Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

@öztürk77 hayırlı olsun benimde baktığım bir model kaça nereden verdiniz siparişi . Boyunuz ne bacak boyunuz kaç kaç kadro sipariş ettiniz. Tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
 
Scudo
@BOZTÜRK iyi akşamlar sayın Boztürk

Kayseride yaşıyorum buradaki bir bisikletçi arkadaşımızın önerisi üzerine sipariş verdim bu hafta sonu gelecek inş.
boyum 1.75 fiyat konusuna gelince oldukça pahalı bir bisiklet sitesinde 4.830 tl ben 4.000 tl ye aldım 48 kadro şiparişi
verdim bana uygun olan bu olduğu için. Hafta sonu bisiklet gelince testini yapacağız.Tavsiye eden arkadaş pişman olmazsın dedi.
ilerleyen zamanlarda foto ve in

@BOZTÜRK ilerleyen zamanlarda foto ve değerlendirme yapacağım inş.sizde alırsınız artısını eksisini burada görüşürüz
 
  • Beğen
Tepkiler: BOZTÜRK
@öztürk77 hayırlı uğurlu olsun. Xt serisi neden bu kadar pahalı bütcem yegmediği için hiç araştırmadım meraktan soruyorum karbon mu yoksa
 
@öztürk77 inşallah 3800 e bende 2017 modelini 9 taksite buldum bakalım 3500 e peşin denklestirsrm verir miki diye düşünüyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: savageboy
@telmas52 Teşekkür ederim sayın Telmas
Karbon değil ama XT sistem kullanılmış komple gayet başarılı bir bisiklet ama daha sürmek nasip olmadı
hafta sonu gelecek o zaman bakacağız gerçekten bu kadar parayı hak ediyormu diye

@BOZTÜRK şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş.
 
@öztürk77 Teşekkürler cevap için komponentler xt şimdi anladım ben de yakın zamanda almıştım bisikleti o zaman gözüm ilişti ama fiyatlarını görünce direkt pas geçmiştim. Bol fotoğraflı bir kutu açılışı bekliyoruz. Sonrasında kullanıma bağlı değeflendirme ve inceleme notları.
 
@öztürk77 Hayırlı olsun uzun süre keyifle binmeniz dileği ile.
 
  • Beğen
Tepkiler: öztürk77
Zırhlı lastik almayı düşünüyorum. Rubenanın zırhlı lastiğimi daha uygun olur yoksa maraton plusmı almalıyım ?
 
@öztürk77 Merhaba bisikletin hayırlı olsun bende dün 2016 xt edition aldım 3600 tl 55 kadro kısmet olursa yarın toplatacağım. Daha önce kullandığım bisiklet merida crosway 40d 52 kadroydu 1,82 boyum var meridanın ölçü tablosuna bakarak bu sefer 55 kadro aldım umarım sıkıntı yaşamam senin ölçüne göre de merida tablosunda 48 kadro küçük gibi duruyor. Neyse hayırlı olsun binince daha iyi anlarsın tabi , umarım ikimizde doğru tercihler yapmışızdır :)

(link)
 
@tugrulozk Hoş geldin Bursa'lı kardeşim senin de yeni bisikletin hayırlı olsun Bursa'nın neresindensin
 
  • Beğen
Tepkiler: tugrulozk
Hoş bulduk teşekkür ederim nilüfer deyim fethiye.
 
Arkadaşlar merida xt edition için açı ayarlı gidon boğazı bakıyorum fakat uzunluğunun ve çapının ne olması gerektiği hakkında bilgim yok yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
 
İyi günler arkadaşlar, ikinci el crossway arıyorum bütçe maksimum 1000 tl falan, ikinci el ürünler bakıyorum ancak kadro boyunu çözemedim bir türlü boyum 1.80 hangi kadro ölçüsü bana uygundur? velespit bisiklet 52 dedi, ancak çoğu yerde 56 yazıyor, bazıları 48 kullanıyorum oluyor diyor arafta kaldım, iyice bulduğum bir kaç güzel bisiklet var, kadro boyuma göre almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim
 
Binip üstünde denemenizi öneririm Berat bey bende crossway 40 v ve 100 de 1.89 boy 55 kadro geliyor crosswayda 56 kadro yok diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin urban hariç. Bacak boyu önemli etken denemek en iyisi.
 
merhaba crossway 100 almayi dusunuyorum nette 1900 tlye buldum daha ucuz bulabilir miyim acaba? Birde boyum 1.90 civari
55 cm kadro skinti olusturur mu ne dersiniz?

birde 40d 20v ve 100 modellerinde ciddi farklar var mi? Gunluk kullanim dusunuyorum ama arada tur manasi da olabilir almisken dayanikli ve kullanisli olsun istiyorum acikcasi..
 
Daha ucuz 2016 modellerde bulabilirsiniz peşin paraya. 20 v v fren düşük kompenatlı ve biraz ağır sanırım kullananlar daha iyi yorum yapıcaktır 40 d disk frenli kompenatı 20v den bi tık üstte 100 de aynı şekilde yani rakamlar yukarı çıktıkça daha iyiye doğru gidiyor kadro boyunuda deneyip almanızı öneririm hepsi ile tura çıkabilirsiniz merida sağlam bisiklettir sizi üzüceğini sanmam.
 
@Murattam35 tesekkur ederim..bursada merida satan hangi yerler var acaba bilen arkadaslarlar tecrubeli olan varsa bilgilendirirse cok iyi olur.. Genelde elindeki mali cikartmaya yonelik pazarlik yapiyorlar cunku biz de ogrenci oldugumuzdan biraz hesap yapmamiz lazim :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Murattam35
Geri