Şu lastiği alacaktım ama almadım..Forum sayesinde araştırıp bulmuştum..Biraz pahalı ama;@Triban anladım teşekkür ederim daha farklı modellere bakıcağım eğer bildiğiniz kaliteli varsa yazarsanız sevinirim
(link)
Şu lastiği alacaktım ama almadım..Forum sayesinde araştırıp bulmuştum..Biraz pahalı ama;@Triban anladım teşekkür ederim daha farklı modellere bakıcağım eğer bildiğiniz kaliteli varsa yazarsanız sevinirim
Forumda çok kişinin övdüğü bir lastik..Patlamıyormuş..İkisi 180 lira..@Triban teşekkür ederim fakat 300 tl total bütçem 1 lastik için değil(keşke olabilse)
O zaman bu lastik olmaz..@Triban buda dikkatimi çekmişti fakat patlamadan daha önce hızımı arttırmak istiyorum o yüzden 700x25c geçmeyi karar aldım. Yardımınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar
Çıkartmaz..Dur,bir daha lastik koyayım önünüze@Triban 700x23 sıkıntı çıkartmaz değil mi ondan 25 almak istiyordum.
arkadaşlar Scott speedster 20 disc bisikletim var jantların üstünde 23 C disc yazıyor üstünde 32 lik lastik var geçen 25 lik yol lastiği takmaya çalıştım olmadı 28 olurmu sizce yada 35 lik shawalbe g one gravel lastiği olurmu
622 18 mm 6000 alloy yazıyor bendeki disk frenli modeli v frenli olanlar 25 haklısınız teşekkürler ilginiz için