Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Arkadaşlar elinde Sigma Tail Blazer arka reflektörün kemeri olan var mı ihtiyaç fazlası? Eski bisikletin üstünde duruyordu kemer ve bisikletle beraber çalındı. Şimdi reflektör elimde kaldı öyle tam uyumlu bir kemer bulamıyorum.

Scudo
Arkadaşlar merhaba,

Elinde kullanılmayan, deforme olmuş, eğik ya da bükük olması farketmez; (dekoratif amaçlı bisiklet askı aparatı olarak kullanılacak, şöyle bir şey (link)) drop bar gidon olan varsa talibim. Karşı ödemeli kargoyla alabilirim, İstanbul içinde nerede olduğu farketmez, bisikletle gelip alabilirim.

Teşekkürler.

son paramı da hayatımda ilk defa bisiklet alacağım için harcadım delice borca girdim. eğer elinde fazla eldiveni olan varsa kargoyu bir şekilde ben ödeyerek alabilirim :) :)

• Beğen
Tepkiler: FatihC.
Evin boya badanası nedeniyle eşim atılacak fazlalıkları bana gösterdi. Hiç kullanmadığım, bir köşede kalmış parçaları ihtiyacı olana vermek istiyorum.

- Shimano PD-M505 SPD pedal ve Shimano SM-PD22 platform (2011 yılında yol bisikletine geçince, bir arkadaşım kullanamadığı için bana hediye etmişti, ama ben de yol bisikleti uyumlu ayakkabı ve kilitli pedal aldığım için bir köşede kalmış, unutmuşum).

- Decathlon'dan aldığım havalı korna

- Zefal kask aynası

- Holux GPS Data Logger (Bluetooth destekli). 2011-2012 döneminde çok kullandım. Herhangi bir sorunu yok.

Maltepe'de oturuyorum. Hafta sonu sabah Bostancı sahilde elden teslim edebilirim.

SAM_0141.JPG SAM_0145.JPG SAM_0148.JPG SAM_0144.JPG

Elimdeki ürünlere talip var, bilginiz olsun.

@cattepiller ebay'dan aldığım eldivenleri biraz ufak geldiğinden kullanamadım, yaklaşık 20tl'ye yeni eldiven aldım decathlon dan, eskileri yollayabilirim ama kargo parası 10 tl tutar zaten, eldiven için kargoya hiç girmeyin bence elden verebilecek birisi varsa ona bakın.

@Yusuf G. bisikleti yeni aldım deli borca girdim ve durum şu, bugün babamdan yol parası istedim işe giderken. tam bir rezillik. bu ay beni çok kötü vurdu. bakalım çıkar bir şeyler belki hiç olmadı ay başı tüm borçları ödeyince ayırabiliyorsam alacağım yoksa eldivensiz devam :)

Eldiven/ Matara / Matara kafesine ihtiyacım var. Öncelikle kayseriden kullanmadığınız ürünler varsa talibim. Öncelikle Kayseri dememnin sebebi kargodan dolayı.

Benim de pedallara ihtiyacım var. İhtiyaç fazlası var mıdır.

elimde ihtiyaç fazlası bir kask var, bisiklet olayına yeni başladığımda forum üzerinden mehmet bey'den almıştım, yine forum üzerinden ihtiyacı olan birilerine vermek isterim. eskişehir içi vermem daha iyi olur.

suluk kafesi,eldiven ve kaska ihtiyacım var.bisiklete yatırdım tüm parayı.

kedimin oynamadığı bazı oyuncaklar var. buradan mı duyurmak lazım? kedi severler bir el atın.

kedimin oynamadığı bazı oyuncaklar var. buradan mı duyurmak lazım? kedi severler bir el atın.

• Beğen
Tepkiler: vraptor
@cattepiller Ben uzun bir tura eldiven almadan çıkmışım,yolda ellerim güneşten artık şişmeye fln başlayınca ilk bisikletçiden (şarköy'de çok tatlı bir sokak arası bisikletçisi) elinde var olan tek bisiklet eldivenini de kritersiz almak zorundaydım. Sanırım L beden. Sana devredebilirim. Neredesin? Kargo parası ldiveni geçmesin:D

Şu modelden:big_ist_1346540435 (1)-1024x820.jpg

[

selam eldivenleri ben alabilirim... sizin için uygunsa....@Hilal Beder

SeLamLar; Bütçem FazLa oLmadığı İçin Yeğenime Bir SaLcano ExceL aLdım ( Onuda Arkadaşımın Kartı iLe aLdım ) .. Bu BisikLet İçin VerebiLeceğiniz Bir ŞeyLer ( Çokta AnLamam Hangi Parça Neye Yarar ) Varsa TaLibim ..

@Mehmet Levent

Oyuncaklar nasıl bu canavarı sakinleştirmeye yeter mi :)

Dosyalar

• koc.jpg
    koc.jpg
    58,1 KB · Okunma: 131
  • Beğen
Tepkiler: Engin Dem
vittoria zafiro yol bisikleti lastiği. ihtiyacı olana hediye edebilirim. istanbul çengelköy'deyim, elden teslim edebilirim. katlanır lastik olmadığından kargosu pahalı olur.

Geri