safex
baspedala
- Tepki
- 598
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Mosso nun kendi web sitesinde en alt modelde bile kilitli yazıyor. Ya kilidi açmalısınız yada @Gkt34 arkadaşın dediği gibi amortisörü daha yumuşak ayara getirip denemelisiniz.Merhabalar, dün mosso legarda 2021 aldım. Bugün sabah deneme için sürüşe çıktım ama amortisörü çalışmıyor gibime geldi.Kilidini açamamış olma ihtimalim var mıdır? Daha önce kullanıp sorun yaşayan var mı?
Merhabalar, dün mosso legarda 2021 aldım. Bugün sabah deneme için sürüşe çıktım ama amortisörü çalışmıyor gibime geldi.Kilidini açamamış olma ihtimalim var mıdır? Daha önce kullanıp sorun yaşayan var mı?
Teşekkür ederim. Bugün kontrol ettim üstüne yeterince bastırınca hafif bir yaylanma var. Yumuşaklık ayarını azaltmaya çalıştım ama tam randımanlı değil gibi hala. Dediğiniz gibi zamanla açılacak olabilir.Hayırlı olsun. Öncelikle dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ben de yaklaşık 15 gün önce almıştım, bir hafta önce avm otoparkından çalındı.
Kullanıma başladığım ilk bir kaç gün biraz çalışmıyor gibi geliyor ama sonra açılıyor. Eğer açılmazsa servisine götürün bir baktırın.
Merhabalar,
Legarda 2027 alarak aranıza katıldım.
Şimdilik işe gidip gelirken kullanıyorum.
Aktif olarak 1 hafta oldu.Üst bacak ve popo ağrısı dışında sorunum yok.
İşe gidiş 9,5 km.Üçkuyular Alsancak.
Bence de çok güzel bir güzergah.Hayırlı olsun. Gerçekten bisiklet için olabilecek en iyi yol güzergahı. İskelenin ordan başlayıp yaklaşık 20-25 dk da alsancakta olursunuz. Yanında da mis gibi sahil havası. Belki bir gün denk geliriz, bisiklet kullananlara selam vermeyi unutmayın