Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Klasik bisiklet üzerine lakırdılar

@mariokaldato Moser'in kendi bisikleti olduğu gibi başka markalar altında da modeli olduğunu gördüm o nedenle sormuştum. Ama benimki Moser'in kendi markasıymış
@Murat Cömez Bilgiler için çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş toplayacağım bisikleti. Arada mesaj atayım abi sana kendini iyi hissedersen cevaplarsan sevinirim

Son düzenleme:
Scudo
WhatsApp Image 2021-02-08 at 18.55.22.jpeg

Bu aktarıcı markasını ilk defa görüyorum. Yine Türkiye'de pek görmediğim klasik bi peugeot'un üzerinde. Bilen duyan var mı diye sorayım istedim. Braketli bi model değil.

.WhatsApp Image 2021-02-08 at 18.55.22(2).jpeg WhatsApp Image 2021-02-08 at 18.55.22(1).jpeg

Bisikletde buydu. Eskişehir'de henüz keşfedilmemiş bir klasik sanırım.

Edit: Biraz araştırınca MTB grupseti olduğunu öğrendim (link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
İlanın gerçek olma ihtimaline karşı başka bir başlıktaki mesajımı buraya da taşıyorum.

İyi günler. klasik severler için şöyle bir ilan paylaşmak istiyorum.

(link)

İlanı güzel yapan jantlardan ziyade 5 li ruble. (+bedava kargo) . Çok sık denk gelmez. Diğer yandan almaya karar verirseniz satıcıdan telefon numarası istediğinizde numaranın 0 (538) ... .. 00 şeklinde olmamasına dikkat edin. Bir önceki mesajımda ( #1271 ) paylaştığım Rıza Bey -kullanıcı adlı- kişinin başka bir hesabı veya bağlantılı kişiler olma ihtimali üzerinde duruyorum. -Kullanıcı adı- seçimleri ve bonkör fiyat polikaları benzer.

@denizt Geçen sene Letgo'dan almıştım FİR pek bilinen bir marka değil. _20210210_175135.JPG

Son düzenleme:
Fransız çağrışımı yapıyor ama aslında Tayvan markasıymış. @Erhan Ertan Peugeot modeli ilginç geldi. Lug bile var kadroda. Ben lugları extra bir özellik olarak biliyorum yoksa döneminin standart bir uygulaması mı?

@denizt (link) buradan bakabilirsiniz, Peugeot sadece Fransa değil çeşitli ülkelerde (veya onlar için) üretilmiş.

• Beğen
Tepkiler: no76
@akifberkant beldesan rabbit modeli kullanıyorum. üzerindeki exage 300 set mükemmel ve sorunsuz çalışıyor. sürüş keyfi çok güzel, pedallarken verdiğin gücün tamamının yola gittiğini görmek insanı mutlu ediyor. kadrosu sağlam ama bence tek eksi yönü daha hafif olabilirdi. tavsiye ederim.

Sonunda uzun zamandır aradığım boyuma uygun columbus sbx borulu Bİanchiye sahip oldum
300ex set var değiştirmeyi düşünüyorum
istemesemde boyatmam gerekicek gibi duruyor

8035addc-c191-403d-a6d2-943b028392ea.jpg

@Mmertg güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: Mmertg
@Mmertg güzel bisiklet. hayırlı olsun. güzel günlerde pedallamanız dileğiyle.
@393814075036423 suat bey hayırlı olsun. videolarınızı izledim. son videoda bisikleti kullanırken keşke müzik koymasaydınız. bisiklet yolda akıp giderken hub sesini az da olsa duymak insanı mutlu ediyor. bu tarz bisikletleri yollarda görmek büyük keyif gerçekten. İyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Mmertg ve no76
Beğenmenize sevindim, bisiklet inanılmaz akıcı ve kesinlikle hub sesi müzikten daha keyifli olurdu👍

• Beğen
Tepkiler: velespit7
Restorasyonda kullandığınız etiketlerin özel bir yazdırma tekniği var mıdır? Etiketler yazdırmak için hazırlar ama reklamcıya gidip hangi teknikle yazdıracağımı bilmiyorum? @Murat Cömez Alan'da kullandığınız decaller çok güzel görünüyor.

Geri