Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

@Owlknife Dun 60 km surdum daha ılk gıymem de once kullandıklarım tayt degılmıs onu anladım :D Guzel cok begendım once kullandıklarım da btwın 2 tane bır tanede tr alıx ten aldıgım cubenın forma altı cakma tabe de sonucta slıkondu o btwınler sunger dırek :D

Scudo
@ElcaSeJawS bende triban500 alınca 30 liralık tayttan alıcaktım o zman almayayım :)

bende sipariş veriyim şimdi de uygun neler var burada pahalı olan

@Owlknife Ben btwınlerde l gıyıyorum bunda da l oldu ona gore dusun sıparısını gec. 75 euroya kadar da bısıler ekle sepetıne ıstersen nasılsa verıcen 6 euro kargo.

@ElcaSeJawS baktım ama herşey çok pahalı ya aliexpress çok daha ucuz bi lamba 50 euro

Arkadaşlar peki numara işini nasıl çözdünüz?Yani Shimano 1 numara büyük öneriyor, sizden ricam Flr marka ayakkabı alanlar biraz aydınlatırsanız ben de kilitli pedal tadıcam :koptum::koptum::D

@Auron Sanchez Teşekkürler, daha önce yurtdışı alışverişim olmadı.En çekindiğim de buydu sağolun.

Merlin Cycles'ten ilk alış-verişimi yaptım. Shipping Method'da TrakPak yazıyor ve yanında bir numara var. Üstüne tıklayınca bir sonuca ulaşamadığını bildiren aşağıdaki sayfa açılıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır?1.PNG

Bugün şu ayakkabıyı ve pedalı : (link)paket halinde sipariş etmeye çalıştım ama ödeme banka tarafından red edildi dedi.Ziraat Gençbankkart ile bir çok kez denememe rağmen aynı hatayı verdi, ayrıca kartımın kredi kartı özelliği de açık onunla denedim sonuç aynı.Bir ara bankaya gidip sormam gerek sanırım, mobil şubeden baktım yurtdışı alışverişe de açık görünüyor:acpsnr::acpsnr::(
Fiyat çok iyi kargo dahil 145 TL hem ayakkabı hem pedal , inşallah indirimi kaçırmadan sipariş verebilirim.

@Ceyhun Özkan aynı ayakkabıdan bende almayı düşünüyorum bugun yarın sipariş geçerim.
(link) bu ürün hakkında bilgisi yorumu olan var mı? Yavaş yavaş sonbahar kış alışverişlerine başlamayı düşünüyorum. Ayrıca iade var mı?

@mfurkan Hayır direk ziraat gençbankamatik kartı ve kredi kartı özelliği ile denedim.Ama bankanız ödemeyi redetti gibisinden bişeyler dedi.

Arkadaşlar peki bu PTTKart ile sıkıntısız alışveriş yapabiliyor muyuz?Mesela ben ziraat hesabımdan para çekip PttKart'a yatırıp alışveriş yapabilir miyim?

@ElcaSeJawS Siparişi 19'unda verdim bugün ayın 24'ü. Bu kadar uzun sürüyor mudur? Diye soracakken son kez bakayım dedim bilgiler gelmiş. :)

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Aksiyon kamerası alan varmı nereden aldınız?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kırmızı hastası bi insan olarak bayıldım hocam güle güle kullan :)

@Owlknife Dostum merhaba,

A101'e yarın Piranha'nın bir modeli geliyor 79 liraya.Onu almanı tavsiye ederim.Başlangıç için ideal.

@hlksnrr
Almışlen iyi birşey olsun istiyorum özelliklerine nereden bakabilirim?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Owlknife
sakın almayın o a101 e gelen aksiyon kamerasını. Bir kere görüş açısı çok kötü. ikincisi bisikletle giderken net görüntü elde etmen imkansız onda çok dandik bi alet. aliexpressten eken kamera al kat kat iyi.

Geri