Scudo Sports

Maalesef dolar:4,13 euro:5,12 arkadaşlar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mühendis
Ateistim..O yüzden bu din/iman konularına girmeyeyim ben:)

Şu noktada yanılıyorsunuz..''Gizli akıl'' diye bir şey yok..Bu dizilerde/filmlerde olan bir şey..
İktidarı veya muhalefeti beğenmiyorsunuz ya,bu beğenmediğiniz insanlar,o koltuklara yurtdışından gelip oturmuyorlar..Bu toprağın insanları hepsi..Siyaset,futbol gibi değil..

Scudo
@ahlaksız gizli akıl dediğimiz birlerinin sizi bir şekilde yönetmesine izin vermeniz !Ayrıca futbol oynamış birisiyim siyaset ile alakası zaten kurulamaz! Fakat malesef ki
bu ülkede futbola siyaseti bile bulaştırdılar !Bizim ülkemizde cahil çok olunca mecburen her şey birbirine giriyor.Katılır katılmazsınız bunlar benim fikirlerim.Ayrıca siyasetçileri
beğenmek zorunda olduğumuzu kim söyledi size ? Siz bunlara inanmayın.Bu toprakların çocukları sadece onlar değil ! Asıl biziz bu toprakların çocukları ! Eskiden bu topraklardan
daha büyük kimse yoktu ! Şimdi bu toprakları satan birileri var birileri.Sakın size kızdığımı yada sizi aşağı gördüğümü düşünmeyin sadece bunlar benim fikirlerim.Şöyle yapın , böyle düşünün demem ben , çünkü ben siyasetçi değilim.Onların istediği gibi düşünmek , uygulamak zorunda değiliz değil mi?

Yerli ve milli miydi neydi. Ağızda sakız oldu. Reelde bütün milli değerler birer birer peşkeş çekiliyor. Millet akıl tutulması yaşıyor.
Belki de söylenilen gibi bilinçli bir kaos ortamına sürükleniyoruz. Ülke afedersiniz bok çukuruna dönmeye yaklaştı. Ortadoğuya entegrasyon sürecini tamamlamak üzereyiz. Bu koşullarda çıkış yolu bulunur mu hep beraber göreceğiz.

@mühendis
Futbolda dışarıdan parayla adam getirtiyorsunuz ama siyasette olmuyor..Bunu demek istemiştim..
Yani iktidar tarafının beğenmediği muhalif tarafta,muhalif tarafının beğenmediği iktidar tarafı da YERLİ:)
Yani ülkedeki insanlar birbirlerini yemekle/aşağılamakla/ötekileştirmekle meşgul..Halbuki herkes aynı topraklarda yetişti..Muhalif dediğiniz kişi,kendi komşunuz..İktidar veya yandaş dediğiniz kişi,kendi akrabanız..

Peki,nerdeyse herşeyleri aynı olan bu insanlar;birbirlerine neden düşman oluyorlar?
Bunun tarihsel bir süreci var..Osmanlı'ya kadar inmek lazım..Yabancılara gâvur/ecnebi/zındık/kafir olarak bakma alışkanlığı;tüm bu yaşanan sürecin kaynağı gibi duruyor..Bugün de X partisine gönül vermiş kişilere,bu partiden nefret edenler;yabancı,yani gâvur/zındık/kafir/ecnebi ..vb olarak görüyorlar..Yalnız şöyle ilginç bir nokta da var..Bazen taraflar,taraf değiştirebiliyorlar..Bu çok ilginç..Mesela MHP..Düne kadar çok ağır şeyler söylediği insanlarla bir araya gelebildi..Bunu da osmanlıya kadar indirebiliriz..Osmanlı'da gâvurlar,yani yabancılar;cizye filan vererek bir şekilde toplum için yaşıyorlardı..Yani bu topraklarda yabancı muamelesi yapılan insanların eli de sıkılmıştır,bugün de MHP örneği karşımızda..

Gizli akıl konusu da şöyle..Yukarıda ''eğitim'' demiştiniz..Mevzu bu..Eğitim sisteminiz kötüyse,birileri sizin yerinize düşünür,sizin yerinize hareket eder,gerekirse sizi de yok eder..
Türkiye'nin kaynakları imam hatiplere,diyanetlere aktarıldığına göre;söylenecek bir şey de yoktur..Ben zaten bu veriler ışığında,''bu ülkenin geleceğinde savaş görüyorum'' diyorum..
Temeli laik bir ülkede,siz anaokul çocuklarına din eğitimi veremezsiniz..Bu hem çağın gerisinde kalmanızı sağlar,hem de toplum içinde bir kutuplaşma yaratır..
Yani Türkiye'nin en önemli sorunu eğitimdir..Aslında öncelik güvenliktir ama terör/güvenlik sorunlarını çözmenin yolu da eğitimden geçer..Yani terör sorununu savaşarak bitiremezsiniz,teröristlerle anlaşma yaparakta..Tek çözüm bilimsel eğitimdir..
Yani ekonominin kötü olmasını,yanlış politikacılarda,üst akılda,derin devlette filan aramamak lazım..İnsanları eğitemiyorsan,o toplumda ekonomi iyiye gidemez..Ya durağandır ekonomi,ya da kötüye gider..

