-Deniz-
🌴🌴🌴🌴
- Tepki
- 1.461
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Michelin power road 700×25 dış lastik şu anda amazon da kargo dahil 520 tl. Ihtiyaci olan kacirmasin derim. Pirelli p zero race yada conti gp5000 ayarinda bir lastik.
Hocam G-One ıslak zeminde daha çok güven verir size. X-One kum çakıl lastiği diyebilirsiniz.Schwalbe G-One Allround 700x38 ya da Schwalbe X-One Allround 700X33C nasıl olur sizce? Bisiklete olur mu daha önce lastik değiştirmediğimden de tam emin olamadım.
Teşekkürler şimdiden.
Çok teşekkürler, nokta atışı oldu.Hocam G-One ıslak zeminde daha çok güven verir size. X-One kum çakıl lastiği diyebilirsiniz.
evetSelamlar forum sakinleri sizlere bir sorum var, tubeless lastiğe veya tubeless ready lastiğe iç lastik takıp kullanılabilir mi ?
Lastikler hakkında çok bir tecrübem bulunmuyor. Bu sene yeni lastiklerle sürmeye başladım, şöyle bir çift 32c lastik temin etmiştim iki ay önce. Eğer yağmurda sürmüyorsanız ideal denilebilir lakin ıslak veya çamurlu yerlerden uzak durmanızı tavsiye ederim bu lastiklerle.Geçirdiğim bir kaza neticesinde bisiklet sporuna ara vermek zorunda kaldım.
tekerimin kuru yolda köşe dönerken kayması nedeniyle oldu bu kaza
yere en iyi tutunan 28x32c (32-622) ebatlarında önereceğiniz lastik hangisidir?
eylül ayında kuru zeminde ön lastik kaydı. sanırım biraz süratli döndüm köşeyi.Lastikler hakkında çok bir tecrübem bulunmuyor. Bu sene yeni lastiklerle sürmeye başladım, şöyle bir çift 32c lastik temin etmiştim iki ay önce. Eğer yağmurda sürmüyorsanız ideal denilebilir lakin ıslak veya çamurlu yerlerden uzak durmanızı tavsiye ederim bu lastiklerle.
(link)
Kuru zeminde lastik kolay kolay kaymaz, toz veya başka birşey olabilir veya hava basıncı fazla olabilir. Virajlara fazla yatarak girmek tehlikeli yolun durumu bilinmediği takdirde.eylül ayında kuru zeminde ön lastik kaydı. sanırım biraz süratli döndüm köşeyi.
hem de kilitli parke yolda oldu bu olay
gravel lastiğimi alsam sizce?
Daha önce hiç gravel lastiği kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım maalesef.eylül ayında kuru zeminde ön lastik kaydı. sanırım biraz süratli döndüm köşeyi.
hem de kilitli parke yolda oldu bu olay
gravel lastiğimi alsam sizce?
sanırım biraz basınç yüksekti . olan oldu artık umudum baharda tekrar iki teker üzerinde gezebilmek. bu sırada spor salonuna giderek bacağımı güçlendirmeye çalışıyorum.Kuru zeminde lastik kolay kolay kaymaz, toz veya başka birşey olabilir veya hava basıncı fazla olabilir. Virajlara fazla yatarak girmek tehlikeli yolun durumu bilinmediği takdirde.
Merhaba,Arkadaşlar, dün akşam elime bir kumpas geçti. Ben de bisikletimin lastiğinin 28 mm olduğunu biliyordum ama acaba 30 taksam yeterli boşluğum var mı sorusunu kontrol etmek istedim. Hem de hep kafamda soru işareti olan soruyu size görsellerle sormak istedim. Evet benim bisikletimin lastiği kendi üzerinde de yazdığı üzere 700x28c. Ama hep gözüme daha ince gibi görünmüştür. Hatta birlikte sürdüğüm ve üzerinde 700x25c lastik takılı bir arkadaşım da senin lastiklerin 25 mm mi diye sormuştu. Ben de üzerinde 28 yazıyor demiştim. Dün akşam kumpas da bana 25 mm'yi gösterince şaşırdım. Sormak istiyorum. Yanlış mı ölçüyorum, yoksa gayet hassas olduğunu bildiğim kumpas mı arızalı, ya da lastik basıncı mı eksik (Aslında yeterli olmalı çünkü üzerinde yazılı olan basınç aralığında)?
301633 dosyayı görüntüle 301634 dosyayı görüntüle 301635 dosyayı görüntüle