Burak Çavdar
Üye
- Tepki
- 84
- İsim
- Burak Çavdar
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Teşekkürler.@Burak Çavdar evet sayın @seko35.50 munasip cevabı vermiş, size 56 kadro daha uygun olacaktır ama muhakkak deneyin.
Ben 174 cm boy ve 80 cm bacak boyu ile 54 kadro kullanıyorum.
@onurdebalzac yerinde guncellemeler olmuş, hayırlı olsun.
Bizim Mosso'ların handikapı, jant seti ağırlığı ve karbon maşa kullanmamasi.
Bu olumsuzluklari gidermiş olsa sınıfının en hafif bisikletleri olacaklar aslında ama maalesef kâr-zarar durumları.
Yeni jant setiniz ve göbekleri nedir?
@Burak Çavdar evet sayın @seko35.50 munasip cevabı vermiş, size 56 kadro daha uygun olacaktır ama muhakkak deneyin.
Ben 174 cm boy ve 80 cm bacak boyu ile 54 kadro kullanıyorum.
@onurdebalzac yerinde guncellemeler olmuş, hayırlı olsun.
Bizim Mosso'ların handikapı, jant seti ağırlığı ve karbon maşa kullanmamasi.
Bu olumsuzluklari gidermiş olsa sınıfının en hafif bisikletleri olacaklar aslında ama maalesef kâr-zarar durumları.
Yeni jant setiniz ve göbekleri nedir?
Disk fren uyumlu değilmiş Vento maşa. O Bmc olana bakmadım bile.(link) aliexprese uzaksanız buyrun yurtiçi...daha kalite dersen buyur,(link)
Gidon bandı olarak ne kullandınız? Ben de bugun aldım sargıları kotu durumda. Güzel durmuş bisiklet ustunde.Kesinlikle doğru. Cavalier Sora'da pedalsız 7,97 kg ağırlık gördüm. Ama sele takımını, gidon boğazını ve jant mandallarını dağ bisikletine geri takacağımdan 8,33 kg'ye yükselecek. Jantların giriş seviyesi, yalnızca maşa ve krank kollarının karbon olduğunu düşünürsek gayet iyi bir rakam.
253009 dosyayı görüntüle
Bisikletinizi ve aradığınız maşayı tam bilemediğim için detaya bakmamıştım.Disk fren uyumlu değilmiş Vento maşa. O Bmc olana bakmadım bile.
siz sağolun yine de. yine görürseniz yine haber verin. haber vereyim dedim sadece. 🙏Bisikletinizi ve aradığınız maşayı tam bilemediğim için detaya bakmamıştım.
Valla baktığım bisiklet tam 2018 model dediğim gibi bisikletten anlamıyorum piyasa o kadar uçuk ki bütçem de iyi bir bisiklet almak için yeterli değil farkındayım, hediye alacakken bari sıkıntı yaşamadan kullanabileceği bir şey olsun dedim. Corelli marka baktığım ilanon garantisi hala mevcut ama marka hakkında çok fazla kötü yorum gördüm. Garantiye çok takılmalı mıyım bilmiyorum. Disk fren, v fren farkı da kafamı karıştırdı. Bakım maaliyeti v frenin daha uygun diye gördüm ama bakım nasıl yapılır onu da bilmiyorum@YeniBisikletli36 1621 legarda aylarca kullandım çok güzel tercih etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca 2018 ve sonrasında kablolar kadro içine girdi sanırım daha eski modellere inmeyin bu yüzden.