Scudo Sports

Lastik tavsiyesi

Scudo
@sdigital
öyleyse iyimiş :harika:

Herkese merhaba konuyu hortlatıyorum :)

yol bisikletime uygun lastik arıyorum 3 marka model var aklımda

1 Mıchelin dynamic sport (45 TL)
2 rubena syrinx (35 TL)
3 cst modelleri (30-50 TL )

Sadece bu 3 modelden hangisi tavsiye eder ve seçerdiniz

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Yagizz2
Sadece bu üçü arasindan Michelin’i secerdim. Ama butceyi artirmak mumkunse, daha ust seviye modellere bakmanizi oneririm. Zira lastik paranin karsiliginin en iyi alindigi yerlerden biri.
Ayrica Wiggle, Merlincycles gibi yurtdisi sitelerde lastikler yurticine gore daha uygun fiyatlara geliyor. Oralara da bakmakta fayda var.

@vetohan
Teşekkür ederim bu 3 model sadece bende micheline sıcak baktım ama rubena da aklımı çeliyor kullanan arakadaslarım varsa yazsınlar deneyimlerini muhakkak :)

@Yagizz2
kafanı karıştırayım :D maxxis detonator

vallahi biz Schwalbe Kojak`ı öveceğiz :D187838

@Yagizz2
hocambu fiyatları nereden aldınız acaba?

@slckats
maxxıste fiyat 150-100 arası olmaz :)

kojak çok güzel duruyor ama sadece senin mossoda :)

@efe14
Olmaaaaz :) sadece bu listedekiler olucak :)

@Desert Fox
İnternetten çeşitli satıcılardan aldığım fiyatlar

bendede benze bir problem var site ismi verirsen sevinirim bir de bir konuda yardım isteyeceğim. çocuğun bisikletinin lasiğini değiştireceğim. salcano ng650. jantın içinde 26x1,75 yazıyor. üstündeki lastik orjinal üstünde gelen lastik ve 26x1,95 -50-559 yazıyor. şimdi ben 26 * ile başlayan her lastiği takabilirmiyim bu bisiklete. çocuk okula giderken biniyor biraz daha seri bir lastik istiyor tavsiye veirirseniz sevinirim.bir yerlerde bir tablo bulmuştum ama bi daha bulamadım. bu yurt dışı sitelerin kargo ile aynıya gelmiyor mu . ben swelbwe maraton baktım türkiyede 150/170 arası wigele de 100 tl arası. kargo ne çıkıyor bu ürünlere

geçen cuma Rubena syrnix 700x23 aldım cumartesi 100 km tur yaptım ıslak kuru çamur gayet iyiydi ve fren mesafemde iyileşme hissettim fakat jantımı da değiştirdim ondanda kaynaklı olabilir.

189372189373

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Ne kadara aldınız acaba. Bende Vittoria Zaffiro Pro Slick aldım. 2 adet lastik + 2 Adet iç lastik kargo dahil 200 tl ye geldi 8 gün oldu halen bekliyorum.

Şimdiki lastiklerim Rubena Phoenix Racing Pro çok memnun olduğum bir lastik ancak hem yeni lastik arayışım hemde tanesini 70 tl ye aldığım lastiklere gelen uçuk zam beni bu yola itti.

normalde 38 tl tane ama ben tane 59 dan aldım Kırmızı sevdam yüzünden :)

Ben bu sevdayı bir yerlerden hatırlıyorum. ??

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
@trainspotting35
Sizden kaptım zaten :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ben bir şeyi merak ediyorum. Janta genişlik kapasitesinin üzerinde lastik takarsam ne olurç Mesela 15 mm genişlikte jantın kapasitesi maximum 700x32 ama ben 700x35 takarsam neyle karşılaşırım ?

@Torion
Maşaya sığmayabilir ve jant çukur vs engebede sorun yaratabilir. ama bir tecrübem yok bu konuda limit aşımı yapmadım hiç başınıza nasıl bir senaryo gelir bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
@Torion
15 inç genişlikte lastik mi :koptum:? 15mm demek istediniz sanırım?
Tavsiye edilen değerlerin dışında lastiğin janta oturmama veya sürüş esnasında janttan çıkma ihtimali yüksek.

• Hahaha
Tepkiler: Taygun Kon
Hahaha evet 15 mm... :D Düzelttim.
Teşekkürler yorumlar için. Birkaç tanıdığım kişi vardı, Trek'ten filan çok bir sorun yaratmaz vs diyorlardı ama ben yine de emin olamadım. Bu arada maşa sorun çıkarmaz ondan eminim.

Rubena Scylla 26X2.10 dişli dağ bisikleti lastiğinden Schwalbe Marthon Plus 26X1.50'ye geçmiş birisi olarak tereddütsüz konuşabilirim ki Schwalbe tam bir efsane. İkisiyle de 500 kilometre kadar tecrübem var. (Fazlasında durumlar nasıl olur bilmiyorum tabii.) 1.50 lastikte bisikletin sürati artması doğal ama ben lastik biraz daha kırılganlaşacak sanıyordum. Tam aksi oldu. Zaten zırhlı olduğu için Ege'nin pıtraklarını unuttum. Bazen bir günde onlarca pıtrak çıkardığım oluyordu. Ama arada tarlalarda geçerken ince lastik patlayacak diye korkuyordum. Yokuş aşağı kaptırıp bisikletin, heybenin ve benim :) otuz santim zıpladığımız durumlar oldu. Lastik bana mısın demedi. Tereddütsüz öneririm. Hele 1.75 ya da 2.00 diyorsan daha da sağlam olur.

Geri