Sebahattin Gerceker
Daimi Üye
- Tepki
- 1.672
- Bisiklet
- Specialized
Son düzenleme:
Ayırabileceğiniz bütçeyi belirtirseniz yardımcı olabilirim.Arkadaşlar Merhaba; Evimin çok yakınında koşu alanı var ve baya profesyonel duruyor. Benim koşacak bir ayakkabım ve buna ayıracak fazla bütçem yok. Malum bisiklet ayakkabı kalleri 175 TL olmuş. Sizden ricam, bana en uygun fiyat performans ayakkabısını önermeniz.
Koşacağım yer burası
260540 dosyayı görüntüle
Maksimum 300-400 olabilir.Ayırabileceğiniz bütçeyi belirtirseniz yardımcı olabilirim.
Koşu ayakkabısı kişinin ayağına özel biraz. Eğer alacağım ayakkabı uzun süreli kullanım açısından da dayanıklı olsun diyorsanız aşağıda önereceğim ayakkabı size uyar bence. Ama yine de benim tavsiyem bir mağazaya gidip giyip deneyerek karar vermeniz. 7-8 tane koşu ayakkabısı eskitmiş biri olarak, ücreti epey yüksek bazı koşu ayakkabılarıyla çok da rahat edemediğim oldu benim. Onun yarı fiyatına aldığım bir ayakkabının performansı bana çok daha iyi gelmişti. O yüzden ilk koşu ayakkabınızı deneyerek alın derim.Maksimum 300-400 olabilir.
Yalnız manda sütünden yapılmış yoğurt muhteşem oluyor. Pahalı da diğer yoğurtların 2-3 katı diyebilirim.Şu sıralar biraz isteksiz koşuyorum. Biraz kilo alıp yavaşladığım için olabilir veya uzun süredir bir yarış hedefim olmadığı için olabilir... Fakat yine de uzun ara vermemek için kendimi zorluyorum ve motivasyon olsun diye farklı yerlerde koşmaya çalışıyorum.
Bugün işim 14:00’da Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ne 13 kilometre yakınlıkta bitiyordu ve yanıma koşu ayakkabılarımla kıyafetlerimi almayı akıl ettim.
Ördeklerle, leyleklerle, mandalarla beraber son zamanlarda en keyif aldığım 10K’yı koştum
260962 dosyayı görüntüle260963 dosyayı görüntüle
Selam, sorduğunuz gibi bir program kullanmadığim için bilmiyorum.269696 dosyayı görüntüle
Apple Watch ile kullanılabilen, koşu için intervalleri ayarlayabildiğimiz, antrenman programını kendimiz yapabildiğimiz uygulama önerebilir misiniz?
Kilian Jornet 24 saat rekorunu kırma denemesi gerçekleştirmişti fakat bu deneme yarım kalmıştı. Şimdi çıta daha yükseğe taşındı. Vo2 maks 92ml/dk/kg çıkan bir sporcu bence kendini hazır hissettiğinde bu rekoru kıracaktır.273017 dosyayı görüntüle
273018 dosyayı görüntüle
24 SAAT KOŞUSU DÜNYA REKORU!
Sorokin'in Ekim ayında Romanya'da yapılması planlanan 24 saatlik Dünya Şampiyonası'nda yarışması gerekiyordu. Ama Covid-19 sürecinden dolayı organizasyon 2022'ye ertelendi. Bu erteleme süreci Sorokin'in geçtiğimiz hafta sonu Polonya'daki UltraPark'ta düzenlenen 24 saat koşusunda yarışmasını sağladı.
39 yaşındaki Litvanyalı atlet Alexandr Sania Sorokin 24 saat boyunca 309,4 km. koşarak, 1997'de ünlü Yunan atlet Yiannis Kouros tarafından koşulan ve yıllarca kırılamayacağı iddia edilen 303,5 km.'lik rekoru kırdı!