Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maalesef dolar:4,13 euro:5,12 arkadaşlar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mtsemiz Asıl demogojiyi sen yapiyorsun. Parlementer sistemden yana olan kim varsa ona vericez oyumuzu diyorum " yok suna verin yok buna verin " gibi ukala cevaplar veriyorsun. Soyledigim gayet açık degilmi sanane be kardeş kime verirsek veririz . Sen gibi kişi ismi de vermedim. Çünkü bilirim ki akıllı insanlar fikirlerle , basit insanlar ise kisilerle ilgilenirmiş .sen bu sözden alman gerekeni al. Şuan bende senle ugrasarak basitlestigimin farkindayim ve mevzuyu sonlandirmak istiyorum cvp vermezsen sevinirim. Cunku amacin anlamak degil sataşmak. Kib by

Scudo
tamamdır konu gene sapıttı :) siyaset girdi işin içine millet birbirine düşmeye başladı.Ey admin kapat bu konuyu acilen.

Kapatma kapatma, seçim olana kadar sabret, daha seçimin sonuçlarını analiz edecez bu başlıkta. Bu neşeli çocuklarla muhabbetimizi bölme.

Bu arkadaşların tuzu kuru kanımca ekonominin gidişatını önemsemeden iktidarı savunuyorlar. Bu neşeli çocuklar yapılabilecek fazla birşey olmadığı için işte orda burda seslerini tutuklanmadan duyurabildikleri yerlerde ufak tefek eleştiriler yapmaya, iktidar seçmeninin bazı şeyleri görmesini sağlamaya çalışıyorlar ama iktidar seçmeni bu ülke karışmadan, bölünmeden ya da daha kötü şeylere sürüklenmeden gözünü açamayacak gibi (o zamanda muhalefeti suçlarlar o ayrı gerçi, tek adam gelir kötü gidişatın sorumlusu muhalefet olur genede).

@mtsemiz

Sayın arkadaşım, bana birkaç konu hakkında çözüm önerini söyler misin.
Yazacaklarım önem sırasına göre değil, mevcut yönetim deyince aklıma gelenler.ayrica bunlar başka yönetimlerde oldu mu, olduysa ne zaman oldu, başka ülkelerde de ne oranda var bilmiyorum ama yazacaklarımın tümü beni rahatsız mutsuz kandırılmış önemsenmeyen huzursuz hissettiriyor.
1.erkek kız farketmez Din eğitimi veren kurumlarda tecavüz ortaya çıktı, derhal cezasını veriyoruz ki başka kimse buna kalkışmasın deneceğine, bir kerede birşey olmaz dedi yetkili ve zaten yine oldu. Hiç ailenizden birinin başına bu geldi mi ? Geldiyse nasıl hissediyorsunuz?
2.onaysiz ruhsatsız din eğitimi veren kurumların denetlenmesinden, Adana küçücük yaşta çocuklar yanarak öldü, ailer parasızlıktan okuyamıyoruz bari din öğrensinler diye göndermeye mecbur kaldık dedi. Hiç çocuğunuzun başına bunun gelmesini tahayyül edebiliyor musunuz?
3.maden kazası sonrası bu yönetimin enerji bakanı; maalesef bazı parti hesaplarından dolayı yeterince denetim yapamıyoruz dedi, ertesi gün laflarım carpitiliyor dedi, şu an aynı yönetimin milletvekili aday adayı madenci yakını tekmeledi. Bu size normal mi geliyor?
4. Milli ve yerel tohumların ticareti yasaklandı, ama İsrail başta başka ülkelerden tohum ithalatı yasaklandı. Resmi gazeteyi açıp okudum gerçekmi diye gerçekmiş. Siz tarım ülkesi olan Türkiye'yi kendi yerel tohumların ticaretini yapmasında sakınca buluyor musunuz ? Şu an çarşı pazar markette ki sebzeyi gönül rahatlığıyla anne babanıza eşinize yedirebiliyor musunuz?
5. Sizce meralariyla yeşillikleri ile kültüründe geleneğinde hayvan yetiştiriciliği olan Türkiye, dışardan et ithal etmek zorunda mı? Sırbistan dan alınan eti rahatça yiyebiliyor musunuz?
Kendi ülkemizdeki denetimleri yapamıyorlar yurtdışından alınan ete nasıl güvenebiliyorsunuz?
6.tubitak projelerine yiyeniniz matematik bulusuyla gitse ama okunmuş fasülye projeyi kazansa Tübitak hakkında ne düşünürsünüz?
7. Çocuğunuzu binbir emek ile sınavlara hazırlasaniz, ders çalışmaktan geceleri uyumasa, ama sorular sürekli çalınıp birileri öne geçse, ne yapardınız?
8. Oglunuzu askere gönderdiniz, talihsiz bir kazada 25 er arkadaş ile şehit olsa, kara kuvvetleri komutanının ne yapmasını beklerdiniz? Validen satranç takımı hediye almasını mı?
@mtsemiz
Ben, bu ülkenin vatandaşı olarak, bunları bize yaşatmayacak bir yönetim istiyorum, ne önerirsiniz?
Fetö, balyoz, ayakkabı kutusu, dolar, gökteki yerli uçak, fabrika satışi bilerek deginmedigim konular.
Siz yukarıda siraladiklarim konularda vicdaninizi nasıl hissediyorsunuz?
Şimdiden söyleyeyim, mevcut yönetimin kazanması muhtemel, peki kazanınca yukarıdaki maddelerde yazdıklarımı düşünerek siz mutlu olacak mısınız?

