Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Merline daha önce iade eden var mı Nasıl bir süreç işledi?

Scudo
@Sefa coskun Ben iade yaptım zamanında ancak kargo ücretini karşılamıyorlar. En küçük kargo da 50-60 liraya gidiyor Ptt ile. Bu yüzden ürün çok değerli bir şey değilse astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

@Sefa coskun

Hocam ikinci elde satmayı deneyebilirsiniz, iade kargo ücreti ödemekten kurtulursunuz.

Bugun konustum, yanlis gonderdikleri urun icin geri gonderecem, gonderin kargo ucretini odemeniz gerekiyor, siz odeyin biz size iadesini yapalim dediler, canyon bisiklette oyle birsey olmustu sanirim bir arkadasa geri gonderip yenisini gonderdiklerinde tekrar vergi vermisti ondan bahsettim yok oyle birsey olmayacak garanti edebiliriz onu dediler. Ucuz olan bir kargoyla gonderin ya da sizr uygun bir kargoyla gonderin dediler. Bu surecleri yasayan varsa neye dikkat edeyim napabilirim? Jant seti almistim, shimano yerine campagnolo uyumlu gondermisler

@Sefa coskun var:):)
İade ile ilgili olacak şekilde siteden bilgi alabilirsiniz. Verilen şekilde "returned goods! Veya failure sale" yazıp urunu gönderince size mail ge!iyor ve 10 gün içinde paranız iade ediliyor.

Öyle milletin dediği gibi iade kargoda fazla gitmiyor 20 tl yi geçmez (, ağır -bir şey değil ise)

@fblisaru

Merhaba,

Ürünler bugün elime ulaştı. Kargoya 60 kuruş ödedim. Herkesin bilgisine ;)

İnsanları yanlış yönlendirmenin lüzumu yok. Ptt yurt dışı ücret hesaplamasına linkten bakılabilir. ( (link) )
Ankara İstanbul arasına 40-50 lira ücret çıkıyor bir jant gönderiminde, 20 liraya mı gidecek yurt dışına..

@fblisaru
21 haziranda mı "retention" görünüyordu?

Bayram öncesi sipariş açtım. Bayram tatili sonrası Pazartesi retention idi. 2 gün sonra teslim oldu.

• Beğen
Tepkiler: Sancak
@Sefa coskun
Öyle çok ekstra bir şey yok. Kutuya koyun üzerine daha önce yazdığım gibi ",failure şale -,returned goods" yazın sitedeki adresi yazıcıdan çıktı alıp kutuya yapıştırdım gönderin.
Ben PTT ile gönderdim 4gunde ulaştı 1hafta içinde mail geldi "para iadesini 10gun içinde hesabınızda göreceksiniz diye" para anında geçti o kadar...sayfada değişim ile ilgili bilgiler de var okumanız yeterli

@alper 76

Tesekkurler karistirdim ama goremedim tekrar tesekkurler

@Sefa coskun
Sayfayı kopyaladim
(link)
Orada " return " form var onu çıktı alıp doldurun kutuya yapıştırin
Ustune tıklayınca pdf olarak açılıyor form görürsünüz

Olmadı iade gönderir para dönünce tekrar satın alırsınız

@alper 76 hocam okudum oraları biliyorum, bana şöyle söyledi facebooktan konuştuğumda, ürünü yanlış göndermişsiniz dediğimde gönderin yenisini gönderelim dediler, kargo ücretini siz ödeyin biz size geri ödemesini yapalım, ucuz olan bir kargo ile gönderin ya da size uygun hangisiyse onunla gönderin demişler.Ptt ile göndermek istememin sebebi 30-40 günde gönderirler diye tercih etmekten çekiniyordum ama siz öyle 4 gün diyince ptt ile gönderirim.Çünkü DHL Fedex Ups baktığımda 200 dolar falan diyor.En iyisi ptt ile göndereyim bugün.
Ayrıca canyon kullanıcısı bir arkadaş garantiye göndermişti ve yenisini göndermişlerdi ikinci gelişinde de vergi ödemişti.Ondan bahsettiğimde emin olabilirsiniz tekrar vergi ödemeyeceksiniz dediler.Ben de bu kadar anlayışlı olunca işkillenmedim değil o yüzden bu tedirginliğim

Valla ben şanslıydım ama 20 yi de bulmaz ondan eminim.. en fazla 10 günde bir cevap alırsınız diye dusunuyorum

@Sefa coskun

Merlin'e PTT ile tayt iade ettim. 12 lira ödedim. Tam günleri hatırlamıyorum ama hem kargo hızlı gitti, hem de Merlin paramı hemen hesaba geçti.

benım ayakkabı ve pedal da bugun elıme ulastı

Hope Pro 4 jant seti aldım dün uçak ile yola çıkmış sanırım 2 hafta kadar sürüyor adrese teslim olması

IMG_20160714_155927.jpg @tevvikemre 27 hazıranda verdım malum tatıl gırdı araya ama yınde de erken geldı 17 gunde

Ayama tam oldu valla 1 numra buyuk aldim

• Beğen
Tepkiler: serpol79
Geri