Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar Legarda 2021 mdm kullanıyorum temizliğini nasıl yaparım? Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum. Yıkayıp ardından kurulasak paslanma vs gibi sorunlar ileride boy gösterir mi? Kuruladıktan sonra hidrolik yağına vs zarar gelir mi?

Scudo
@safex kadro için soruyorsanız ben her yerini nemli bez ile silip kuruluyorum. Hiç doğrudan su tutmadım bisiklete.

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
@er ai Gidip bisikletçime sordum, yıkayabilirsin sorun olmaz dedi. Yıkadım güzelce sildim yarın sabahtan zincir temizlenecek ve yağlanacak. Burdan da tam cevap alamadım ama benden size bilgi olsun:)

Merhabalar, dün mosso legarda 2021 aldım. Bugün sabah deneme için sürüşe çıktım ama amortisörü çalışmıyor gibime geldi.Kilidini açamamış olma ihtimalim var mıdır? Daha önce kullanıp sorun yaşayan var mı?

• Beğen
@gurbeyza kilitli olmadığından eminseniz sertlik ayarını azaltmayı deneyin sol taraftan

• Beğen
Tepkiler: gurbeyza
Merhabalar, dün mosso legarda 2021 aldım. Bugün sabah deneme için sürüşe çıktım ama amortisörü çalışmıyor gibime geldi.Kilidini açamamış olma ihtimalim var mıdır? Daha önce kullanıp sorun yaşayan var mı?
Mosso nun kendi web sitesinde en alt modelde bile kilitli yazıyor. Ya kilidi açmalısınız yada @Gkt34 arkadaşın dediği gibi amortisörü daha yumuşak ayara getirip denemelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: gurbeyza
İlk defa amortisörlü bisiklet kullanıyorum o yüzden kilidi açtığımdan emin değilim ama oradaki tuşu çevirip 2 şekilde de denedim. Yarın sabah tekrar deniyim. Olmadı dediğiniz gibi yumuşaklık ayarına bakarım. Teşekkürler :)

Hayırlı olsun. Öncelikle dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ben de yaklaşık 15 gün önce almıştım, bir hafta önce avm otoparkından çalındı.

Kullanıma başladığım ilk bir kaç gün biraz çalışmıyor gibi geliyor ama sonra açılıyor. Eğer açılmazsa servisine götürün bir baktırın.

Hayırlı olsun. Öncelikle dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ben de yaklaşık 15 gün önce almıştım, bir hafta önce avm otoparkından çalındı.

Kullanıma başladığım ilk bir kaç gün biraz çalışmıyor gibi geliyor ama sonra açılıyor. Eğer açılmazsa servisine götürün bir baktırın.
Teşekkür ederim. Bugün kontrol ettim üstüne yeterince bastırınca hafif bir yaylanma var. Yumuşaklık ayarını azaltmaya çalıştım ama tam randımanlı değil gibi hala. Dediğiniz gibi zamanla açılacak olabilir.
Bisikletiniz için geçmiş olsun. İnşallah bulunur.
Elimden geldiğince güvenli yerlere koymaya çalışıyorum ama hırsıza çare yok maalesef

• Beğen
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katılmış bulunmaktayım,mosso legarda 2021 msm v almayı düşünüyorum görüşlerinizi paylaşabilir misiniz

Merhabalar,

Legarda 2027 alarak aranıza katıldım.
Şimdilik işe gidip gelirken kullanıyorum.

Aktif olarak 1 hafta oldu.Üst bacak ve popo ağrısı dışında sorunum yok.

İşe gidiş 9,5 km.Üçkuyular Alsancak.

Arkadaşlar merhaba,legarda 2021 mdm v alarak aranıza katılamamış bulunmaktayım.Bisikleti bulamadım henüz.Galiba artık hayal oldu.

Dün frenleri ve jantları kontrol edeyim dedim. Jantlarda gözle görünür az balans olsada sürüşte hissedilmiyor. İlk kalkış sırasında bir uğultu geliyordu. O sesinde ayarsız olan ve bu ayarsızlık yüzünden birazda aşınmış olan fren papucundan kaynaklandığını tespit ettim. Arka fren papucunun bir tarafı tam olarak bırakamıyormuş. Kontrol ve ayarlar önemli , bir kez daha anladım. Fotoğraflar çok iyi olmadı kusuruma bakmayın.

Selamlar Sevgiler.

IMG_20200601_150328.jpgIMG_20200702_101415.jpg

IMG_20200705_183509.jpgIMG_20200705_183516.jpgIMG_20200705_183504.jpg

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Ayna güzel, ama aslında biraz pahalı. Link ekleyemiyorum. N11 sitesinden aldım. Atak Bisiklet isimli satıcıdan.

@BhdrAltn Verdiğiniz bilgiler bulmama yetti teşekkürler. Cidden fiyat tuzluymuş biraz. Linki bu: (link).

İyi akşamlar. Mersin Merkez'e yakın bir yerde bakım yaptırabileceğim Mosso servisi var mı acaba bilgisi olan yazabilir mi?

Merhabalar,

Legarda 2027 alarak aranıza katıldım.
Şimdilik işe gidip gelirken kullanıyorum.

Aktif olarak 1 hafta oldu.Üst bacak ve popo ağrısı dışında sorunum yok.

İşe gidiş 9,5 km.Üçkuyular Alsancak.

Hayırlı olsun. Gerçekten bisiklet için olabilecek en iyi yol güzergahı. İskelenin ordan başlayıp yaklaşık 20-25 dk da alsancakta olursunuz. Yanında da mis gibi sahil havası. Belki bir gün denk geliriz, bisiklet kullananlara selam vermeyi unutmayın :)

Hayırlı olsun. Gerçekten bisiklet için olabilecek en iyi yol güzergahı. İskelenin ordan başlayıp yaklaşık 20-25 dk da alsancakta olursunuz. Yanında da mis gibi sahil havası. Belki bir gün denk geliriz, bisiklet kullananlara selam vermeyi unutmayın :)
Bence de çok güzel bir güzergah.
Daha çok yeniyim.
Biraz üst bacak ağrılarım var.Bir de üst bacak içi ağrıyor.Popo yazmıyorum bile.
Normal şartlarda 20-25 dk sürer ama daha acemi olmam ve biraz da bu ağrılar uzun sürüyor.Bir de rüzgar faktörü var.
Sabah 8:30 - 8:45 arası iskelede oluyorum.Akşam da 18:10 gibi yine aynı güzergahta.
Umarım karşılaşırız bir gün.
Selamsız geçmiyorum zaten.
Tanışmak ümidiyle...

Geri