Scudo Sports

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için... Vol.2

seviye 1: bisikletten in
seviye 2: yerden taş alıp atmış gibi yap
seviye 3: bağırmak
seviye 4: biber gazı

ben sırasıyla bunları uygularım. son çare öldürmek yerine biber gazı olarak görüyorum. seviye 2'den sonra yaklaşan köpek olmadı :)

Scudo
Öldürme, bıçak vs neler yazmışsınız öyle... Lütfen önce bir sakin olun :) Ben de defalarca köpekler tarafından kovalandım kimi zaman yaya kimi zaman bisikletliydim. Bir kaç senemi çok sevdiğim köpeklerden korkarak geçirdim bu yüzden hala eskisi kadar rahat olamıyorum başıboş sokak köpeklerinin yanında. Çünkü biliyorum özellikle sabahın erken saatlerinde ve akşamları ya da onların kalabalık sizinse yalnız olduğunuz ortamlarda saldırgan davranabiliyorlar. Tabii bunun da sebepleri var. Daha önce köpeklere kötü davranan insanlar onları herkese karşı saldırgan olmaya itebiliyor ya da siz ürkek davrandığınız ve davranışlarınız onları tedirgin ettiği için de saldırabiliyorlar. Bu yüzden eskiden kalabalık köpek gruplarının arasından geçmiyordum ama şimdi baktım olacak gibi değil... Öncelikle yavaşlıyorum evet hızlanıp kaçmaya çalışmıyorum :) sessizce, vites vs dahi değiştirmeden ilerliyorum ki tehlike oluşturmayan biri olduğumu onlar da hissetsin. Eğer bana yaklaşmak, koklamak vs isterlerse izin veriyorum zaten onlar da işi abartmıyor bir süre sonra uzaklaşıyorlar. Tabii ki bunların dışında gerçekten saldırgan köpekler olabilir ama bence çoğunluk böyle değil. Bu nedenle sizden şu öldürme vs gibi söylerken bile rahatsız eden fikirlerden vazgeçmenizi rica ediyorum. Kazasız belasız, keyifli pedallamalar dilerim... :)

Taş at yada bisikletten sakince inip otur. Ama böylede olmaz be kardeşim. Ne yani her zaman köpek. Gördüğümüzde durup bekleyecek miyiz? Buna belediyelerin ilgilenmesi lazım.türkiyede başıboş çok ama çok köpek var. Bunların yarısıda hastalıklı olması cabası.

Mataranın birine köpek maması doldur, baktın geliyorlar yere boşalt biraz. Veya büyük olanlardan (kibrit kutusu kadar) 3-4 tane at yere.

@Rüzgarınoğluyumben
Dostum bir kopek kovucu ama gaziantepteki ve doğu kopeklerini bilirsiniz hepsi hastalıklı ve öyle oturmayla tas atmayla inanın kaçmıyorlar. Sürekli havlıyor hırlıyor siş gösteriyorlar. Belediyemiz saolsun hepsi bası bos valla artık zehirli kemik atacağım hepsine.!

Dos@KuzuBoyz
Dostum zaten az minimum masrafla gidiyoruz hepimiz durumlar belli birde mamaya yatırmayalım parayı suluguda mahvedicez daha birde kopek mamasımı alalım en iyisi zehirli kemik... Sıkıntı geldi sürekli koepek kovslıyor gunluk en az 3 tane artık rüyalarıma giriyor lanet köpegine

@volkan.g

Dazer'ı bir köpekte denemişler ama köpek pek köpek gibi değil :)

Hepsi İngilizce birşey anlamadım ama iyi birşeydir herhalde

ben kullanıyorum çokda memnunum bu zmana kadar hıc sıkıntıda yasamadım kopeklerle bu alet sayesın de
vıdeoda da goruldugu uzere kulaga ultrasonıc ses verıyor ve bıranda kopek bu sesın nerden geldıgını anlamaya calısırken oylece kala kalıyor sende hız kesmeden devam edıyosun

@volkan.g
Malesef bazı kopeklerde işe yarıyor dostum ama hepsinde yaramıyor. Önceden annem falan diyor kopekleri zehirlerlermiş saldırgan olanarı falan şimdi bin tane kopek bası boş. Geziyor en iyisi zehirli kemik atmak malesefe

@sergen27 yaaa hocam bırak Allah aşkına köpekten kurtulmak için illa zehirli kemik mi atmak lazım kovala taş at önüne çıkan köpeğe

Daha öncede yazmıştım bugun başıma böyle bir olay geldi.4 köpek beni kovaladı ama hızlanarak kaçtım. Daha öncede böyle bir durum oldu ama bu kadar şanslı değildim 2 kangal kovaladı ve maalesef bir tanesi paçamdan ısırdı.Sonra dazer aldım bulunsun diye fakat başıma birdaha böyle bir şey gelmediğinden kullanma ihtiyacım kalmadı.

sız bılırısınız etkılı olmayan kopeklerde neden etkı etmedıgı basıt kulaklarında problem olan kopeklerde etkılı degıl o kopeklerde zaten zararsız cıktıgım guzergahda baya kopek oluyor neredeyse tur boyunce yabır kez yada ıkı kez kullanmak durumunda kalıyorum
sonucta bır alternatıf olarak sundum ben kullanıp kullanmamak baska metodlar denemek turevler hepsı mevcut
kazasız belasız saldırga kopeksız turlar surusler dılıyorum

Arkadaşlar kesin yani çozum bulmak lazım hep duzyol rampa aşşagı yakalayacak diye bir kural yok rampa çıkışı yakalarsa bunu abartmıyorum. Burda gaziantepte kaç kişiye saldırdılar. Kuduz olanmı dersin hasta olanmı dersin bir suru arkadaşlar... Sorunu belediye veya bir kurulusun çozmesi lazım çunku bunlar saldırgan kopekler malesef ciddi yaralnmalara neden oluyor... Tepki gösteren arkadaslarda napalım belediyenin işini ben yapıyorum

@Rüzgarınoğluyumben
Sen ciddi kopeklere denk gelmemişssin taşla kovalamakla bitmezz bu işler arkadas

Senin gibi dusunursek biz hiç bdie yere gidemeyiz bisikletleride geceden çöpe koyalım bence... Gerek yok cunku

Kardeşim arkadaşlar çok güzel yorum yapmış ama bide ben yapayım köpeklerin 6. Hisleri çok gelişmiştir korktuğunu anlıyorlar onun için cesaretle sana havlıyorlar dur üstüne git kuyruğunu kıstırıp kaçarlar öldürmek filan yazık onlarda can unutma senin kadar onlarında bu dünyada yaşama hakkı var..

Geri