Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Herkese merhaba. Bende 2017 merida crossway 600 almayı düşünüyorum şuan için para biriktirme aşamasındayım. Forumda 600 modeline pek rastlamadım fazla kullanan yok sanırım. Sitesinde fiyatı 3.680 tl görünüyo tabi peşin alımda belli bi oranda indirim yapıyolar ama bisiklet hakkında çok fazla fikir edinemedim açıkçası. Üzerindeki kompenentler gayet güzel görünüyo yinede kullanan birilerinden fikir edinmek daha sağlıklı olurdu aslında bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa çok memnun olurum.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Merhaba @mburakgunduz istediğin bisiklet Performans bisiklette var(link) ben de 56 kadro speeder 200 aldım oradan benim boy 1.87 bacak boyu 90 cm senin bisiklet amortisörlü benim ki düz maşa amortisörlü bisiklet biraz daha yüksek oluyor düz maşalara istinaden. Tam boyunu öğrenmek istersen Aydın Bisiklette var aynı bisiklet deneyebilirsin fakat sana 55 kadro uygun olur diye düşünüyorum.

Bende aranıza resmen 2014 crossway 100 ile katılmış bulunuyorum.cumartesi günü Tandem bisiklet, Gürkan abiden aldım bisikletimi.Sağolsunlar çok iyi ilgilendiler.Şimdilik tek fotoğrafı var ilerleyen günlerde tekrar paylaşmaya çalışırım.
IMG_5623.JPG

@Enis93 Hayırlı olsun tekerin düz bassın :)

@mburakgunduz rica ederim inşallah gönlüne göre bir bisiklet sahibi olursun genelde dediğin gibi elinde kalanları indirimle ellerinden çıkarmaya bakıyorlar 2015 100 crossway 1750 ye bırakmıştı bana bisikletçim ama disk firen istemediğim için düşünmemiştim 3-4 ay önce

@Enis93 hayırlı olsun renk uyumu çok güzel kazasız belasız inşallah

@sadi imren tesekkur ederim aydin bisiklete cok yakinim zaten gidip deniyip..pesin de 1800-1900 e kadar inerler mi acaba?

@Murattam35 iste benim boy uzun olunca secenek baya daraliyor gidip gormek lazim tesekkur ederim..

@mburakgunduz Aydın bisiklet biraz tok satıcı gibi geldi bana çok yoğunlar indirim yaparlar mı bilemem başka alternatif fiyatları da al o şekilde git o zaman belki yapabilirler pazarlık sünnettir de :) mesela

Merhabalar benim merida crossway v20 kullanıcılarına sorum olcaktı.
Çok kararsız kaldım
Boyum 1.85 - 1.87 civarı, bütçe sınırlı olduğu için ikinci el bakıyorum, bu bisikletin 48lik kadrosu bana ufak sanırım, gidon boğazı değiştirilerek sorun ortadan kalkıyormuş bu ne kadar doğru ? Yardımcı olursanız sevinirim

@Ahmet Subaşı ek olarak bisikleti denemeye gitsem nelere dikkat etmeliyim?

@Ahmet Subaşı Bisiklet alırken boy seçimini doğru yapmak Bu konu ile ilgili birçok yazı var forumlardan okumanızı tavsiye ederim. Bence büyük kadro bakmalısın benim boy 1.87 kadro 56 şehir bisikleti. Bisiklet satan yerler yaygın olan Her iki ayakla yere basıyorken, kadro ile apış arası arasında 3-4 cm mesafe bulunmalıdır diyorlar ölçüm metodu olarak. Boyunuza göre kadro seçmezseniz sırt bilek eklem yeri ağrıları çekebilirsiniz yanlış oturma ve sürüş pozisyonlarında eklem yerlerinize gereksiz güç bineceği için eklemleriniz aşınabilir.Yanlış kadro ve sonuçları (menüküs yırtığı)

Merida crossway 100 (2016) kullanan arkadaşlar var mı acaba ?

Merhaba arkadaslar
Gecen yil temmuz ayinda merida speeder 200 D 2015 modeli ile araniza katilmistim cok tecrubeli olmadigimdan sadece avcilar sahilde yaklasik 300 km kullanabildim aldigimin 10.gununde bisikletten dustum ve kolum kirildi hala tam olarak iyilesmis sayilmam bisiklete binmeyi cok seviyorum ve heyecanla sezonu acmayi bekliyorum sizlere nacizane bi sorum olacak bisiklete hic bakim yapilmadi gecen yazdan beri tavanda asili duruyo her kullanimdan sonra cok hevesli oldugumdan parlatiyordum piril piril duruyor sezonu acmadan bakim yaptirmalimiyim yaptirmam gerekliyse bu sadece merida yetkili servisindemi olmali yoksa baska yerlerde de yaptirilabilinirmi zira herkesin ellemesinden ve kurcalamasindan yana degilim ama bana en yakin servisin biri bakirkoyde biri beylikduzunde acikcasi kolumdan dolayi oralara gitmeye tirsiyorum ayrica bu bakimlarin maliyeti hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi herkese kazasiz belasiz bol pedalli gunler dilerim tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
Arkadaşlar bisikletim crossway 100 2016 ekimde alınmıştır ancak ben şubat ayından bu yana aktif halde kullanıyorum .Bisikleti ilk aldığımdan beri pedal çevirirken bir sürtünme sesi geliyordu daha sonra her tam tur pedal çevirdiğimde tak tak diye ses gelmeye başladı sonra servise gösterdim göbek aşınmış dedi garantiden değiştirmedi yağlayıp tekrar taktı ve pedala sert basmak,pedal devri filan dedi de ne alaka ben zaten şubat ayından buyana kullanıyorum ne kadar eskite ve kötü kullanabilirim ki vites değiştirirken pedala sert te basmam zincirin hep düz olmasınada dikkat ederim etmesem zaten burada işim olmaz .gidip 2 bin tl ye marka güvencesi olsun diye bisiklet alıyorum ama bana oylede böylede gibisinden birşey söyleniyor .siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
biraz zaman geçsin aynakol seti değiştiricem daha iyisini taktırıcam ama bu böyle olmamalıydı ne markaya olan inancım ne de satıcıya güvenim kaldı

Herkese merhaba arkadaşlar.
Speeder 100 modelini almayı planlıyorum. Fiyat açısından çok uygun ve de ileride donanımı arttırılabilir.
Size bir sorum var. Speeder 100 göbekler 9lu 10lu sisteme uygun mudur?

@ozkan5043 bisikleti sıfır aldığın zaman içinden yetkili servislerde kullanmak için bakım fişleri çıkıyor. Bisikletin ilk kurulumu serviste yapılıyor 1-2 ay sonra 300-400 km yapıp öyle gelin ilk bakımınızı yapalım diyor servisler. Burada vites sistemi, akorlar, fren ve zincirler yağlanarak bakım yapılıyor.Sizdeki durum nedir sıfır mı aldınız bisikletinizi ilk bakım yaptırmadıysanız yaptırmanızı tavsiye ederim.

@colourless48 Bence sorununu (link)bildirmelisin malesef bayilerin müşteriye yaklaşımları bu şekilde olabiliyor durumdan inan firmanın haberi yoktur iletişim bilgilerini yazıyorum sonucu buraya yazarsan sevinirim firma ürününün arkasında olmasıyla tanınır.
  • Maslak Mah. Ahi Evran Cad. No: 6 42 Maslak Ofis 3 6. Kat D:6
    Sarıyer / İSTANBUL
  • TELEFON

+90 212 527 35 63

• Beğen
Tepkiler: colourless48
@sadi imren ilgin için teşekkür ederim bisikleti sıfır aldım aldığımda bana söylemişlerdi 1 ay sonra gel bakımını ücretsiz yaparız demişlerdi ama ben bisikleti 10. gününde tek elle kullandığım bir anda ufacık bi çukura girince gidon aniden sola döndü takla attım bisiklette hiç bir hasar olmadı çünkü üzerime düştü bende yere çok yumuşak düştüm o anda kalkıp yoluma devam ettim 2 ay geçmeyince doktora gittim meğer o düşmede kolumu kırmışım düştüğüm günden sonra bir daha kullanamadım haliyle bakım da yaptıramadım Bakırköy den almıştım şimdi oralara gitmeye tırsıyorum üzerimdeki tırsaklığı atmam lazım öncelikle anladığım kadarıyla bakım yaptırmadan binmekte sağlıklı değil galiba bisiklet açısından

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@sadi imren biraz önce aradım aslı bisiklet çıktı durumu kendilerine bildirdim dedilerki böyle bir sıkıntı ilk alındığında bildirilmesi lazımmış ,parça belki tam sıkılmamış olabilir veya fabrika hatalı olabılır bu yuzden kullandıkça aşınır dediğim gibi bunu ilk duyduğunuzda servise bildirmeliydiniz dendi .
oysaki bisikletim ilk alındığında servisten teslim alındı ,6 aylık bakımındada servisten onay aldı ,ben zaten yeni başlamışım servis kontrol edip ayarladıktan sonra ben güvenip binmişim 2 senede garantisi var demişim ama 40 tl tutarındaki parça için benı dolaylı yoldan suçlamış oldular. birdaha merida bisiklet ne alırım ne aldırırım zaten bu kadar dayanıksız bir parça olsa bu bisikletin parçasınıda istemiyorum üst seri göbek ayna kol taktırrım yoluma devam ederim kaç para tutacakki ? yapılan ayıp ben doğru bulmadım

Arkadaşlar crosway 40D almaya yakınım sorun yaşayan oldu mu ciddi anlamda. Tavsiye ederim gözün arkanda kalmaz diyen varsa yorumlara açığım

Haftaya inşallah bir bisiklet alacam bakalım

Geri