Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Kullanıcıları Kulübü

bu videodakinin aynısı sorunum. Fakat abimiz o parçaları içeri sokuyor kablo değişimi gerekirse o parçalar kadronun içinde kalır mecburen
Krank çıkartıldığı zaman içinde kalanlarda çıkar. :harika:

Scudo
Krank çıkartıldığı zaman içinde kalanlarda çıkar. :harika:
Bu yakışıklı abimizin kullandığı sünger gibi olan inşaat köpüğü gibi de gözüken malzeme nedir biliyor musunuz acaba ?

@Bartu Bilgi boru izolasyon köpüğü diye aratın değişik çaplarda mevcut. Nalburlarda bulabilirsiniz bir ihtimal.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Merhaba Antalya da sıfır bisiklet adına önerebileceğiniz bir yer var mı ?

Merhaba, şahsen kendi bisiklet alışverişimi dahi internet üzerinden gerçekleştirdim. (İğneden ipliğe kadar böyle yapıyorum genelde) O yüzden çok net bir şeyler söylemem doğru olmaz bu konularda. Kendim genel bakım ve tamir amaçlı Bahçelievler'de bulunan Bike House'a gidiyorum. Orada satışa sundukları modeller hep iyi modeller oluyor genelde. Bu konu aslında sizin tamamiyle hangi tür seçeceğinize bağlı olarak bile değişebilir. (Yol, dağ, hibrit, cross vs.) Yine "Asla Durma" gibi kanallardan aşina olduğum ama hiç gitme fırsatı bulmadığım Bike Stop (Konyaaltı) var. Eminim bu başlık dışında, "Tanışma" bölümünün Akdeniz/Antalya kısmında yer alan alanda çok daha faydalı cevaplar verilecektir sorun hakkında.

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar! Acaba aranızda Merida Big Seven 900 kullanan var mı? İkinci el olarak almayı düşünüyorum da acaba 2016 model bir kadro uzun vadede nasıl olur? Bir de piyasası veya ederi hakkında bilgisi olan varsa ve bilgilendirebilirse çok memnun olurum :)

Merhaba, şahsen kendi bisiklet alışverişimi dahi internet üzerinden gerçekleştirdim. (İğneden ipliğe kadar böyle yapıyorum genelde) O yüzden çok net bir şeyler söylemem doğru olmaz bu konularda. Kendim genel bakım ve tamir amaçlı Bahçelievler'de bulunan Bike House'a gidiyorum. Orada satışa sundukları modeller hep iyi modeller oluyor genelde. Bu konu aslında sizin tamamiyle hangi tür seçeceğinize bağlı olarak bile değişebilir. (Yol, dağ, hibrit, cross vs.) Yine "Asla Durma" gibi kanallardan aşina olduğum ama hiç gitme fırsatı bulmadığım Bike Stop (Konyaaltı) var. Eminim bu başlık dışında, "Tanışma" bölümünün Akdeniz/Antalya kısmında yer alan alanda çok daha faydalı cevaplar verilecektir sorun hakkında.
Farklı bir başlıkta yormunuzu gördüğüm için sormuştum teşekkürler 😊

Merhaba Merida kullanıcıları,
Merida scultra 300 lampre modeli hakkında bilgisi olan ve kullanan var mı?
Satın almak üzere olduğum bisikletin kullanıcı vefat etmi.(allah rahmet eylesin) o yüzden bisiklet hakkında bilgi alamıyorum kullanıcının arkadaşımdan.Linki bırakıyorum.İnceleyip vakit ayırırsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim.😊
903609506

Satın almak üzere olduğum bisikletin kullanıcı vefat etmi.(allah rahmet eylesin) o yüzden bisiklet hakkında bilgi alamıyorum kullanıcının arkadaşımdan.Linki bırakıyorum.İnceleyip vakit ayırırsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim.😊
903609506
Buraya bak belki aradığın bilgileri bulabilirsin

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
903609506
Çok temiz görünüyor az kullanılmış muhtemelen. Tabii yinede canlı görmek lazım. Eski seri tiagra var üzerinde kesinlikle kötü değil seti iş görür. Kadro boyu uygunsa değerlendirin bence.

Çok temiz görünüyor az kullanılmış muhtemelen. Tabii yinede canlı görmek lazım. Eski seri tiagra var üzerinde kesinlikle kötü değil seti iş görür. Kadro boyu uygunsa değerlendirin bence.
Kadro boyu teorik olarak çok uygun gözüküyor.ıspartadan sırf bisiklet için izmire gideceğim.Yorumunuz için teşekkür ederim😊

• Beğen
Tepkiler: Theo3232
Dünyanın en iyi ve en büyük 2 bisiklet üreticisinden biri olan ve Specialized'in %49'una da sahip bu köklü marka ölmedi, ölmez!

Turkiye'de TL'nin değer kaybından dolayı ithal kaliteli markalarin hiçbirini alamaz hâle geldik. Bu perspektif ile bakıldığında söz konusu markalar bizim için "öldü" ifadesi doğru bir metafor.

Geri