Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Hayırlı olsun 2.el mi. Birde gözüme sele çarptı hafif aşşagı meilli.

@okuyucuoptik aynen hocam 2. el. sele perspektiften öyle gözükmüştür size ya:komik:

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
Lapierre'imin gidon bandının değişmesi gerekiyor. Renk ve marka konusunda çok kararsızım. Var mıdır öneriniz?

Nispeten uygun fiyatlı bir şey arıyorum. Mavi ve siyah arasında da kararsız kaldım.

245866 dosyayı görüntüle

Trendyol'da bugün kullanmalık indirimim var, şunlar gözüme çarpanlar:

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Hocam azıcık kafa karıştırayım dedim :) Beyaz çok güzel olabilir. (Eğer temiz kullanabilirim derseniz.)

Günaydınlar, 5 Yıldır Lapierre Urban Shaper 600 kullanıcısıyım. Ben böyle dayanıklı, her koşula ayak uyduran başka bisiklet görmedim. Şimdiye kadar 1 takım lastık ve 4 takım balata değişimi harici bir sıkıntı çıkarmadı.

lapierre sensium 500 .... alüminyum modeli varmıdır...?
Ayrıca bir yerde kronik kadro çatlaması yazmakta uzak durun ibaresini okudum.
Almak üzereyim fikirleriniz önemlidir benim için...şimdiden teşekkürler

Kız arkadaşım kullanıyor, oldukça da memnun. Üzerindeki seleyi ve jantları uzun vadede değiştirmek gerekiyor. Bir de aynakol 105 aynakol yerine RS510 geliyor. Çok önemli bir fark değil sadece dizayn ve ufak bir ağırlık farkı var aynakollar arasında. Çatlak sorununu hiç duymamıştım. Hem trainer üzerinde hem dışarda bir 100er km kullanmıştır ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık.

Teşekkür ederim alakanız için

Sensium 500 kullanıyorum,alüminyum kadrosu yok diye biliyorum sensiumların.Son derece rahat endurance bir kadrodur tavsiye ederim,çokta gaddar girmediğim arazi taş toprak yol kalmadı 2 senedir şükür beni yolda bırakmadı.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Lapierre Xelius SL 500
modeli kadro hakkında görüşleriniz alabilirmiyim.Fiche_A431-Xelius-SL-500-MC-TQAV-1.jpgFiche_A431-Xelius-SL-500-MC-TQAV-1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Eduardo Bianchi
Merhaba arkadaşlar,
Lapierre Xelius SL 500
modeli kadro hakkında görüşleriniz alabilirmiyim.261018 dosyayı görüntüle261018 dosyayı görüntüle
Sadece kadro set hakkında mi bilgi edinmek istiyorsunuz bence çok güzel bir tırmanış kadrosu bende de sensium 600 fdj var çok memnunum gerek görüntüsü gerek rijitliği karbon kalitesi olarak da kaliteli diye biliyorum tek handikabı var galiba ben yaşamadım da kadro kulağının kopmasıyla ilgili sorun yaşayanlar duymuştum

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Sadece kadro set hakkında mi bilgi edinmek istiyorsunuz bence çok güzel bir tırmanış kadrosu bende de sensium 600 fdj var çok memnunum gerek görüntüsü gerek rijitliği karbon kalitesi olarak da kaliteli diye biliyorum tek handikabı var galiba ben yaşamadım da kadro kulağının kopmasıyla ilgili sorun yaşayanlar duymuştum
Eyvallah, kadro kulağı bence istisnadır diye düşünüyorum. Diğer bilgilere gelecek olursak bu kadroda 105 5800 set, mavic aksıum jant seti var. Lakin biisklet piyasası araba piyasasını geçti 18 ile 25 bin arası fiyat yazıyorlar bu biskletlere.

Eyvallah, kadro kulağı bence istisnadır diye düşünüyorum. Diğer bilgilere gelecek olursak bu kadroda 105 5800 set, mavic aksıum jant seti var. Lakin biisklet piyasası araba piyasasını geçti 18 ile 25 bin arası fiyat yazıyorlar bu biskletlere.
Donanım olarak biraz geride kalmış sanki 105 5800 eski seri aksium jantta başlangıç üstü denilebilir 18-25 arası bu donanımla biraz fazla gibi

Geri