Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mavic Aksium Jant Seti

Forumda komedyen arkadaş birdi iki oldu güzeel🤣
Belkide konuyu görmekten bıkkınlık geldiği için böyle yazmışlardır. Elbette konuyu okuma gibi bir zorunlulukları yok, kendi seçimleridir ancak kişisel görüşüm komedyen dediğin o iki kişi şuana kadar forumda gördüğüm teknik konularda en bilgili üyelerden ilk iki sırayı alan üyelerdir. Zaten son mesajda @Murat Cömez bayağı bir ironi yapmış. 😀

Scudo
Belkide konuyu görmekten bıkkınlık geldiği için böyle yazmışlardır. Elbette konuyu okuma gibi bir zorunlulukları yok, kendi seçimleridir ancak kişisel görüşüm komedyen dediğin o iki kişi şuana kadar forumda gördüğüm teknik konularda en bilgili üyelerden ilk iki sırayı alan üyelerdir. Zaten son mesajda @Murat Cömez bayağı bir ironi yapmış. 😀
Konuyu görmek istemeyen tıklamaz bu kadar basitken bu kompleks neyin nesidir? Arkadaş bilgilidir bilgisizdir buna dair yorum yapan olmadı zaten ok. Sen söylemeseydin ironi yaptığını da anlamayacaktım sağolasın👍
Mavic kaynak atmayı düşünememiş olacak ki loctite sürüp geçiştirmiş bu adamların cidden kafası çalışmıyor....

Dosyalar

• IMG_20231229_123244.jpg
    IMG_20231229_123244.jpg
    34,7 KB · Okunma: 38
Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Semih Cavdar
Ben size yazmamistim, sadece kavga, tartisma vs. cikmasin diye ortaya yazmistim ama yine de benim görevim zaten komiklik yaparak sizleri güldürmek. Yoksa benden önce konu icin de gercek komik duruma düsen kisiyi üyeler fark etmisken siz edememissiniz.

Ben size yazmamistim, sadece kavga, tartisma vs. cikmasin diye ortaya yazmistim ama yine de benim görevim zaten komiklik yaparak sizleri güldürmek. Yoksa benden önce konu icin de gercek komik duruma düsen kisiyi üyeler fark etmisken siz edememissiniz.
Bana yazmamış olmanız ne fark eder konuma yazdığınız da aşikar! Onu geçtim komik olmak gibi bir gayem de komik duruma düştüğüm ifadem de yok. Öyle olsa dediğim gibi mavic Dt swiss gibi markalar loctite kullanmazdı!!! Yandaş toplar gibi "üyeler farketmiş" gibi popülist söylemlere hiç gerek yok...Bazı üyeler şıracının şahidi bozacı gibi hareket ediyor orası ayrı konu..

Kaç gündür çok gereksiz bir konu olduğunu görüyorum. Sürekli birşeyler konuşuluyor. Söylemem gereksiz biliyorum ama söylemeden edemedim. Çözülse keşke şu mesele

Bana yazmamış olmanız ne fark eder konuma yazdığınız da aşikar! Onu geçtim komik olmak gibi bir gayem de komik duruma düştüğüm ifadem de yok. Öyle olsa dediğim gibi mavic Dt swiss gibi markalar loctite kullanmazdı!!! Yandaş toplar gibi "üyeler farketmiş" gibi popülist söylemlere hiç gerek yok...Bazı üyeler şıracının şahidi bozacı gibi hareket ediyor orası ayrı konu..
Neden böyle agresif ve saldirgansiniz anlamadim. Siz bana komediyen falan derken iyi de ben size deyincemi kötü oluyor.
Ayrica burada bilirmis gibi konusacaginiza önce Mavic gibi, DT Swiss gibi markalar nipellerde Loctite mi kullaniyor onu arastirin derim. Vidalara yada somunlara sürülen her mavi sey loctite olmuyor.

Gecenlerde birde shimanonun rublesini almistiniz, oda hatali cikmisti. Nedense bu hatali parcalar hep size denk geliyor. O rubleden hatta sahte mi diye süpelemistiniz ki 15€ luk kasetin cakmasini yada sahatesni kimse yapmaz, cünkü masarafi orjinalinden fazla olur. Aceba diyorum bu mavic aksium jantlarda mi sahte?

Siz böyle her hatali parcaya konu acarsaniz vay forumun haline.

Birde su yazdiginiza aciklik getiriseniz sevinirim.
"Bana yazmamış olmanız ne fark eder konuma yazdığınız da aşikar!"

Bu konunun üzerinde loctite ile sabitlenmis bir yazimi var, Murat cömez bu konuya yazamaz diye. :koptum: Yoksa forumda Murat Cömez awakening in konusuna yazmaz diye bir kuralmi varda ben mi bilmiyorum.:kötü:

Son düzenleme:
Gösterdiği foto donmuş loctite kalıntısı değil. Mavic, titreşim sebebiyle civata çözülmesi tedbirlerinden biri olan "plastik fiberli somun" u nipele uyarlamış.

(link)

91158.jpg

Bu da çözülme emniyetli standart bir somun :

IMG-6457846823499288367.jpg

Son düzenleme:
Neden böyle agresif ve saldirgansiniz anlamadim. Siz bana komediyen falan derken iyi de ben size deyincemi kötü oluyor.
Ayrica burada bilirmis gibi konusacaginiza önce Mavic gibi, DT Swiss gibi markalar nipellerde Loctite mi kullaniyor onu arastirin derim. Vidalara yada somunlara sürülen her mavi sey loctite olmuyor.

Gecenlerde birde shimanonun rublesini almistiniz, oda hatali cikmisti. Nedense bu hatali parcalar hep size denk geliyor. O rubleden hatta sahte mi diye süpelemistiniz ki 15€ luk kasetin cakmasini yada sahatesni kimse yapmaz, cünkü masarafi orjinalinden fazla olur. Aceba diyorum bu mavic aksium jantlarda mi sahte?

Siz böyle her hatali parcaya konu acarsaniz vay forumun haline.

Birde su yazdiginiza aciklik getiriseniz sevinirim.
"Bana yazmamış olmanız ne fark eder konuma yazdığınız da aşikar!"

Bu konunun üzerinde loctite ile sabitlenmis bir yazimi var, Murat cömez bu konuya yazamaz diye. :koptum: Yoksa forumda Murat Cömez awakening in konusuna yazmaz diye bir kuralmi varda ben mi bilmiyorum.:kötü:
En başta alaycı üslup ile yazan sizdiniz hatırlatırım! Bunun üzerine size yorum yaptım durduk yere size herhangi bir olumsuz yorumum olmadı konu ve yorumlar ortada!!!
Resimdeki mavic aksium nipellerinden biridir
Diğer resim Dt swiss in jant teli dondurucu(spoke freeze) olarak sattığı üründür daha fazla söze gerek var mı?Spoke-Freeze__77854.jpgIMG_20231229_123244.jpg

En başta alaycı üslup ile yazan sizdiniz hatırlatırım! Bunun üzerine size yorum yaptım durduk yere size herhangi bir olumsuz yorumum olmadı konu ve yorumlar ortada!!!
Resimdeki mavic aksium nipellerinden biridir
Diğer resim Dt swiss in jant teli dondurucu(spoke freeze) olarak sattığı üründür daha fazla söze gerek var mı?313150 dosyayı görüntüle313149 dosyayı görüntüle
ya siz gercekten komiksiniz, DT Swiss Spoke Freeze ile Loctite ne alaka onu anlamadim. Spook Freeze güvelik icin kullanilan benim de önceki yorumlada ve @Can Çelik in de fotograflarla ifade etmek istedig sey. (ayrica sizde elinizde tutuyorsunuz Mavic ABS nipeli) ve loctite ise yapistirici. Bu iki malzemenin arasinda fark var: Dediginiz gibi, azla söze gerek var mı? Tabiki aradaki farki bilince yok.

Artik yeter isterseniz Besinlerin Oksitlenmiş Kalıntısı'ni sürün beni ilgilendirmiyor. Hoscakalin, saglicakla kalin.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
ya siz gercekten komiksiniz, DT Swiss Spoke Freeze ile Loctite ne alaka onu anlamadim. Spook Freeze güvelik icin kullanilan benim de önceki yorumlada ve @Can Çelik in de fotograflarla ifade etmek istedig sey. (ayrica sizde elinizde tutuyorsunuz Mavic ABS nipeli) ve loctite ise yapistirici. Bu iki malzemenin arasinda fark var: Dediginiz gibi, azla söze gerek var mı? Tabiki aradaki farki bilince yok.

Artik yeter isterseniz Besinlerin Oksitlenmiş Kalıntısı'ni sürün beni ilgilendirmiyor. Hoscakalin, saglicakla kalin.
Ukalaca bir yorum yapmadan önce keşke aynı içeriğe sahip olduklarını ve orta mukavim gerektiğinde sökülebilir amaçla üretildiklerini bilseydiniz keşke...1009926446713-595-AA.jpeg

Ukalaca bir yorum yapmadan önce keşke aynı içeriğe sahip olduklarını ve orta mukavim gerektiğinde sökülebilir amaçla üretildiklerini bilseydiniz keşke...313151 dosyayı görüntüle
Tamam aga da sensin pasa da. Seninle konusmak zaten zaman kayibi, sana ne sürecegini son mesajimda söylemistim. Onu kullanmani tavsiye ederim ama jant tellerine degil.

Benden bu konuya birdaha cevap yok, ne yazarsan yaz umrumda bile degil.

Son düzenleme:
Tamam aga da senn pasa da. Seninle konumak zaten zaman kayibi, sana ne sürecegini son mesajimda söylemistim. Onu kullanmani tavsiye ederim ama jant tellerine degil.

