Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
Ürün bedeli 75€ geçiyorsa gümrük ödersiniz. Aldığınız ürünün fiyatına göre yüzde oranları da değişir.

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@eyupaltindal kargo dahil 85₺ ise sorun olmaz. Kargolamalar gümrük vergisine dahil değildir. Ürün baz alınır. Vergi yüzdesi 1500€ ya kadar Avrupa birliği ülkelerinden gelenlerden %18, Avrupa Birliği olmayan ülkelerden gelenlerden %20 dir. 1500€ yu geçtiğinizde paketteki aynı ürün sayısına ve ağırlık limitlerine de bakılır (30 kg geçmeyecek). Bu koşulları delerse %50 lere varan vergilendirme uygulanır.

• Beğen
@eyupaltindal enteresan bir şekilde o sitede kaydı görünmüyor numaranın. merlin gerçekten çok enteresan gönderilerde bulunuyor. kargoyu takip etmek ne zor merlin gönderdiyse.

• Beğen
Tepkiler: Diabelica
@Erdem C. Geçen haftalarda iki adet sipariş verdim. Bir sorun çıkmadı. Kargomun bir tanesi ankaraya pim geldi diğeri istanbulda. Biraz zaman alıyor. Sabretmek lâzim.

@serpol79 benim ptt ekranında takip etme amacımın nedeni ne kadar vergi ödeyeceğim ( tesliman yaparlarken ödeyeceğim için hazırlıklı olmam gerekiyor ) bir diğeri gümrükte takıldıysa onlar beni çağırmadan benim gidip işlemleri halletmek. keşke bu bilgileri başka mercilerdende öğrenebilseydim.

@Erdem C. Merlin in sitesinde sipariş numaranız var. Ona tıkladığınız zaman kargo şirketinin sayfası açılıyor. Orada takip numarasini bulabilirsiniz.

@serpol79 springparcel sitesi çok yüzeysel takip sağlıyor türkiye içerisine giren ürünün akibiyetini detaylı şekilde iletmiyor. ptt gönderinin hangi ukimde oldugunu hangi işlemlerden geçtiğini vergisinin ne kadar oldugunu teslimatcıya teslim edildiğine kadar detaylandırabildiği için benim için önemli olan türkiye içerisindeki takibi. springparcelin verdiği 30 haneli numara ile ptt den takibini yapamıyorum o kötü oluyor :(

@Erdem C. Dikatli okursanız yukarida Arkadas size yöntemi söylemiş zaten.
Merlin'in size verdigi linke tıklayın . Cikan sayfada es ile biten 11 haneli kodu kopyalayin sonra ptt'nin gonderitakip sitesine girip yapistirin. Boylece yine ayrintili sekilde takip edebilirsiniz...

• Beğen
@Ozan k. ekran goruntusu ekledım merlinin bana verdiği takip numarası 30 haneli. bu numarayı ptt ye uygun şekilde bulmaya çalışıyorum aslında yapmaya çalıştığım buydu. postnl ve trakpak sitelerinden bulunabılıyordu fakat ıkısındede kayıtlı degıl 30 hanelı numara bu sebeple başka hangi sitelerden bulabilirim diye çırpınıyorum.

Dosyalar

• kdlvpajcc.jpg
    kdlvpajcc.jpg
    58,6 KB · Okunma: 55
Normalde merlin trakpak kullaniyor bu nereden cikti anlamadım.

Merlin'e mail atip kebdi sipariş numaranızı verip, bu sipariş no ile gonderilen paketin 11 haneli uluslararası takip nunarasini sormaniz lazim.

Bunun yaninda trackitonline.ru sitesine girip spring adli bir firmaya yer ayirtilmissa bu size verilen nunarayi o alana yapıştırıp yine takip edebilirsiniz.

Merlinden garanti sanal kartla ödeme yapamıyorum başka sorun yaşayan oldu mu ?

* Sorunu sanal kartı paypal üzerine ekleyerek çözdüm ama fazladan 10 lira vermiş oldum direk merlinde kullanamadım sanal kartı sorun çıkarttı tüm denemelerime rağmen

• Beğen
Tepkiler: serpol79
@Ozan k. bilgi için teşekkürler trackitonline sitesindede bulunamıyor. merlinden öğrenicem mecburen durum bu gözküyor.

Sevgili bisikletçi dostlarım sizlere bir sualim olacak. merlinden jant seti aldım. Fiyat olarak 171 pound karşılığında 728 tl ücret çıkarıldı. Oysaki kredi kartı hesap hareketlerine bakıldığında 764 tl çekilmiş gözüküyor. Bu durum normalmidir. Yani sitesinde ve bana gelen çıktıda 728 tl yazarken hesaptan 764 tl çekilmiş. Lütfen yalvarıyorum size bu konuda açıklayıcı bir malümat verin. Lütfen. hani bilirsiniz biz kayserililer para konularında biraz fazla hassas insanlarız.

Geri