Scudo Sports

Lastik ölçüleri, jant uyumu ve lastik seçimi

@bysutcu bu jantta yazan 26x1.75 e göremi alacağım lastiği yoksa 559-19 yazana göremi neye yarıyor yani ben lastik alsam direk 26x1.75 uyarmı hertürlü teşekkürler :)

Almak istediğim lastikte bu: Continental City Ride II

Scudo
Merhaba.Konu ile alakasız olduğunu düşünmediğim için sormak istiyorum.Birkaç gün önce Scott Sub 20 Cross sahibi oldum.Ufak ufak eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum.Sanırım kısa kısa geziler de olsa iç lastik tedariğiyle yola çıkmam gerekiyor.Lastiğim Schwalbe Smart Sam 700x42 / 28 jant.Hal böyle iken alacağım iç lastik ne olmalı, aşağı yukarı ölçüler aynı mıdır.İnternet üzerinden sipariş ederken hangi ölçüyü dikkate almalıyım.Teşekkürler

Bisikletimin jantı yamuldu düzelttirdim ama eskisi kadar sağlam olmaz tabii.
Orijinal jantı gibi üstünde yazılar olan jantı bisikletçilerden bulamadım. Alacağım janta şuan bisikletimdeki disk freni ve dişliyi takacam o yüzden onlara uyumlu olması gerek.Önerebileceğiniz yer var mı? Ya da elinde olan? ( disk frene ve 7 li dişliye uyumlu) DSC_5778.JPGDSC_5684.JPG

@gokhan555 hocam ben senin yazdığın sayıdan çok 26x1.75, 26x2.00 2x2.10 a bakıyorum
bide taktığım iç lastikte 1.7 den 2.1 e kadar destekliyor ondan yola çıkarak 26x1.75 takabilirsiniz diyorum.

@bysutcu anladım teşekkürler birşey daha sorabılırmıyım :

dış lastik aldığımızda iç lastiğide değiştirmek gerekiyormu

Kaza sonucu kullandığım jantda eğrilik oluştu ve çember değişmesi gerekiyormuş bu arada jant vision t 42 yardımcı olabilecek veya yönlendirebilecek arkadaşlara ihtiyacım var

@gokhan555 rica ederim gerek olacağını sanmıyorum çünkü onlarda 1.7 den 2.1 e kadar destekliyor.

merhaba, pejo bisikletim var.lastik ölçüleri 28*38*622- 28*15/8*1(1/4) dir.geçen gün lastiği patlamıştı.tamirci arkadaş lastiğin genişini takmamı önerdi.sanayi dili ile 28 jantın balon olanını taktır, markası ise ırc olsun dedi.bende izmir merkezde bir bayii aradım elinde yerli malı lastik olduğunu ve en uygun olanın 28*1,75 ebatındaki lastik olduğunu söyledi.sizler işin uzmanı olarak ne tavsiye edersiniz asfaltta kullanacağım kilom fazla olduğu için en optimum lastiği almak istiyorum.lastiğin fotosu ektedir.

Dosyalar

• IMG-20170501-WA0010.jpg
    IMG-20170501-WA0010.jpg
    68,9 KB · Okunma: 30
@rkocak03 Geniş lastiğin patlama önlemeyle bir ilgisi yoktur. Kilonuz kaç? Lastiğiniz kullanılmayacak kadar eskidi mi, adam yeni ve geniş lastik önerdi?

kilom 139 lastik ise ne çok eski ne çok yeni ben bisikleti 2.el aldım.sahibi uzun yola gidiyordu.schwalbe 700*32 cj ben ise günde 8-10 km hem spor hemde gezi amaçlı kullanıyorum

Arkadaslar merhaba shimano r500 ve wh-r500 jantlar arasinda herhangi bir fark varmi acaba

Bugün dikkat ederek baktım arka fena değil,önde ise yanaklarda 3-4 cm uzunluğunda 1 mm eninde kılcal çatlaklar (2 adet) var.

Herkese selamlar,

Belki açılmış konu vardır ama bulamadım,

2. el dağ bisikleti bakıyorum 27.5 bulmak nerdeyse imkansız Ankarada olanlarda sıfır gibi para istiyorlar alamıyorum.

Sormak istediğim 26 Jant alsam daha sonra ben bunu 27.5 yapsam sorun yaşarmıyım vede tabiki bunun maliyeti tahminen ne kadar olur?

Merhaba iyi günler sehir degisikliginden dolayi bisikletimin 700x23c olan dış lastigini degistirmem gerekirmi? 1 haftada 2 defa falan patladı daha kalın ve zirhli bir lastik alsam faydasi olur mu ?

Yol yarış bisikleti icin en kalın (en) uygun lastik ölçüleri ne olabilir

Geri