Benden bu konuya birdaha cevap yok, ne yazarsan yaz umrumda bile degil.
İsabet, ironilerle komikliklere daha fazla zaman kaybetmemiş olursun.

• Hahaha
Tepkiler: Murat Cömez
Konuyu takip ettikçe günlük alınması gereken ünlem işareti ihtiyacınızı gideriyorsunuz, tavsiye ederim. Fazlası bünyede biraz gerginlik yaratabilir, o yüzden doz aşımına dikkat!!!bir!

@Murat Cömez icin komik demek de, ne bileyim?
Yillardir kendisi bizi teknik, teknojik bilgi ve teorileriyle gunes gibi aydinlatiyor.
Keske ayni ulkede yasasak da kendisiyle birlikte bi atolye yapsak, birkac bisiklet toplasak.bilgisinden tecrubesinden faydalansak.
En azindan karsilikli oturup birer kahve icsek mesela.
Ben Murat abinin hic komiklik yaptigini ve yapmaya calistigini, elinde bir cok sey olsa bile millete ustunluk yapmaya calistigini, ezmeye calistigini gormedim.
Ayip.

• Muhteşem
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez icin komik demek de, ne bileyim?
Yillardir kendisi bizi teknik, teknojik bilgi ve teorileriyle gunes gibi aydinlatiyor.
Keske ayni ulkede yasasak da kendisiyle birlikte bi atolye yapsak, birkac bisiklet toplasak.bilgisinden tecrubesinden faydalansak.
En azindan karsilikli oturup birer kahve icsek mesela.
Ben Murat abinin hic komiklik yaptigini ve yapmaya calistigini, elinde bir cok sey olsa bile millete ustunluk yapmaya calistigini, ezmeye calistigini gormedim.
Ayip.
Kendisini tanımam hiçbir şahsi problemim de yok. "telbaslarina birer kaynak puntasi atin ömürlük olsun."şeklinde alaycı bir üslupla yazdığı için komiklik yaptığını söyledim ki bu doğrudur. Keza "geçenlerde de ruble almıştınız buda sahte olmasın" gibi konuşması gerçekten tiksindirici bir konuşma tarzı. Bu kişi bir daha konularıma yazmasın. Ban atıp geçiyorum!

Son düzenleme:
Kendisini tanımam hiçbir şahsi problemim de yok. "telbaslarina birer kaynak puntasi atin ömürlük olsun."şeklinde alaycı bir üslupla yazdığı için komiklik yaptığını söyledim ki bu doğrudur. Keza "geçenlerde de ruble almıştınız buda sahte olmasın" gibi konuşması gerçekten tiksindirici bir konuşma tarzı. Bu kişi bir daha konularıma yazmasın. Ban atıp geçiyorum!

Vallahi hocam kusura bakmayın da bu konu üzerine o kadar arkadaş yorum yaptı ki sırf yardımcı olabilmek için, sizin tutumunuz hiç hoş değil insanla kavga eder gibi bir haliniz var. Ya madem her şeyi biliyordunuz niye buraya yazıp insanları meşgul ettiniz ki. Hiç bir şey yazmayada bilirler sonuçta. O kadar mesaj yazılmış ben bir tane teşekkür ettiğinizi göremedim. Bu konu gereksiz uzadı.

Vallahi hocam kusura bakmayın da bu konu üzerine o kadar arkadaş yorum yaptı ki sırf yardımcı olabilmek için, sizin tutumunuz hiç hoş değil insanla kavga eder gibi bir haliniz var. Ya madem her şeyi biliyordunuz niye buraya yazıp insanları meşgul ettiniz ki. Hiç bir şey yazmayada bilirler sonuçta. O kadar mesaj yazılmış ben bir tane teşekkür ettiğinizi göremedim. Bu konu gereksiz uzadı.
Ben bugüne kadar kimse için alaycı küçük gören bir tavır içerisinde olmadım. Siz dahil birçok mesajı zaten beğendim illa teşekkür ederim demek gerekmiyor. Altını çizerek söylüyorum kimseden yardım istemedim! Sadece akort için bilindik biryer var mı diye sordum. İnsanlar alaycı üslup içerisinde olmadıkça, ukala tavırlar sergilemedikçe itirazım yok.

Kehanetim doğru oldu 😂
Hem geçmiş hem hayırlı olsun. Bu jant ile ilgili ileri dönemde deneyimlerinizi şahsen duymak isterim

Kehanetim doğru oldu 😂
Hem geçmiş hem hayırlı olsun. Bu jant ile ilgili ileri dönemde deneyimlerinizi şahsen duymak isterim
Hayırlı olur inşallah. Bu defa ukt olarak bir inceleme atmayı planlıyorum en azından 300km devirdikten sonra deneyimlerimi paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri