Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

@mustafa38

burdada var.. ben xc 4000 inimde bundan kullanıyorum hem şık ve kaliteli
(link)

• Beğen
Tepkiler: mustafa38
Scudo
ben de kron xc 4000 15 inç var sele borusu sele kelepçesi furç takımı var 300 istiyorum çok tmiz kadro

abi bende kron xc 4000 2007 var toplam agırlıgı 11.30 gram o da piyasa lastigi var ama çok güzl kdro kron eger düşünürsen bna cevp atarsn snle ykın irtibata geçeriz 300 tl sele borusu kelepçesi neco rumanlı furç takımı

@ceyhun baş

Bilgi için tşk ler ama bu konu 06-08-2009, 06:29 yazılmışş...Slm lar..

Merhaba bende kron xc 500 bakıyorumda donanım farklılıkları oluyor, mesela vites kolları bazı yerlerde shimano st-ef60 bazı yerlerde shimano altus olarak geçiyor.Hangisi tercih edilmeli bilgisi olan varmı?

Merhaba arkadaşlar yeni bir Kron XC4000 aldım.(ikinci el olarak)
Bisikletim beyaz ve adminlerden birisinin yapmış olduğu bir bike, kadroda bisikletforum yazıyo.(belki bilirsiniz) Bisikletim kadrosundaki etiketlerden ötürü pek hoşuma gitmiyor bende tekrardan boyamaya karar verdim.
Acaba beyaza veya başka bir renge mi boyasam?
Bir de bana orjinal 2010 xc4000 etiketlerini bulabilir misiniz?
Ha bu arada kadroyu boyamam, değerini düşürür mü?

• Beğen
Tepkiler: erhan erden
o bısıkletı bende alıcaktım bır ara :D yapan adam guzel yapmıs ama hıc kımsenın zevkıne hıtap etmıyor , sana tavsıyem orjinal halıne getırmen ;) mat kron siyahı ve beyaz kron yazıları ıle cok karızma olur , değerini korur :in:

bu bısıklet semıhhh ısımlı arkadasımızın vernik işlemınden sonra cok karızmatık olmus (ilham olsun dıye koyuyorum :D)

(link)(link)

ama yerınde olsam orjınal kron xc1000 yapardım beyaz kron yazıları ıle (hastasıyım su bısıkletın :D)

bende şöyle düşündüm.... kadro bembeyaz, jant takımı full siyah göbekler ve mil uçları kırmızı, ve disk fren takımı. bi canlandır kafanda bu nası olur?

• Beğen
Arkadaşlar yokmu başka yorum yapacak olan. bisikleti en geç 2 güne boyucam.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar ,
bisiklet almayı düşünüyorum , bir kaç sitede dolaştım karşıma ( ticaret merkezi ) die bir site çıktı daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bu site hakkında bilgi verebilirlermi..?

Ben bu tarz sitelere güvenmiyorum. ancak sahibinden.com u ve forum u kullanıyorum. Tavsiye olarak...

valla ben o bisikleti almayı düşündüm demekki sana kısmetmiş :D öncelikle orjinal rengine boya ve daha sonra orjinal ve hafif parçaları ala ala süper bir makina çıkar ortaya(tabi bu benim görüşüm)

mat siyah xc4000 bir efsanedir. bana sorarsan orjinal rengine döndür derim (mat siyah üzerine orjinal karakterlerle beyaz kron yazısı) birde kronun kadrolardaki yazısı etiket değildir eğer yazıları yaptıracaksan folyo baskı yöntemiyle yapabilirsin bu işide tabelacılar, reklamcılar, ozalitciler yapıyor.

xc 4000ün şu kadrosunu yaptırabilirsen güzel olur benim hoşuma gitti:) belki senin de gider.Umarım seversin yeni halini.
http://www.kronbike.com/wp-content/uploads/xc4000d2.jpg

• Beğen
burak 329 nickli arkadaşım o kadro bu seri değildir daha bir önceki dizayn ve stilidir. .yukarıda verilen xc 1000 gibidir..yasin sen o kadroyu boyatıp yukarda forum üyelerimizin belirttiği gibi sanayide araba kaplamacıları var onlara resim örnekleri götürerek yaptırıcaksın . .sonuçta boyanmış bir kadro olduğu için değer ne yükselir ne düşer her zaman aynı kalır bunu eski haline yada başka haline boyasam diye düşünmeyin sonuçta boyalı olacaktır yine. .değerini yada kalitesini sağlam ve dayanıklılığıyla üstündeki parçalar belirler ve yaparsa kendini kanıtlayacak bir bisiklet daha çıkacaktır karşımıza. .herkeze iyi forumlar. .

Geri