152356 dosyayı görüntüle

Hakimiyeti fed,,,,:)
Amerikan merkez bankası
Dolar basar
Karşılıksız
Büyük Hissedarlari iki büyük aile
Yorum yok,
Onları iyi tanıyın
Borsaya sahip bu ailelerden bir ailesi
Onu tanıyın
Daha neler neler
Gıda ilaç vs vs petrol
şirketleri
Dolar ile kim oynar fed
Kim indirir fed
Fed nedir ?
Tüm dünyanın ekonomik musluğu

petrol fiyatları belirlenir, ruslar gık diyemez
Ruslara kıyak yaparlar petrolü varil başına 150 dolara çıkartır sonra 35 dolara çekerler,
Bunlar dokunulmazlardir
Insanlığın düşmanları bunlardır
Ne yazıkki cahilleri birbirlerine düşürmede 1 tanedirler
Terör örgütlerini silah sektörü yaratır ve de petrol sektörleri
Bunlar sahte bayrak operasyonunu çok iyi bilirler,
Insanlığı ele geçirmişlerdir
Insanlık bunlar karşı gelemez,
Çünki hiç bir ınsan patronuna isyan edemez
Ve büyük patron sizi hep gözetleyecektir
Dolar üzerindeki piramit gözden

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

@Rip ÇAYKUR'u zarar ettirebilen bir yeteneğe ancak şapka çıkarılır. Çaykur'un en ucuz çayının kilosu markette 6 dolar (şekersiz - sugar free)

• Beğen
Tepkiler: ÇAMKOMLU
Ama öyle demeyin Türkiye parlayan yıldız dünyanın en hızlı gelişen ekonomik ülkelerinden biriyiz herkez bizi kıskanıyor varsın dolar 10 tl olsun...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Cemil Dada

Yaaaani. Ya caykurun başına birinin eltisinin dayısının görümcesini getirdiler. Ya da alışık olunan bakın zarar ediyor, en iyisi biz bunu cengiz limak kolin'e verelim diyecekler. Üçüncü ihtimal Karadeniz'i tapusuyla beraber araplara satmak, çayla şekerle uğraşmayız, buradan artan enerjimizi insansız tank yapımına ayırırız.

@Rip

İnsansız insan yapsalar da yerimize yaşasa, hepten kurtulsak

money-love-relationships.jpg

Düştüğümüz durumun daha da vahimi suud riyali tl yi geçti.:kötü:

@Kudret Kurtcebe
Hocam bisikletten ziyade yedek parça, aksesuar üretsek daha iyi olacak sram shımano campanyol hepsi dolar la çarpılıyor.

Öncelik 1 dolar 4 TL değil. 0,25 dolar 1 TL lütfen bu şekilde bilelim :)

Döviz yüksekliği sadece bisiklet ve yedek parçalarına değil hepimizin bildiği gibi tüm ürün ve hizmetlere yansıyor. Bu durumda bisiklet ve yedek parça fiyatları artsa dahi diğer ulaşım araçlarından yine uygun fiyatlı kalıyor ve kalmaya devam edecek.

Bu tarz başlıklar açıldığında konunun siyasete gitmemesi mümkün değil.

Çünkü herkes karşısındakini suçlamakta o kadar mahir ki, kendi mahallesine dönüp bakma zahmetinde bulunmuyor.

"Ulan tamam ben saydırdığım konularda sonuna kadar haklıyım, ama bende hiç mi yamuk yok, ben sütten çıkma ak kaşık mıyım, hem kendimi hem milleti bu rezaletlerden kurtarmak için ben ne yaptım, ne yapabilirim" diyen birine rastladıysam arap olayım.

Daraltalım. Benzine zam geldikçe kıçımızı şöför koltuğundan ayırdık mı? Sigara sektörüne akan para musluklarını kapadık mı? Kaldırımlara park tecavüzüne ses etmeyen belediyeleri seçimde boykot ettik mi?

Hayır. Tıpış tıpış gidip yeniden yeniden göreve getirdik hepsini. Bir yere AVM açıldığında boykot eden, çoluğunu çocuğunu, eşini dostunu oralardan uzak tutan var mı? Banka kredileriyle, leasinglerle hemmen ışıltılı biçimde dekore edilip faaliyete geçiyor. Kafeteryalar, fast foodcular her telden gençlerle, duman altı vaziyette dolup taşıyor. Sonra gelsin obezite, gitsin şeker hastalıkları.

Sen otomotivle inşaatla büyü, sonra çayı 26 liraya, sütü 4 liraya içelim.

Kar yağdı mı bütün mahallelerin üzerine yağıyor.

@Kudret Kurtcebe üretim var abi ama gel gör ki satış veya ekonomiye katkısı var mı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri