Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@S. Uzun

Hocam dikkat ettim tabii ki ama bende diyorum ki :) ücretsiz bile olsa 1. derece güvenlik sıkıntısı yaratacak bir şeyi başkasına vermek bana doğru gelmiyor. Doğudaki okullarımıza destek amaçlı ekipman gönderirken gönderilecek şeylerin hala kullanılabilir olması şartı aranıyor mesela :) yaparsın yapmazsın bilemem tabii ama ben olsam o kadroyu önce tamir ettirir ve hala kullanılabilir olduğuna inandıktan sonra burada paylaşırım.

Allah korusun şimdi gider birisi alır, heveslenir ve kaynak yaptırmadan kullanmaya kalkar ya da bilgisiz birine bu işi yaptırır. ;)

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Scudo
reebok bilekten sıkmalı, orijinal deri, yarım parmak eldiven.

spor salonunda ağırlık kaldırma amaçlı kullanılmıştır. herhangi bir deformasyon, yırtık, sökük vb. söz konusu değildir. makinede güzelce yıkandıktan sonra sıfır gibi kullanılabilir.
ebat: L-XL

http://i.imgur.com/JBOyswy.jpg http://i.imgur.com/xfVBIvZ.jpg

Bunun için facebookta bisiklet freecycle diye bir grubumuz var zaten üye olup fazlalık eşyalarızı orada sahiplendirebilirsiniz..
Grubu görmek için ---> (link)

• Beğen
Tepkiler: sarkihalindekal
mahallemdeki cocuklar icin bisiklet topluyoruz simdiden 3 cocuk sahiplendirdik kisitli butcemiz var bazen ben bazen cocuklarin harcligiyla bugune kadar 700 lira harcadik yeni bir arkadasimiza daha bisiklet toplamaya basladik suan tek eksigimiz 26 jant seti elinde olan arkadaslar benimle iletisime gecebilir

Kullanmadığınız eski port bagajınız varsa talibim arkadaşlar.:)

31.8 çapı olan didonum için 90 mm-110mm gidon boynuna ihtiyacım var.Bisikletin üzerinde Merida 50 mm boyun vardı orjinal olan Raceface boynu takmak istedim ancak Meridanın kapağını kullandığımda büyük geldi.İlla boyun şart değil kapak da işimi görür.Bu işi halledebilirsem boşa çıkan parçaları daha önce burda dediğim gibi ihtiyac olan arkadaşlara ulaştıracam.

öncelikle merhabalar bisikletforum ailesi. geçende talihsiz bi kaza sonucu selem kırıldı. yenisini alacak nakitim yok eğer elinde fazladan selesi olupda vermek isteyen olursa ulaşırsa sevinirim teşekkür ederim.

@sarkihalindekal

Duvar askı aparatı da yeni sahibine ulaşmak üzere kargolandı...

Arkadaşlar elimde 2-3 adet ayarlı gidon boğazı var. Farklı türde. Fren kaliperler var V fren. Akşam resimlerini ekleyeceğim. Takip eden ve talep edenler benimle görüşebilir.

klasik yarış gidon boynu elinde olan var ise minnettar olurum saygılar

Sabah bahsettigim ürünler resimde eklidir. Talep edenler özelden yazabilir. Kargo ücretini alıcı öder. Ürünlerin fiyatları KDV dahil 0TL dir.. 20150412_205051.jpg

Ritchey boğaz ayrılmıştır.. :)

Sağ üstten 2. Ayarlı Boğaz @alperK arkadaşımıza paketleniyor.. :)
En sağdaki Vites kolları @NedensizPostalar arkadaşımıza ayrılmıştır..
Alt sağdan ikinci boğaz @ilker arkadaşımıza ayrılmıştır.

Arkadaşlar kullanmadığı sele altı çanta elinde olan var ise verebilir.Minnettar Olurum

@SerkanH
kardeşimin bisikleti bozuktu onun hatrına Vites-Fren (Tümleşik) kollarını aldım. kendisine teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar düşüncenize sağlık gerçekten. Çok güzel bir uygulama.

Aslında buraya yazmaya, daha önce forumdan alınan bir ürünü yüksek bedelle satmaya çalışan kişinin küfür dolu mesajını gördükten sonra karar verdim. Ben de umarım bir ihtiyaç sahibine bir ürünü gönderirim bir gün. Şu an elimde öyle fazlalık bir şey yok maalesef..

Hepinize saygılar! Keep up the good work!

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
az önce karar verdim bende ilk iş olarak eve gittiğimde bisiklet ile alakalı kullanmadığım bir ürünü bedelsiz vereceğim. yok ise de sayfadan ihtiyacı olup alamayan birisine ihtiyacı olan ürünü alıp göndereceğim.

Geri