilirler .

forumda çamaşır yıkama üzerine bilgili arkadaşlar var. Belki onlarda bu konu ile ilgili birşey yazarlar .

Pahalı kıyafet kullanan arkadaşlar yıkama olayına da dikkat etmeli . Sıcaklığı düşük su ile düşük devir , Parfümsüz deterjan ve yumuşatıcı yerine Beyaz sirke kullanırlarsa giysilerinin özelliklerini daha uzun süre koruyabilirler ve yıpranmasını engelleyebilirler .

forumda çamaşır yıkama üzerine bilgili arkadaşlar var. Belki onlarda bu konu ile ilgili birşey yazarlar .
Sentetik kumaşta toz deterjan kesinlikle kullanmıyormuşuz, sıvı deterjan kullanabiliriz. Yoksa sentetikler eriyor. Sentetiklerden yağ lekesi çıkarmak için fosfat öneriyorlar, yasak olduğu için onun yerine kalgon dökerek deterjanı güçlendirebiliriz.
Sentetikler sıcak yıkamadan etkilenmez diyorlar ama kırmızı ve siyah renklileri hariç. Bize başka forma rengi kalmıyor neredeyse sıcakta yıkanabilecek.
Yumuşatıcı kullanıyoruz, rengini parlak gösteriyor ve düzleştiriyor, tiftiklenmesini engelliyor.
Bir de su sertliği sentetiklerde solma yapıyor. Kireç filtresi kullanabiliriz. O kadarını bilmiyorum.
Sıvı deterjanı yanlış kullanırsak kumaşlar acaip yıpranıyor. O yüzden üzerinde yazan 65ml dozu 4.5 kg çamaşıra böleceğiz. Evde terazi varsa mutlaka tartalım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
(link) ben bunu aldım gayet iyi duruyor, içi de bayağı kalın. mağazaya giderseniz mutlaka deneyin.
Ben bunu kullandım bir sezon. Rüzgarı kesmesi başarılı. 0 C’nin altında biraz üşütüyor (ben koöay üşüyen bir insanım), daha yüksek sıcaklıklarda iyi. Yağmurdan korumuyor. Beni en çok rahatsız eden kısmı, pedlerinin yetersiz oluşu ve parmak uçlarının telefon kullanmaya izin vermeyişi.

• Beğen
Tepkiler: Nejdet ve Çaylak0
Ben bunu kullandım bir sezon. Rüzgarı kesmesi başarılı. 0 C’nin altında biraz üşütüyor (ben koöay üşüyen bir insanım), daha yüksek sıcaklıklarda iyi. Yağmurdan korumuyor. Beni en çok rahatsız eden kısmı, pedlerinin yetersiz oluşu ve parmak uçlarının telefon kullanmaya izin vermeyişi.
A

Delta'da Takoni marka eldiven vardı, yazlık. Decathlon'dakiler elimi kesiyor.

Kış şartlarına diğer bir alternatif de spor salonunda spinnig bike sürmek olabilir.
Spin bike olan bir salon tercih edilip gerekli kondisyonu sağlamış oluruz. Üstüm kirlendi, kaydım düştüm, kışlık kıyafet derdi de olmaz.

Kış şartlarına diğer bir alternatif de spor salonunda spinnig bike sürmek olabilir.
Spin bike olan bir salon tercih edilip gerekli kondisyonu sağlamış oluruz. Üstüm kirlendi, kaydım düştüm, kışlık kıyafet derdi de olmaz.
Yol bisikletçileri olarak en büyük hatamız bu aslında bunları dert olarak görmek. Sakin sakin sürüş yapıp kışında doğanın tadını çıkartmak lazım.

Herkesin bütçesi farklı,yöneldiği kalite farklı olabilir tabii…600/700₺ lik ürünlerle 10 bin liralık verim alıyorsanız ne mutlu size

• Beğen
Tepkiler: makaram
Kışlık bisiklet kıyafetleri temin ettim bugün kargolamalarını bekliyorum. Bu kadar para gideceğini hiç beklemezdim. Eve trainer alacaktım onun yerine lakin traineri koyacak yerim yok.

Smart olmasına gerek var mı illaki.
Elbette gerek yok. Mesajını alıntıladığım kişi smart dediği için öyle değim.

Kaldı ki bırakın smartı, geri zekalı trainer bile koyamam eve :D Ben giysi ve trainer fiyat karşılaştırmasını mantıklı bulmadım.

bu konuya birde farklı açıdan bakarsak. kışın zaten günler kısa, benim gibi beyaz yaka tam zamanlı çalışan, 30-40% zamanında seyahette olan. evli ve çocuklu biri olarak bisiklete vakit ayırmam zaten mucizelere kalmışken. kışın yağmuru, çamuru, soğuk derken trainer en sağlıklı çözüm oluyor açıkçası. elbette dışarı da sürüş çok keyifli kuru havalarda ancak yağmur ve karanlık günler başlayınca ben balkonda dizilere dönerim.

sivas'ta yaşıyorum ve sadece ocak - şubat dönemi kar yüzünden çok süremedim ama diğer ayazlarda soğuklarda atkı sardım büründüm yine sürdüm. ha 40 km değil de 20 km sürdüm ama olsun :D
Burada hiç kar yağmıyor 😳🤠

Burada hiç kar yağmıyor 😳🤠
kar olmayan bir şehirde yaşayamazdım sanırım ya. o kadar garip geliyor ki böyle jhiç kar yapmayan şehirler.
bu arada dc yoksun özlettin ;))

• Hahaha
Tepkiler: Akira
Yukarıda yazılanları okuyunca çok şaşırdım. Kışın bisikleti performans odaklı olmak yerine eğlence amaçlı sürmek gerekiyor. Alt üst ter atan orta bir içlik ve üst tarafta rüzgar,yağış,almayan softshell mont ve pantolon yeterli.
Saat 11 ve 15 arası en ideal saatler. Sürüş programı uzun ve mola verecekseniz yedek alt üst içlik çok iş görüyor.
Boyun bölgesi için en dandik bandanalar iş görüyor. Bir tanede kask altına takınca kafayı üşütmüyorsun. Oğlum ile kış günleri en az 10 km atarız.
Bisiklet forum ahalisi çok mızmızlanmayın. Mahalledeki bebekler bile kışın bizden çok bisiklet sürüyor. Bisiklet için en favori mevsimim kesinlikle soğuk mevsimlerdir. :)

Geri