Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için... Vol.2

@oktayakgoz

Aniden ortaya cikip havladiklarinda ve hic durmadan kovaladiklarinda hepsine olan sevgim 100 katina cikiyor :)

Scudo
Evde köpek beslediğimdenmidir bilinmez ama hiç köpeklerden korkmam en sevdiğim hayvanda köpektir. bir 12 senedir pitbull sahibiyim. Köpek kovalama beni anca mutlu olurum herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Atılgan
Yurt disinda sokaklarda bir tane basibos kopek yok... Devlet geregini yapiyor, insanlar da sorumlu davraniyor

Toplansin yokedilsin olmaz ama bari en azindan kisirlastirilsinlar...

Sabah saat 6'da keyifle bisiklet surerken geceden kalan manyak bir kopegin saldirisina ugramak kadar tiksinc bir sey olamaz.

Zaten acemiyim, yavaş yavaş kullaniyordum. Dun yolda iki köpek kovaladı bbeni host vs de anlamadılar. Isırma olmadi çok şükür ama nefesini bacagimda hissettim.

Hava kararmamıştı henüz, saat 1940 gibiydi. Ayrıca issiz bir yer de değildi. Zaten 1 dk felan kovalayıp başka bir arabaya yöneldiler.

Sorum su, bu tarz bir durumda ne yapmalıyım. Durmalı ve köpeği korkutmalı mi, hiçbirşey yokmuş gibi devam mi etmeli, pedala asılıp son sürat kaçmalı mı.

Aslında en iyisi hic bulaşmamak ama mümkün değil. Onlar da canlı, ve oralarda bulunmaya hakları var, dahası ben oyun oynadıklarını düşünüyorum, ama korktum bayağı.

Ben de ultrasonic köpek kovucu cihaz da var, ama bunu kullanıp da işe yaramaz ise köpeği azdırmak da var.

@xlx99 Ben de oyun oynadıklarını düşünüyorum ancak korkutucu olabiliyor bu oyunları :) ben durup "vay oğlum, gel güzel evladım, aferin oğluma" gibi şeyler söylüyorum :)çok seviniyor zibidiler. ama fenaları da yok değil. birgün kalktım şok cihazı aldım. ses ve elektriği görünce korkuyorlar. neyse ki daha hiç kullanmam gerekmedi. ayrıca güçlü bir de fener görevi görüyor.

özetle;
en kötü şey belirsizliktir şu hayatta yani ısırmayacağını bilsem oturup oynayacağım :)

O bırakmayana göre tam şok cihazı, verecen elektriği bak nasıl bırakıyor, madem sahibi var tasması var nasıl yakalamış onu anlamadım sahipleri de vahşi yetiştiriyor sahibinin de suçu var Türkiye'de başı boş köpek de çok gerçekten sıkıntı...

@xlx99 şehir içinde turlarken aktif köpek görürsem direkt duruyorum.. aktif derken, "ayakta duran, birşey olsa da uğraşsam" der gibi bakanlar var onları kastediyorum.
hemen duruyorum, iniyorum, yürüye yürüye yanlarından geçiyorum sonra yoluma devam ediyorum.

size de bu yöntemi tavsiye ederim!

WD-40 nedir google a bu aşağıdaki linkten bu yazı çıktı

Yeni köpeğiniz çok şeker ama her bulduğunu kemiriyor Köpekler WD-40 kokusundan nefret ediyorlar. Özellikle kablolara ve sataşmasını istemediğiniz her yere püskürtün. Makinelere, dönene hiçbir şeye yaklaşmamalılar.

(link)

• Beğen
Tepkiler: reddflag
image.jpg Bende dazzer2 var bisikletin bir donanımı gibi sürekli sabit olarak üzerinde :) köpeklere mümkün olduğunca yaklaşmıyorum ama yakınıma gelen olursa kullanıyorum ve yolunu değiştiriyor. Saldırı durumu şu ana kadar yaşamadım çok şükür zaten önlem olarak bulunduruyorum. Ancak havlayan ve saldırgan köpeklere karşı çok kalabalık bir grup olmadıkça etkili. Pitbull rotweiler gibi tehlikeli ırkları bilmiyorum ama bunlara da dışarda başıboş pek rastlanmaz zaten

Bendeki de bu, dazer 2. Ancak bazen ters teptigini, saldırmasa da saldıracaklarını duymuştum.

@xlx99 Yapilmasi gereken goz temasi kurmadan, hafif hizi dusurup yanlarindan sanki onlar yokmus gibi gecip gitmek.

@erol__152 hepsiburada yorumlara baktım baya etkiliymis aslında bolu da yaşıyorum sürekli köy yolları ve arazide sürüyorum bitane almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: erol__152
@xlx99 hocam kaçarsanız daha çok kovalıyorlar benim başıma 5 kere geldi hepsinde de (çok hızlı değilsem ) ani den duruyorum o da duruyor sonra kuyruğu sallamaya başlıyor :) seviyorum biraz sonra bırakıp gidiyor

@onurdemir
Biliyoruzda kokusu sevmezlermiş baksana biber gazı misali sıksak mesela

Geri