Aybek Cihan
Forum Bağımsızı
- Tepki
- 2.780
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Aynıdır 700x38 ve 28x1.5 yazıyor benim lastikte de.29x1,5 ile 700x38c 'nin ne farkı var? Bir tablo var oradan baktığımda 1.5'luk lastik 38c'ye karşılık geliyordu. Lastiğin yanak genişliği mi fark ediyor?
Almak üzere olduğum lastiğin 3 farklı ebadı var birisi 700x35, 29x1.5 ve 700x40. 35 alırsam jant genişliğinde bir limit altta kalma olasılığı var 38 makul ama 29'da yanaklar genişse sürtme yapabilir, en azında lastik basıncını düşürmem gereken yerlerde, 40c kadroya ucu ucuna giriyor (öyle diyorlar) Almayı düşündüğüm lastik (link)
Tabiiiii. Taktın mişşşşlenleri 😂@Ysryyn Ne çektik ondan be 😁. Gözümde canlandı mazi. Bu arada kalem yok aldıysan söyle 😂
(link)Merhaba. Uzun zamandır kullanmadığım ve 1970 öncesine ait olduğunu tahmin ettiğim bir bisikletim var. İnternette malesef orijinal halini bulamadım çünkü gidonu sonradan değiştirilmiş gibi duruyor. Bu sezon lastiklerini değiştirmeyi planlıyorum ama bisiklet lastiği motor lastik sisteminden daha farklıymış kafam karıştı açıkçası o yüzden tavsiye almaya geldim. Maddi olarak F/P ürünü ne tavsiye edersiniz bu janta? Son olarak bisikletin marka modeli Gitane europeen rekord süspansiyonsuz bir şehir bisikleti.
bu ilanda 26x1.90 var
1.90.. 47 mm 1.95.. 50 mm taban genişliği 1.95 ilanları daha çok
Teşekkürler. Bu hem biraz pahalı hem de takım değil. Hepsiburadada takım olanlar var onlara bakayım.