@mavi albatros
O da bir şey mi hemşerim
Domuz etini ithal etti reisimiz.
(link)
Maşallah suphanallah 16 yılda çok dindar toplum olduk elhamdulillah

Sizi pis chp mhp fdd hdd partililer siziii

• Beğen
Tepkiler: emrahb
Şaka maka full suspension mtb toplamayı düşünürken, balata ve maşa bakım kitini nasıl alacağımı düşünmeye başladım. Elimdeki xct maşayı satıp yeni maşa almayı düşünüyorum ama maşanın özelliğinden önce bakım kiti ne kadar ona bakıyorum. Lastik desen tanesi 100 lira.

Mesela decathlon' da 40 liraya balata var, uk decathlon' da 4.99 pound. Bir düşünüyorum, ben de aliexpress' ten 2-3 $a balata alıyordum, yılda 5 tane bitmesine rağmen koymuyordu. Ama teknik inişlerde anında şişmesi vs sıkıntı. Bu insanlar benimkinden kat ve kat kaliteli balatayı benim aliexpress' ten aldığım rahatlıkla alabiliyorlar. Bunları yazınca bir şey de değişmiyor ya neyse.

Yil sonuna dogru 7.50-8.00 seviyesini gorecek diyorlar.
Bu tahmini yapan ekonomist, daha gecen yil bu sene 4.5 seviyelerine gelecegini bilmisti.

Yatirim tavsiyesi degildir.

Ben Azerbaycanlıyım. Azerbaycanda oturuyorum. Türkiyede hiç bir siyasi parti ne iş yapar. ne nedir hiç ilgilenmem. Sadece normal mantıkla baktığım zaman anlayabiliyorum durumu. Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla durum çok vahim. ve eğer şimdiki iktidar bi daha seçilirse Türkiye çökme noktasına gelecek. Ben mutlaka olacak demiyorum. Sadece puzzle"ın parçalarını birleştirince bu resim çıkıyor karşıma. İnşallah yanılıyorum. Ama siz de biliyorsunuz. Bi olaya ne kadar uzaktan bakarsanız o kadar net görürsünüz.

Ama bunu da söylemeden geçemiyeceğim. Abimiz diye bildiğim Türkiyenin bu duruma gelmesi kendi adıma beni çok üzüyor.

@Yusuf_AZE aynı şeyleri Türkiye' de yaşayıp söyleyince olmuyor işte. Olayın tam içinde olup, dışarıdaymış gibi bakabilince, dış mihrakların maşası falan oluyorsun.

@Mustafa Zeybek

Burdan bakıldığında da hakikaten dış mihraklar var. Evet. VAR. Yeterince de müdahile edebiliyorlar Türkiyeye. Hem de tahmin edilenden daha çok müdahile ediyorlar. Hatta kıskanılıyorsunuz da. Türkiyenin gelişmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bunu nasıl yapıyorlar sorunuzu duyar gibiyim. Şu anki iktidarın yeniden seçilmesini sağlayarak. Çünkü şu ana kadar Türkiyeyi kıskanılmayacak bir ülke olmaktan çıkarmak için istedikleri her şeyi yapyırdılar şu başınızdakı zaata. Dolayısıyla böyle bir müttefiki kaybetmek istemiyorlar.

bence herşey çok zorlaştı...üniversiteden yeni mezun arkadaşların iş bulma şansı yüzde 5 gibi...her yer kiralık tabelaları ile dolu..bir yer açmak istiyorum..ama bende inanmıyorum pek iş yapacağına..

