Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
Merhaba, 11.11 tarihinde Aliexpress'de 5 günlük shoping fest başlıyor.Siteye şimdi bakarsanız,şu anki fiyatının yanında 11 inden sonraki indirimli satılacak fiyatları da görebilirsiniz.
Örneğin,ilgilendiğimden;
(link)

Konuyu yanlış yere yazdığımı farkettim,silemedim de.Affola...

Lastik ihtiyacı olan kaçırmasın. Yanında 2 adet iç lastik ile beraber 219 TL. 230 TL'den bu fiyata düştü.

(link)

@Erdal YILMAZ

234 liraydı 220 olmuş. İyi fırsat gerçi ben bikecomponents'den aldım artık :)

Arkadaşlar bir şey sormak / danışmak istiyorum.Mevcut yol bisikletimde kullandığım lastikler GP4000 yaklaşık 1500 km oldu üründen fazlasıyla memnunum büyük ihtimal ömrü bittiğinde tekrar bu lastikleri kullanacağım.Merlin Cycles & bike-components gibi sitelerde çiftini uygun fiyatlarda bulmak mümkün ama bu indirimli fiyatları sadece sonbahar aylarında mı oluyor ?
Örneğin ben 2016 ilkbaharında almak istesem tekrar bu tarz bir kampanya / indirimle karşılaşabilmem mümkün mü ? Yoksa şimdiden alıp kenarda durması mı mantıklı ?

Lastiği kullanıp tamamen eriten arkadaşlarım varsa cevap vereceklerdir mutlaka ama temiz bir kullanım ile ne kadar ömrü olduğunu merak etmekteyim.

@Uğur Sabuncu İndirimler genelde yılbaşı, paskalya, sezon sonu gibi olabiliyor fakat her daim Türkiye fiyatlarından altta olabiliyor...Mesela ben schwalbe marathon plus tour un çiftini 200 tl gibi bi fiyata aldım hatta son videomda da taktım :)

İLk alışverişimi yaptım ama aklıma yeni geldi acaba hangi firma ile kargolanıyor şayet DHL-UPS yada Fedex ile geliyorsa daha önce yaşadığım gümrükleme olayı mı yaşayacağım ......Eğer böyle ise sizler gümrükleme işini nasıl çözüyorsunuz..Amerikadan istediğim ürünlerde direk kapıma kadar USPS ile gliyor ve başım da ağrımıyor.

@navigraph55
Royal Mail ile İstanbul'a kadar geliyor. İstanbul'dan PTT(Postacı ile) ile adresinize geliyor. Birkaç hafta önce 75 Euro üzeri alış-verişim oldu, gümrüğe takılmadan geçti. Umarım problem yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: navigraph55
@navigraph55 Kapiya kadar geliyor paket. Benim simdiye kadar uc alisverisim oldu. Hepsi de 75 euro uzerindeydi. Sadece biri icin paket kapima geldiginde vergi ucreti odedim. Vergiye takilmazsa 7-8 gunde geliyor, takilirsa 12-13 gunu bulabiliyor.

Az önce (link) siparişini verdim. Merlinde indirimde, ya da en azından öyle diyor Merlin :). Üretici sitesinden fiyatına baktım evet ciddi indirimde gözüküyor. Hal böyle olunca da siparişi verdim. Bakalım kaç günde gelecek. Sele için görüşlerinizi de yazarsanız memnun olurum.

@anilimaca hocam site nasıl peki güvenilir mi?

@serkanoz87 ben de ilk alış verişimi yapıyorum göreceğiz. Genelde güvenilir olduğunu söylüyor forumdaki arkadaşlar. Arama kutusundan Merlincycles olarak aratırsanız ilgili başlıklar mevcut.

@serkanoz87 güvenilirdir, bende 3gün önce 10 kasımda sipariş geçtim 11kasım da yola çıktı bugün sabah PTT giriş kaydını yapmış Royal Mail ile geldi, bence gayet hızlı. Tahmini pazartesi salı elimde...

• Beğen
Tepkiler: serkanoz87
@leyla_p alışverişte gümrük limiti 75€ yu geçmezse gümrüğe takılmaz. Ayrıntılı bilgi için (link) buyurun.

Bende az once (link) siparisi verdim. Bryton rider 20+ cihazimla ant + uzerinden ve telefonumdaki uygulamalarlada bluetooth uzerinden kullanmayi planliyorum. Umarim sıkıntı cikarmaz :)

Merlin'den alışveriş yapanlardanım.

İndirimi yakalarsanız şahane. Dert keder olmaz ise 7-8 güne size ulaşmış oluyor.

Gümrüğe takılma durumu siteden ziyade mevzuat ile alakalı. Fantastik rakamlarda, çılgın alımlar yaptığınızda gümrük öpüyor.

Bu arada takılma derken bir çok kişi gümrük el koyuyor olarak algılıyor galiba. Ürüne gümrük girdisi ekliyor, "gel paranı öde-malını al diyor". Hepsi bu.

@Ahmet SARI

Şunu ekleyelim birde yada düzelteyim. Bazen de ürün kapınıza kadar geliyor ve vergisini orda veriyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet SARI
Merlin güvenilir mi sorusuna cevap.

2 yıl içerisinde bu siteden toplam 3700 TL'sı kargo dahil alış veriş yaptım.4-10 gün içerisinde ptt ile ürünler elinize ulaşır. Hatta bunu yazarken, indirime girmiş yazlık forma ve çorap almak üzereyim.

Geri