Artık yurtdışından gelen kargo mektup dahil hepsine % 18-20 vergi var 1dolarda olsa 1000 dolarda olsa aynı vergi dilimi içinde olucak 13 gün sonra kanun yürürlüğe giricek.
İlk ve son alışverişimi yaptım merlin'den chinapost daha hızlı çalışıyor kargo rezalet 15 mayısta verilen sipariş daha ortalarda yok lastikler gelir bayramda biraz kullanırım sanmıştım
Malesef merlyn de geç gelme gibi sıkıntı var. Bende geçen sene kask siparişi vermiştim. Çok geç geldi. Ama üzülmeyin kesinlikle geliyor. Sadece süreç diğer sitelere göre uzun.
14 Mayıs'ta verdiğim sipariş hala yolda görünüyor. 2018 sonunda yine aynısı olmuştu, sorduğumda da christmas dolayısıyla genel bir yoğunluk var demişlerdi. Şu aralar bir şey olduğu da yok ama hayırlısı bakalım, bu son siparişim oldu merlinden o kesin.
Wiggle dan alın kargosu daha uygun 13 gün içinde ürün elinizde oluyor. Takip numarasınıda ürün Türkiyeye girdiginde alışveriş sayfanızda görüntüleye biliyorsunuz.
Merlinden almayın kardeşim adamlar türklere gıcık eskiden 300 400 tl bisiklet gönderirlerdi türkiyeye şuan 1200-1500 tl arası kargo alıyorlar. Eskşden royal mail gönderirlerdi maliyeti çok oluyor diye başka kargo firmalarıyla geliyor eski fiyatlardan daha pahalı benim kanaatim türkiyeye mal satmakta isteksizler. Başka firmalardan alın ben Wiggle dan alıyorum kargosu daha ucuz verildigi tarihtede ürün elinizde oluyor.
Yaklaşık 15 gün sonra yurtdışına çıkacağım bisiklet turu için. Merlindeki siparişimde de bu turda kullanacağım şeyler var. Bu ürünler gelmeden bi tura çıkmam imkansız gibi. Sizce 15 gün içerisinde gelir mi? Yakın zamanda merlinden alışveriş tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
@TahirSoyaslan
Ayın 29 ürünler türkiyeye gelmiş ama neden bu zamana kadar size haber edilmemiş yada yakınınızdaki ptt şubesine bir gidip sorun ürünler geri gönderilmesin.
Daha gümrüğe bile sunulmamış sanırım. Gümrüğe sunulacak gümrük ücreti çıkacak daha sonra gümrükten çıkıp bana gelecek.
Hafta içi arayacağım yine ptt yi