Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Bende yeni bisiklet aldım benden önceki sahibi kısa boyun takmış ben geri orjinalini takcam ihtiyacı olan varsa elden verebilirim sanırım merida marka 50 mm galiba.Elinde sele altı ışık olan varsa ihtiyacım var.

Scudo
arkadaşlar elimde kullanmadığım öyle kenarda duran kask mevcut ihtiyacı olan yazabilir. Markası smar diye bişey acil ihtiyacı olanı idare eder.

@S. Uzun

Kadro cuma günü kargolanacaktır. Teşekkürler.

arkadaşlar elinde fazladan pompa olan varsa bana ulaşabilir mi?

@sarkihalindekal

Burada verdiğim ilanlardan gidon, sele borusu da yeni sahibini bulmuştur. Geriye sadece çift lastik, ve 40-50 inç lcd televizyon duvar askı aparatı kaldı. İhtiyacı olan talep ederse yollayabilirim...

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
Elimde 4 adet FAG 6001 2RS rulman var.
Sanırım 2014 öncesi Fulcrum'lar bu rulmanı kullanıyor. Ben benimkinde de aynısı vardır diye düşünerek aldım ama benimkiler 6903 (61903) çıktı. Bu yüzden haybeye 4 tane rulmanım oldu :) 2 tanesini hala poşetinde. Zaten çok pahalı şeyler değiller (tanesi 4TL gibi bir şey). İsteyen varsa, kargoyu karşılamak şartıyla, yollayabilirim.

@sarkihalindekal

Bu ilanımdaki lastikler yeni sahibini bulmuştur. Geriye sadece 40-50 inç lcd televizyon duvar askı aparatı kaldı.

• Beğen
41 Numara Rockrider 3 spd ayakkabı. Normalde 41 giyene olur. Shimano ayakkabılardaki kalıp uyuşmazlığı yoktur. Linkten fotoğraflara bakabilirsiniz.
Spd'ye alışırken kullandığım ilk ayakkabımdı. Burun tarafındaki yırtıklar düşme-sürtme gibi durumlardan kaynaklı. Kullanıma engel değildir. Ayakkabıda koku problemi yoktur, yıkayıp tertemiz yaptım. Satılık olarak linkteki ilana koymuştum, satmayıp birine hediye etmeye karar verdim...

İhtiyacı olan arkadaşa kargoyu karşılaması şartıyla gönderirim.Mesajla ulaşabilirsiniz

Satılık - Rockrider 3 MTB Ayakkabı(41) - BisikletForum

Merhaba, elimde verebileceğim herhangi bir malzeme yok. Bisikletimi aldım ama kask dahil birçok malzeme alamadım. Söylemek istediğim, böyle bir konunun açılması çok güzel. Dayanışmanın, destek çıkmanın anlamını yaşatan birilerinin olduğunu görmek, anlamını bilmek kıymetli bir şey. Bunları hatırlatanlara ve yaşatanlara teşekkür ederim.

bu kaskı birine hediye etmek istiyorum. büyük bir kask, içinde "L" yazıyor ama XL desek yeridir. çengelköy'deyim, maalesef kargoya verecek vaktim olmuyor. daha önce de bu tür durumlarda mahçup oldum. gelip alabilecek ve gerçekten ihtiyacı olan biri talip olursa sevinirim.

Bisiketimi yeni aldigim icin elimde fazla para kalmadi malum ogrenciyim elinde fazladan kask olan varsa almak isterim

Bir kaç mesaj üstteki ayakkabıyı @dcmavideniz arkadaşımıza yollayacağım.

Merhaba arkadaslar elimde 2 adet Logan marka fren kolu ve shimano ön ve arka vites kolu koldan vites, 2 adet te elcik vardır. Isteyen arkadaslara kargo ile karşı ödemeli gönderebilirim. illaki öğrenci olmasina gerek yok bisiklete biniyor olması benim için yeterlidir. :)

@serdarkoc

Kardeşim adresini ve telefon bilgilerini mesaj olarak gönder. suluk ve suluk kafesi göndereceğim.

@alperK
Eğer uyacaksa yollayayım..
Dış Çapı (D) = 28mm
İç Çapı (d) = 12mm
Genişliği (B) = 8mm

Merhaba verebilecek hiçbirşeyim yok :( üzgünüm - ancak 25.4 çaplı gidon boğazı olan var ise istanbul içi elden diğer illere kargoyu kendım karşılayarak alabilirim şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaslar mahallemizdeki cocuklar icin bisiklet topluyoruz son bir bisiklet kaldi onunda jant ve furc takimi eksik 26 jant set cift kat veya tek kat olmasi sorun degil yeterki darbesiz olsun akort ayari da sorun degil yardimci olacaklara simdiden tesekkurler

• Beğen
Geri