imamyakali
İmamyaka= Hakim yaka da denilen bir yaka çeşidi.
- Tepki
- 317
- İsim
- Bilal
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
hocam internet sitelerinde neredeyse hiçbir modelde stok yok. Mosso bisikletlerde. Ben 2024 MSM bakıyorum ama İzmir'de Sundu ellerinde olmadığını söyledi. İnternetten alayım diyorum orada da stok sorunu yaşanıyor.Arkadaşlar legarda almayı düşünenler veya almayı düşüneni tanıyanlara bi duyurum var. Belki de serinin son ve zamsız ürünleri şuan haramidere house of bike mağazasında mevcut. Kadro fren ve vites seçenekleri de var. Almayı düşünenlere duyurulur!
İstanbul şubesini arayın, kargo da yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Stokta varsa yardımcı olurlar.hocam internet sitelerinde neredeyse hiçbir modelde stok yok. Mosso bisikletlerde. Ben 2024 MSM bakıyorum ama İzmir'de Sundu ellerinde olmadığını söyledi. İnternetten alayım diyorum orada da stok sorunu yaşanıyor.
Ben de mosso 2024 msm h aldım yakın zamanda. Fiyatları mosso belirliyor ve yetkili satıcıların hepsinde aynı fiyata satılıyor. Değişik internet sitelerinde farklı fiyatta olan bisikletler aslında aynı model değil. Örneğin ürün başlığına 2024 msm h yazmış, 2000 lira fiyatı var ama aslında satılan ürün 2024 msm v. Bu yüzden 2000 tl civarında bulabileceği fikri oluşmuştur ama dediğim gibi fiyatlar sabit. Sadece bazı satıcılar belirli banka kartlarına taksit yapıyorlar, ben peşin fiyatına 6 taksite almıştım.Çok teşekkür ederim. Bugün arayıp açıksa gideceğim Sundu Bisiklet’e. Umarım fiyat konusunda istediğime yakın bir fiyat alabilirim tabi kadro boyutunda da. İlginize tekrar teşekkür ederim. ☺
edit/büdüt: az önce sundu bisikleti aradım ellerinde ürünün kalmadığını fabrikanın tekrar üretime geçeceğini söyledi. Perşembe ve Cuma günü görüşelim diye de ekledi. Ama fiyatını sorduğumda 2349 TL gibi bir rakam ifade edildi. :/ Ben 2000 TL seviyesine bile yakın çevremden alacağım borçla çıkarken 349 TL'lik bu fark beni çok üzdü. @safex
Anladım hocam çok sağolun detaylı cevabınız için. Bisikleti sipariş ettim bugün kavuşacağım. ☺️Ben de mosso 2024 msm h aldım yakın zamanda. Fiyatları mosso belirliyor ve yetkili satıcıların hepsinde aynı fiyata satılıyor. Değişik internet sitelerinde farklı fiyatta olan bisikletler aslında aynı model değil. Örneğin ürün başlığına 2024 msm h yazmış, 2000 lira fiyatı var ama aslında satılan ürün 2024 msm v. Bu yüzden 2000 tl civarında bulabileceği fikri oluşmuştur ama dediğim gibi fiyatlar sabit. Sadece bazı satıcılar belirli banka kartlarına taksit yapıyorlar, ben peşin fiyatına 6 taksite almıştım.
Gayet güzel bir bisiklet şimdiden hayırlı olsun.
Nereden sipariş ettiniz acaba?Anladım hocam çok sağolun detaylı cevabınız için. Bisikleti sipariş ettim bugün kavuşacağım. ☺
Muğla Ortaca Bisiklet. Ben çok istediğim için haftasonuna dek beklemedim. İzmir’de Sundu haftasonuna doğru yeni serinin geleceğini söylemişti.Nereden sipariş ettiniz acaba?
Telefonla arayıp teyit almışsınızdır umarım. Msm v var görünüyordu stokta, aradım site güncel değil stok yok demişlerdi.Hayırlı olsun.Ben de pedaltürkten 2021 mdm h siparişi verdim nihayet.
Hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız sürüşler diliyorum. Kaskını, kilidini ve eldivenini ihmal etme, hayırlı pedallar şimdiden 🖐🏻Herkese selam. Bisikletimi aldım. Çok ama çok mutluyum. Süreç içinde bisikletimle ilgili daha çok şey öğreneceğimin farkındayım. O yüzden burayı daha fazla içselleştirmek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Burada okuduklarım bana bisiklet camiasının ne kadar yardımsever ve özgürlükçü olduğunu da göstermiş oldu. Daha fazla pedallayıp daha fazla özgürleşmek ümidiyle. Hepinize sağlıklı günler diliyorum. Sevgiler. ☺️
Yok mu bir yorumda bulunabilecek arkadaşlarArkadaşlar bugün 2021 msm H modelini aldım 108 kiloyum sizce sıkıntı yaşar mıyım? Değiştirme şansım var halen teslim almadım henüz ya sportive 225 alacaktım ya da mossoyu fiyat farkından dolayı tercih ettim ama dediğim gibi bana sıkıntı yaşatacaksa değiştirebilirim tercihimi
Hayırlı olsun, bol mutlu pedallamalar diliyorum.Herkese selam. Bisikletimi aldım. Çok ama çok mutluyum. Süreç içinde bisikletimle ilgili daha çok şey öğreneceğimin farkındayım. O yüzden burayı daha fazla içselleştirmek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Burada okuduklarım bana bisiklet camiasının ne kadar yardımsever ve özgürlükçü olduğunu da göstermiş oldu. Daha fazla pedallayıp daha fazla özgürleşmek ümidiyle. Hepinize sağlıklı günler diliyorum. Sevgiler. ☺
Hahahha 😄😂 hocam nereden bildiniz diyecektim sizde aynı şekilde yapmışsınız. Foroğrafı çektikten sonra ayarladım seleyi. O kadar heyecanlıydım ki parka koştum hemen. 😄Hayırlı olsun, bol mutlu pedallamalar diliyorum.
Bu arada görseldeki sele ayarınız çok arkaya eğik görünüyor. Belki de benim gibi mutluluk ve heyecandan önce resim çekip sonra ayarladınız. Ben de yakın zamanda bir bisiklet aldım ve dayanamayıp ayarsız haliyle önce resimlerini çekmiş ve buradan paylaşmıştım.
Bu arada konu üzerine sele ayarı ile ilgili üç görsel paylaşayım.
234183 dosyayı görüntüle 234184 dosyayı görüntüle 234185 dosyayı görüntüle
Hocam sağolun cevap için@castelan Merhabalar.Bende 110 kiloyum yaklaşık bir ay kadar oldu 2021 msm v modelini aldım kullanıyorum. Çok memnunum.Hiçbir sıkıntı olmadı kilo konusunda.Yalnız lastik havasını 70-75 yaparsanız iyi olur. Bu forum kuran, yöneten ve destek sunan, görüş bildiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel paylaşımlar var.Hayırlı akşamlar.