@Voltaire hocam ben yazının ortasında şakayla ve hafif laf cakmayla karışık bisikleti sat diyecektim. Sonunda kendin yazmışsın . Bence ne bisiklette ne lastikte sorun var. Ne tecrübe eksik ne de pompa eksik . Bence sorun ilk başta senin avatarda. Önce onu değiştir. Agir ve yorgun Morgan Freeman yerine bol bol sırıtan özgüven sahibi Samuel L Jackson resmi köy. Hayır bir de film de hapishane filmi, karakter de
hapishaneden çıkmaya korkan, kendine guvenemeyen bir adam. Bu birinci adım.
Ikincisi, yaşlarımız yakın sanırım . Ilkokulda cam kozalagini , gazoz kapağını top yerine depip peşinden koşmadın mi ? Mahalleden birine ait park etmis kamyonet kasasında bağıra çağıra maymun gibi asılıp oynamadın mi? Gazoz kapaklarını dizip taşla vurmaya çalışmadın mi? ......... nereye geliyorum? Çocukken ufak şeylerden keyif alırdık, pesinden koşar, bırakmaz , kendimizce çözüm bulurduk. Bu karantina yasağı 30 sene önce olsaydı inan ki kimseyi dinlemez , kaçar gider yine sokakta oynardık. Burada anarşizm propagandası yapmıyorum ama sanırım siz anladiniz. Gerisi zaten teknik meseleler.
Sağlıcakla pedallayın.👍👍👍