iskender
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 250
- İsim
- iskender özbey
- Bisiklet
- Cannondale
"İçim ürperiyor ya Italyansan "212180 dosyayı görüntüleMurat abi bununla bir merhaba diyelim?
Evet bu güzelligin ismi ARABESQUE.Made in İtaly ‘i anlamak için biraz 18 yy estetik tartışmalarının billurlaştığı ve günümüz estetik anlayışının temellerini oluşturan dönemi anlamalıyız . Dönemin mimar, gravürcü, tasarımcı aynı zamanda arkeolog olan düşünürü Piranesi’nin (burke ve kant’ la örtüşen ve ayrışan görüşleri var) şu harika tanımı bu görsel için yaptığı düşünmeye başladım.212193 dosyayı görüntüle”
“asil sadelik ve sessiz ihtişam “.
Italyada toplanan tüm italyanlar buraya, yeterki italyan olsun. Sonucta Specialized gibi markalarda Taiwan'da üretiliyor ama yinede Taiwan markasi degildir.arkadaşlar tayvanda üretilmiş italyan markası mallarını da mı koyuyoruz
Bilgi birikimine sonsuz hürmet ederim ama burada kraldan çok (king sensin tabiki) kralcılık yapacağım sevgili murat çömez ve bu fikrine katılmıyorum. İtalyan sadece ve sadece meydın itali olmalıdır.Italyada toplanan tüm italyanlar buraya, yeterki italyan olsun. Sonucta Specialized gibi markalarda Taiwan'da üretiliyor ama yinede Taiwan markasi degildir.
Ha bu arada Cin cakmalari ve Türkiyede üretilen bianchiler italyan degildir.
Tabiki haklisin, made in Italy olmasi gerekiyor ama mesela Bianchi, Colnago ve Pinarello gibi markalarin taiwanda üretilen modelleri var. Bunlar yinede made in Italy oluyor ve taiwanda üretildigi icin basit bir üretim degil. Simdi bunlari bu grupta paylasmasak dogru olmaz bence sonucta zirve yaümis markalar.Bilgi birikimine sonsuz hürmet ederim ama burada kraldan çok (king sensin tabiki) kralcılık yapacağım sevgili murat çömez ve bu fikrine katılmıyorum. İtalyan sadece ve sadece meydın itali olmalıdır.
(Dipnot: Sakın bu yakınlaşma çabamı yanlış anlama. Senden bir fayda umduğumdan veya senden ileriki dönemde bir colnago kadro ayarlamanı isteyeceğimden değil: Katiyen o amaçlı değil. Seni seviyorum sadece. Hemde çok. Ahhh coln....)
Abi bu acaip sanatsal bir guzellik ya dusun yani ben buna bim poseti takmaya asla kiyamazdim. Oyle anla 💚💚💚😁Kadromuzu su sekilde topladik.
Marka: Colnago
Model C40 Karbon
Üretim yili: 1996
Boya: Art Decor
Vites sistemi: Full Campanolo Record 11li Carbon 1. Generation
Frenler: Campagnolo Record Dual Pivot
Masa Orjinal Colnago Carbon Force
Jant Seti: Campagnolo Shamal Ultra
Gidon ve Bogazi: Syntace
Suluk tutacagi: Campagnolo Record
Sele borusu ve kelepcesi: Colnago Orjinal
Sele: Sele Italia SLR 135g Titanium/Karbon
Agirlik: 7kg
227025 dosyayı görüntüle
227026 dosyayı görüntüle
227027 dosyayı görüntüle
227028 dosyayı görüntüle
227029 dosyayı görüntüle
226994 dosyayı görüntüle
226996 dosyayı görüntüle
226998 dosyayı görüntüle
226999 dosyayı görüntüle
227000 dosyayı görüntüle
227001 dosyayı görüntüle
227002 dosyayı görüntüle
227003 dosyayı görüntüle
227004 dosyayı görüntüle
227005 dosyayı görüntüle
227006 dosyayı görüntüle227008 dosyayı görüntüle
227009 dosyayı görüntüle
227010 dosyayı görüntüle
227011 dosyayı görüntüle
227012 dosyayı görüntüle
227013 dosyayı görüntüle
227014 dosyayı görüntüle
227015 dosyayı görüntüle
227016 dosyayı görüntüle
227017 dosyayı görüntüle
227018 dosyayı görüntüle
227019 dosyayı görüntüle
227020 dosyayı görüntüle
227021 dosyayı görüntüle
227022 dosyayı görüntüle
227023 dosyayı görüntüle
227024 dosyayı görüntüle
Abi sonuçta üretim ağını oraya kaydırsalar bile üretilen modeller vb malzemeler markaların talebi ve mühendislik çalışmaları sonucu ortaya çıkan örnek şablonlara göre üretiliyor. Bu arada fincanlarin güzelmiş bir orta şekerli alırız 😂😂Tabiki haklisin, made in Italy olmasi gerekiyor ama mesela Bianchi, Colnago ve Pinarello gibi markalarin taiwanda üretilen modelleri var. Bunlar yinede made in Italy oluyor ve taiwanda üretildigi icin basit bir üretim degil. Simdi bunlari bu grupta paylasmasak dogru olmaz bence sonucta zirve yaümis markalar.
Ayrica dünyanin %80 kadrolari Taiwan üretimi ve yinede ülke olarak made in Italy, made in USA, made in Germany olarak satiliyor, cünkü belirli markalarin üretimi taiwanda da olsa patentli ve baska marka o sekli kullanamiyor. Yani Taiwan markaya özel üretiyor.
Tesekkürler Tolga. Sana bir sir vereyim, ben kahveyi ayni zamanda sigarayi ve alkolü hic sevmem agzimada da sürmem.Gardaşım bir kahve tiryakisi olarak çok çok beğendim bu takımları enfesler zevkli adamsın vesselam.
Afiyet olsun buyur.Ben bir sade alırım sayın @Murat Cömez .
Yanına da lokum, çikolata yerine şu olsa şeker komasına girerim sanırım. 😅
226998 dosyayı görüntüle
Masallah cok güzel Bisiklet, 1989 Bertoni Ultraleggera Vitus 979 Aluminium. Bunun degerini iyi bilin.Herkese selam
Buda benim İtalyan 80lerden
Bertoni ultraleggera
full 600 setli
253927 dosyayı görüntüle
Fincanlari begendigine sevindim, buyur orta sekerli kahven, afiyet olsun.Abi sonuçta üretim ağını oraya kaydırsalar bile üretilen modeller vb malzemeler markaların talebi ve mühendislik çalışmaları sonucu ortaya çıkan örnek şablonlara göre üretiliyor. Bu arada fincanlarin güzelmiş bir orta şekerli alırız 😂😂
Ama Campagnolo fincanları birincilik kupası gibi kaldıracağız derken Osmanlı kahvecisi fincanlarıyla bizi geçiştirdiniz sayın @Murat Cömez .😕Tesekkürler Tolga. Sana bir sir vereyim, ben kahveyi ayni zamanda sigarayi ve alkolü hic sevmem agzimada da sürmem.
Afiyet olsun buyur.
253940 dosyayı görüntüle
Masallah cok güzel Bisiklet, 1989 Bertoni Ultraleggera Vitus 979 Aluminium. Bunun degerini iyi bilin.
Fincanlari begendigine sevindim, buyur orta sekerli kahven, afiyet olsun.
253940 dosyayı görüntüle