Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

Arkadaslar ben salcano city sport 10 hd modelini
kullaniyorum 1 yildir ve ustundeki tekerlekler continental contact plus ve lastikler cok yumusak hamurlu o yuzden lastikler bana guvensiz gelmeye basladi lastik iniyormu inmuyormu anlayamiyorum hamurundan oturu oturunca hemen cokuyo yere lastikler ben lastikleri mtb lastik ile degistirmeyi dusunuyorum hangi marka ve hangi modeli onerirsiniz 100-150 arasi butcem var ve sunuda soriyim bu lastikten suankullanan veya kullanmis olam varsa onlarda ayni sorunu yasiyomu cevaplarsaniz sevinirim
(Onemli sorumdan biriside ben bu yol lastiginden myb lastige gecersem ne gibi degisiklikler hissederim )

Scudo
29x2.10 MTB lastiği tavsiyesi olan var mıdır?
Ön lastiğim iyi ama arka son demlerini yaşıyor. Bütçeyi çok fazla sarsmaması da önemli,bu ay çok masraf ettim bisiklete :)

Arkadaslar ben salcano city sport 10 hd modelini
kullaniyorum 1 yildir ve ustundeki tekerlekler continental contact plus ve lastikler cok yumusak hamurlu o yuzden lastikler bana guvensiz gelmeye basladi lastik iniyormu inmuyormu anlayamiyorum hamurundan oturu oturunca hemen cokuyo yere lastikler ben lastikleri mtb lastik ile degistirmeyi dusunuyorum hangi marka ve hangi modeli onerirsiniz 100-150 arasi butcem var ve sunuda soriyim bu lastikten suankullanan veya kullanmis olam varsa onlarda ayni sorunu yasiyomu cevaplarsaniz sevinirim
(Onemli sorumdan biriside ben bu yol lastiginden myb lastige gecersem ne gibi degisiklikler hissederim )
Lastiğinize kaç psi hava basıyorsunuz? Lastiğin yumuşak olması havanın az olmasından da olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Gkt34
29x2.10 MTB lastiği tavsiyesi olan var mıdır?
Ön lastiğim iyi ama arka son demlerini yaşıyor. Bütçeyi çok fazla sarsmaması da önemli,bu ay çok masraf ettim bisiklete :)
Michelien country racer tavsiye ederim. Yol tutuşu çok iyi. Erdoganlarda tanesi 158 tl olması lazim. 2 tane yedek dursun diye almıştım.

Lastiğinize kaç psi hava basıyorsunuz? Lastiğin yumuşak olması havanın az olmasından da olabilir.
psi ini bilmiyorum ne yazikki suan bende pompa olmadigi icin ama bi tamirci var oraya gidip bakicam psi ina psi maximum 73 diyor tekerin ustunde ne kadar bassam iyi olur

Vittoria Zaffiro ve Rubino'lar için ıslakta çok kötü gibi yorumlar okudum. Böyle mi gerçekten?

@Sinanthewhite zafiro için evet ama rubino için yorumlar tam tersi şeklinde. ayrıca rubinonun bir çok çeşidi var. Birebir model belirtirseniz daha belirleyici olur.

• Beğen
Tepkiler: Sinanthewhite
@makaram şimdi tekrar baktım evet rubino için yorumlar iyi. Eski araştırmalarımdan kötü kalmış aklımda kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Arkadaşlar yeni bisiklet aldım ikinci el. Lastikleri cst, üzerinde yön yazmıyor ama sanki bana ters takmışlar gibi geldi. Sizce değiştireyim mi?
Ön:
20200612_222222.jpg
Arka:
20200612_222214.jpg

@ömerözeren ters olmuş hocam, ancak yol tutuşu iyi olur. Stabilize yol çok ise böyle kalsın, asfaltta kullanıyorsanız değiştirin.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Carraro Flexi 121 katlanır bisikletime lastik alacağım. Bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim. Önerilen Mitas Stop Thorn marka modeli olduğunu gördüm. Bunu almalı mıyım daha iyisi ne olur?

@Larkkral patlamasın istiyorsanız alınabilir ama ağır lastik istemiyorum akıcılık önemli diyorsan hafif bir lastik almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Larkkral
@Larkkral o kullandığınız lastiğe, yola göre değişir. Patlamasın istiyorsanız ağırlığı boşverip schwalbe marathon ya da stop thurn ultimate lastk alabilirsiniz. Katlanırda performanslık bir durum yok zaten.

• Beğen
Tepkiler: Larkkral
Vittoria zaffiro slick lastik aldım ancak ne yaparsam yapayım videoda görülen kısım hep içerde yani çukurda kalıyor, diğer dış lastikleri geri takınca sorun yok. Bu sorun neden olur nasıl telafi edebilirim lastikle henüz sürüş yapılmadı aslı bisikletten aldım fikir verirseniz memnun olurum.
(link)

@Murat-k Tam karşı tarafının görüntüsü nasıl acaba havayı indirdikten sonra lastiği avuçlayıp tam ters istikamete bastırınca düzelecek gibi geldi.

Geri