15.05.2016 tarihinde merlincycles den verdiğim flr f-65 ayakkabı ve shimano m520 pedal 24.05.2016 tarihinde ülkeye girmiş görünmekte.
Ptt sadece 60 krş damga vergisi eklemiş.
merhaba şimdi baktım afyonkarahisar Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi geldi ve afyonkarahisar zimmet edildi yazıo ama antalyaya gelcekti neden böle olmuş dur
@furkan0711 Merak etmeyin bu bölgeye oradan dağıtım yapılıyor. Her bölgeye dağıtım yapılan belirli merkez noktalar var, üstelik sadece yurtdışı postaları için değil, İstanbul'dan gelecek olan kargonuz da önce Afyon'a gelir, Afyon'dan sonra da geleceği yer Antalya.
@q-bert hayırlı olsun =) size ulaşınca acaba ayakkabı numaranızı veya ayakk ölçünüz ile ayakkabı arasındaki uyumluluk hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim. takipteyim bende düşünüyorum da bu setten almayı teşekkürler şimdiden =)
Arkadaşlar.En son alış veriş yapan varmı siteden.Bir kaç kredi kartı denedik hata veriyor.
Özellikle pound düşüşe geçtikten sonra bir şeyler alan varmı?
@volkan Öz banka seçiyor doğrudur, garantiyi kabul etmedi bende yapı kredi kabul etti, 15inde sipariş verildi dün geldi... eskisi kadar hızlıda değiller ptt de ramazan havası sanırım.
Sonunda dün ayakkabılar ulaştı şimdi pedal için biraz daha bekleyeceğiz..bu arada kal meselesi ve yürüme zorluğu gibi duyumlarım beni biraz dusundurdu mtb mi alsaydim? Hiç almasa mıydım? Gibi şeyler girdi kafama...
Cm olarak ölçünce ve yorumları okuyunca 44aldim cuk oldu. Ama kal meselesi üzerine dusunuyorum. O yüzden kullanmayacağım zaten pedal da yok
Şu sıralar MERLİN hız açısından aliexpress ile yarışır durumda.. neredeyse 1ayda geldi
@alper 76 hayırlı olsun, güle güle kullanın. Benim ayın 16'sında Aliexpressten verdiğim sipariş 18'inde kargoya verildi ve bugün elimde, inanamadım. Açıkçası o kadar yani @dramorey , şu sıralar bir saçmalık var Merlin'in bu gönderim işinde.
@dramorey salla ben 14 haziran da sipariş verdim bu gün 28 i...@Anonim teşekkürler ben bu aralar biraz şanssızlık yaşıyorum Çin den bazı kargolarim gelmedi kayboldu dusunun artık...
27.5 cm 44 e denk geldi zaten tam tutturmamak birazcık bol olması gerekiyor.
60 kuruş damga vergisine tabi oldu. Başka bir şey yok, bu arada sterlin düştü şimdi alsam daha da ucuza gelirdi...
merlinden jant ve sayaç siparişi verdim. Daha önceki siparişlerimde royal mail ile gelen kargo bu sefer farklı bir şirket ile geliyor. ve takip kodunu ptt sistemine girdiğimde hiçbirşey çıkmıyor. bu kargonun nerede olduğunu anlama imkanım yok mu?https://i.hizliresim.com/l1Nmzb.jpg