@mavi albatros

Üslubunuz böyle oldukça tartışma yolları hep açık olacaktır ve söyledikleriniz hep saygı çerçevesinde dinlenecektir. Kimse kimsenin oyu ile ilgilenmiyor, kim nereye istiyorsa versin. Eleştirmek her zaman bizim yararımıza olacak. Bimer'e benim de hatırı sayılır miktarda şikayet mektubum mevcut. Yani burada belirtildiği gibi "algıları kapalı, a haber müptelası, makarnacı, kömürcü çomarlar" değiliz. Gayet olan bitenden haberdar, aksayan konuları bilen, eğitimli, en az buradaki neşeli, alay etmeyi seven arkadaşlar kadar memleketini ve MİLLETİNİ seven bireyleriz. Eleştirilerimizi yapıyoruz, ancak sorunların çözüm adresi konusunda sizden farklı düşünüyor, sizin çözüm adreslerinize güvenmiyoruz. Madde madde sıraladığınız sorunları çözecek kadroları karşı mahallede göremiyoruz. Ve karşı mahallede gördüğümüz dikkat çekici sorun, birbirine benzemez siyasi görüşlerin Ak parti'yi yıkma noktasında birleşmesidir. İşte bizim korktuğumuz nokta burası. Bu beş benzemezlerin (hatta bazı partilerin kendi içlerinde kabak gibi meydana çıkan farklı fraksiyonların) gücü ele geçirdiğinde kendi içlerinde ortaya çıkacak çekişmelerin ülke yönetimine nasıl yansıyacağı endişesidir. Çok şükür hafızamız yerinde de, 2015'te emanet oylarla meclise soktukları hdp ile hükümet kurmaya hevesli chp'yi hatırlıyoruz.
158367 dosyayı görüntüle
Devlet bahçeli'nin bu topa girmeyişinden ötürü sizin mahalleden nasıl aforoz edildiğni de gördük.
Gezi, 17-25 aralık, mit tırları, 15 temmuz hep sizlerle ayrıştığımız noktalar ve evet, biz bu olaylar içinde sizin dalga geçtiğiniz "dış mihrakları" gördüğümüz için aynı noktaya gelmemiz mümkün değil. Sizin savunduğunuz siyasetteki birçok oyuncu bu tartışmalarda açıkça kendi ülkesini dışarıya şikayet eder ve düşman kampından medet umar bir noktaya gelmiştir. Devlet fethullahçılara savaş açtıktan sonra açıkça onların safında yer almış (hani kandırıldınız diye alay ediyorsunuz ya) zihniyet, karşı mahallenin savunduğu ittifakın bir parçasıdır bugün. Ve devletin memleketi koruma refleksi içinde attığı HER ADIMDAN RAHATSIZDIR.

Karşı mahallede de hiç azımsanmayacak kalabalıklar, ne istediğinin, neyi eleştirdiğinin farkında olmadan, sırf iktidarı destekleyenlere karşı nefrette birleşerek oy kullanmaktadır (hani neşeli arkadaşlar hiçbir şeyi sorgulamayan körcahil yobazlar diye yaftalıyorlar ya, oradan aklıma geldi).

Etrafımızda son birkaç yıldır daraltılmaya çalışılan bir çember var. Bunu görmemek için ancak ve ancak "almanlar bizi gısganıyor yaağ" diye dalga geçecek bir yaradılışta olmak lazım. Biz bu çemberin, sizin daha nasıl şekilleneceği meçhul (çünkü siz de daha kimi seçeceğinizi bilmiyorsunuz, ikinci tura kim kalırsa kısmet diyorsunuz) iktidarınızda daha vahim bir noktaya geleceğinden korkarız. Rabbim bu memleketi korur, kollar inşallah.

Söylenecekler çok da uzatmaya gerek yok. Bizim için her şey çok net.

Düşüncelerinize kısmen katılabilirim, kısmen katılmam. Trafik sorununu yıllardır çözememiş bir ulaşım politikasını, belediyeciliği eleştirmede her zaman sizinle aynı safta dururum. Ama siz yukarıda yazdıklarımda benim yanımda ne kadar durursunuz onu bilemem. Ancak bir tartışma adabı içinde sizin uslubunuzu her zaman dinlemeye hazırım. İyi pedallar.

158367 dosyayı görüntüle 158368 dosyayı görüntüle 158369 dosyayı görüntüle 158370 dosyayı görüntüle 158371 dosyayı görüntüle 158372 dosyayı görüntüle 158373 dosyayı görüntüle 158374 dosyayı görüntüle 158375 dosyayı görüntüle 158376 dosyayı görüntüle 158377 dosyayı görüntüle 158378 dosyayı görüntüle 158379 dosyayı görüntüle 158381 dosyayı görüntüle 158382 dosyayı görüntüle 158383 dosyayı görüntüle 158384 dosyayı görüntüle 158385 dosyayı görüntüle 158386 dosyayı görüntüle

@mtsemiz kardeşim küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Az ileriye lütfen. Bu ne gaz yahu.

@mtsemiz Siz AKPlilerde ki bu kibir ne yahu ? Neden bu kadar kibirlisiniz ?
Ulan AKP'nin yaptığı yediği şeyleri görmezden gelip oradan buradan çalma şeyleri buraya atıyor kimisi değiştirilmiş kimisi kanıtsız ekran görüntüsü.
Abuk sabuk SSler atacağına bana cevap ver bu videoda söylenenlerin hesabını ver !

Yığınla orjinal alıntı video ses kaydı vs varken bunlara inanmayıp ıvır zıvıra inanıp, inanmakla kalmayıp o öz güvenle paylaşmak. Akıl işi değil. Olsa olsa troll işi. Çamur at izi kalsın mantığı. Belki bir inanan olur düşüncesi.
Aciz ve çirkin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri