Scudo Sports

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

boyum 1.83. bacak boyum 80 cm.kadro boyu olarak ne önerirsiniz?

Scudo
@Kirşof Denemeden çizelgelere bakarak bisiklet almak çok doğru değil ancak kesin olmamakla birlikte 50-52 aralığı ölçü size uyar diye düşünüyorum.Ben normalde bacak boyum 90 cm boy 1.87 yol bisikletinde 58 kadro kullanırken speeder 200'de 56 kadro iyi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Kirşof
Herkese merhaba,

Crossway 40 kullanan varsa görüş belirtebilir mi?

Almayı düşünüyorum ama ağırlık olarak biraz fazla gibi geldi.

@özgürakt yaklasik yedi aydir 40D kullaniyorum. Bisiklettek beklentiniz nedir? Tur mu hız mı güc ve dayanım mı? Oncelikle bu yedi ayda haftada iki kez gurup olarak canakkalede turluyoruz ve her turumuzda 100 km yaptigimiz oluyor. Kesinlikle merida kalitesini ve guvenini hissediyorum. Tas toprak dag bayir sehir ici-disi her kosulda surdum ama hic sikinti yasamadim. Ayrica rampada nice yaris bisikletlerini de geride birakiyorum. Bu tamamen kondisyonla ilgili. Bisikletin akicilik konusunda bir sikintisi yok ama elbette yaris bisikletleri kadar ivmeli olamaz. Temel mesele şu: gunluk kullanim ve hafta sonu turlari icin cok iyi bir bisiklet. Hatta seneye yurtdisi turu yapicam. Fakat yarislara katilmak, yola cikinca bir yaris bisikleti gibi hizli olmasini beklemek yanlis olur. Ben de severek bindigim bisikletimi seneye satarak cyclocross 500 almak istiyorum.

Bu aciklamalar isiginda merida guvencesini ve kalitesini tercih etmede tereddut etmeyin derim ben

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
@Mavi Kartal bilgilendirme için çok teşekkürler,

Aslında akıcı olama özelleği benim için çok önemli, bu sebepten speeder düşünüyordum fakat bi port bagaj takıp arada kızımı da gezdirmeyi düşünüyorum bu yüzden crossway modeline yöneldim.

Bu gün bayiye gidip biraz inceledim. Geometrisi güzel ama dediğim gibi ağırlık biraz aklıma takıldı(yaklaşık 13,50 kg). Acaba hızlanmada sorun olurmu diye düşündüm.

Tekrar tşk.

Crosway 600 modeli ile 10 km kadar turladım, çok hızlı gidiyor namussuz. Hibrit bir bisiklet olmasına rağmen MTB İle yaptığınız tüm hareketleri yapabilirsiniz. Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
@Kirşof hayırlı olsun arkadaşım, iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Kirşof
Çok sağolun arkadaşlar..en kısa zamanda fotoğrafları paylaşmak isterim sizlere. iyi pedallamalar..

• Beğen
Tepkiler: aga17
Merhaba arkadaşlar. Bisiklet tutkum depreşti ve kısa bir inceleme sonunda İzmir’de geneli asfaltta kullanmak üzere bir şehir bisikleti araştırdım. Nihayetinde Merida CROSSWAY URBAN 40D gözüme çarptı. 2000tl gibi bir fiyat aldım. Gün bir iki saat sürmeyi planlıyorum. Siz tecrübeli arkadaşların da fikrini almak isterim.

Dosyalar

• A9F03515-5CD0-46DA-A032-D439505E6CC2.png
    A9F03515-5CD0-46DA-A032-D439505E6CC2.png
    19,3 KB · Okunma: 15
@mizagom Merhaba, hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanın :) Aynı bisikleti kullanıyorum çok memnunum ben. Sizde muhtemelen memnun kalacaksınızdır.

• Beğen
Tepkiler: aga17 ve mizagom
Şimdi sayfaları okuyunca farkettim @cckaraduman kazasız belasız binmen dileğiyle. Ben fiyat aldım henüz bisikleti alamadım. ellerinde 52 cm kadro yoktu yarın geri dönüş yapacaklar. Senin yorumlarını okuyunca daha mı içim ısındı bisiklete. Sen kaça aldın acaba. Aksesuar vs aldın mı hediye

@mizagom Bende 2000TL ye aldım. Aksesuar almadım hediye ama o benim pazarlık yapma beceriksizliğimden kaynaklanıyor :D

@cckaraduman ben satıcı pek verecek gibi değildi. 52cm var ise aranıza katıldığımda aksesuar hususlarında da bilgi alışverişinde bulunalım. Teşekkür ederim ilgin için esen kal.

• Beğen
Tepkiler: cckaraduman
Geri