Gecen kardesim ile Belgrad Ormani'nda surus yaparken Kemerburgaz tarafindaki girise indigimizde uc kopekten olusma bir gruba rastladik. Bunlar bizi daha uzaktan gorur gormez havlamaya basladilar. Belli ki orayi o gun icin(diger gunler rastlamamistim bu kopeklere hic) mekanlari bellemisler, gelen gecene artistlik yapiyorlar. Yanlarina gelince kardesime de hizini dusurup, goz temasindan kacinmasi gerektigini soyledim. Iclerinden biri oldukca agresif bir sekilde hirlayarak havliyordu. Dikkat etmeniz gereken tek kopek varsa o da hirlayani zaten. Digerleri buna ozenip yalanciktan havliyordu, dilleri disarida. Onlardan 20 tanesi bir araya gelse umurumda olmazdi fakat bu hirlayarak havlayan acikcasi tirstirdi, simsiyah tipinde meymenet olmayan bir turdu zaten, dibimize sokulup bir sure bizimle kosturdu havlayarak ve sonunda pesimizi birakti.
Boylesine agresif ve hirlayarak havlayan bir kopege bisiklet ustunde ilk defa yakalaninca sonuctan emin olamadim ama sonucta goz temasi kurmamak, onlar yokmus gibi davranmak ise yaradi.