Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Koşucular buraya :)

Uzun süre kullandığım , her türlü hava ve zemin koşulunda bana en iyi hizmeti sunan beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmayan Acics Gel- Kayano 20 model ayakkabılarımı yaş haddinden emekliye ayırmak üzereyim. İyi bir emekliliği hak etti :(
1613039074886.png
Şehir içi koşularda daha önce kullandığım adidas response 19 ve adidas response boots'tan sonra şimdi de adidas supernova m 'de karar kıldım. Bu yıl kendime 1000 km 'nin üzerinde koşu hedefi koydum bakalım sonuç ne olacak ?

1613039562947.png

Scudo
Adidas supernova sersini bende kullandım sağlam uzun süreli kullanım için ideal bir ayakkabı.
@Ronin45 sizin gibi düzenli antrenman yapan birine Hoka One One Carbon X-SPE gibi bir ayakkabı yakışır bence :harika:
1110512-TWH_1.jpg

Uzun süre kullandığım , her türlü hava ve zemin koşulunda bana en iyi hizmeti sunan beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmayan Acics Gel- Kayano 20 model ayakkabılarımı yaş haddinden emekliye ayırmak üzereyim. İyi bir emekliliği hak etti :(
256064 dosyayı görüntüle

Şehir içi koşularda daha önce kullandığım adidas response 19 ve adidas response boots'tan sonra şimdi de adidas supernova m 'de karar kıldım. Bu yıl kendime 1000 km 'nin üzerinde koşu hedefi koydum bakalım sonuç ne olacak ?

256066 dosyayı görüntüle

Ben de yeni başladım arazi koşullarına. Geçen gün ilk koşumu eğimli ormanda 11k. olarak yaptım: Check out my activity on Strava: (link) iki gün sünnet çocuğu gibi yürüdüm bacak ağrısından :D Decathlon'daki şu ayakkabı için fikrinizi soracağım, f/p gibi geliyor bana, nasıl sizce? (link)

Ben de yeni başladım arazi koşullarına. Geçen gün ilk koşumu eğimli ormanda 11k. olarak yaptım: Check out my activity on Strava: (link) iki gün sünnet çocuğu gibi yürüdüm bacak ağrısından :D Decathlon'daki şu ayakkabı için fikrinizi soracağım, f/p gibi geliyor bana, nasıl sizce? (link)
Aramıza hoş geldiniz. Ayakkabı işi biraz kişisel bir durum ama sorduğunuz ayakkabı kağıt üzerinde iyi gibi duruyor. Tabanın topuk kısmı ile burun kısmı arasında 10 mm düşüş olsa daha rahat edersiniz. Bu tip trail grubunda tabanı sert ve aşınmaya karşı dayanıklı , yastıklaması iyi ve ayağınızın kemer kısmını iyice saran bir ayakkabı seçmelisiniz. Son olarak 0,5 ya da 1 numara büyük tercih edin.

@Abdülkadir Ergin arazi kosu isine ben de merak saldim ustad , ancak henuz baslayamadim , uygun zamanda bizim Istanbul Anadolu yakasindaki Aydos'da yavas yavas baslayacagim. ayakkabi konusunda benim de cok cekincelerim var , halen arastiriyorum, fakat su an birinci siraya "la sportiva" yi yazdim.

@Abdülkadir Ergin arazi kosu isine ben de merak saldim ustad , ancak henuz baslayamadim , uygun zamanda bizim Istanbul Anadolu yakasindaki Aydos'da yavas yavas baslayacagim. ayakkabi konusunda benim de cok cekincelerim var , halen arastiriyorum, fakat su an birinci siraya "la sportiva" yi yazdim.

Hocam dediğin markayı google'ladım, fiyatı görür görmez sekmeyi bırak bilgisayarı kapattım. Bana ekominik şeyler lazım. Afili şeyler alerji yapabilir 🤭 sanırım Decathlon'dakini aliciğim, umarım sorun yaşamam.

Hocam dediğin markayı google'ladım, fiyatı görür görmez sekmeyi bırak bilgisayarı kapattım. Bana ekominik şeyler lazım. Afili şeyler alerji yapabilir 🤭 sanırım Decathlon'dakini aliciğim, umarım sorun yaşamam.
Bu ayakkabı ayağımdayken dağda , taşta beni kimse tutamazdı. Hey gidi günler , hele birde Samsun Canik kara lastiğiyse tutabilene aşk olsun. Çok ta ekonomiktir. 20 lira vardır, yoktur. 😍
Ustalar alınmasın , bu başlığı takip ediyorum ve arada muziplik yapayım değilmi.:harika:

kursun1-1387792066.jpg

Yaklaşık 4 senedir la sportiva nın bushido modeli kullanıyorum.
Kullandığım en iyi ayakkabılardan biri.
Fiyat konusuna gelince evet yüksek ama hakkını sonuna kadar veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
9E457C29-A8CF-4E44-AD2B-35880774C247.jpeg

QUOTE="a.valverde, post: 2528766, member: 84763"]
[/QUOTE]

20 dk oldu antremanı bitireli. Bazı günler çok zor oluyor . Hergün koşuyorum genelde. Ama şu sıralar motivasyon eksikliği çok fazla yaşıyorum. (link)

• Beğen
Tepkiler: Fota ve necmeddin
@samet akkaya selam, her gün koşmak fiziksel olarak sizi yoruyor olabilir. Ara vermeden spor aktivitesi yapmak pek tavsiye edilmiyor. Haftada en fazla 5 aktivite diye kalmış aklımda.

Beslenmenize biraz daha dikkat edebilirsiniz. Magnezyum, omega 3 gibi takviyeler alabilirsiniz. Zor şartlarda yapılan aktiviteler de biraz isteksizlik yaratabiliyor.

Koşullar uygun olduğu zaman daha fazla yapmaya çalışıyorum.

Arazi koşusuna yeni merak saldım. İlk koşumu 2 hafta önce yaptım. Rotayı tanımadığımdan olsa gerek zorlansam da güzel geçmişti.

Screenshot_20210224-212542~2.png

2 hafta sonra geçtiğimiz pazar rotayı tersten koştum. İnanılmaz zorladı. İlk koşumda hiç yürümemiştim ama bu sefer çok azda olsa yürümek durumunda kaldım ki koşmaya çalışmaktan hızlıydı açıkçası. Neden böyle oldu anlamadım. Pace düşmüş gerçi ama bezdirdi resmen ikincisi. Koşuyu takip eden günlerdeki bisiklet performansı da çok güzel etkileniyor ama, eğimli arazi koşularına devam.

Screenshot_20210224-212423~2.png

Geri