Merlin'den alışveriş yaparken bankanız ödemeyi reddediyor tarzı bir hata alıyorum, bankayla görüştüm bir sıkıntı olmadığını söyledi. Neden kaynaklanıyor olabilir?
Kredi kartınız yurt dışı alışverişi ya da internet alışverişine kapalı olabilir. İnternet şubesinden bu ayarları değiştirerek alışverişinize devam edebilirsiniz.
Çünkü bildiğim kadarıyla ininal kur farkı alıyor eğer katta ürün bedeli kadar limit varsa ve ininal kur farkını hesaba katıyorsa limit yetersiz kalabiliyor.
Ayrıca bankalar pound'u önce dolara sonra Türk Lirasına çevirip yansıttığı için çok az bir farkla limit yetmiyor olabilir, kartta ne kadar limit var siz ne kadarlık bir ürün alacaksınız ?
@Doğancan Mavideniz merhaba, bahsettiğiniz siteyle ilgili asıl konu başlığında bu sorunu yaşayan bir çok arkadaş mevcut, şayet incelemediyseniz bakmadınızda fayda var sanırım. @Sadettin Z. yine konu kirliliği yaratmaması açısından konu taşınabilir sanırım, zira alttaki konu başlığında defalarca tekrarlanmış aynı sorun.
@Doğancan Mavideniz Hocam parayla altın alın internetten sonra bozdurursunuz şayet nakit olarak çekmek isterseniz tabi bu durumda biraz zararınız olur.
Birde enpara'ya geçmenizi tavsiye ederim, Merlinde ve bir çok sitede sorunsuz kullandım.Mantığı ininal gibi ama fazladan güzel özellikleri var.İsterseniz paranızı faize koyabilirsiniz yada faize koymadan hesabınızda durur.Havale - eft ücretsiz ve kur farkı yok aldığınız günün Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kurundan işlem yapıyor.
Kart aidatı veya herhangi bir ücret yok hemde yanında güzel bir kalem ve not defteri hediyeside gayet güzel.Ayrıca merkezi bir yerde iseniz banka çalışanı gelip kartı teslim ediyor.
Arkadaşlar Merlin Cycles'ten dün ayakkabı aldım ancak kredi kartımın limitinden 213 lira yerine yarısı miktar kullanılamaz durumda ve ödeme onayı bekleniyor gözüküyor. Ne zaman tam oluşur siparişim yapmam gereken bir şey var mı?